budacki Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Kup ogledala pa jih uporabli! Jst jih mam tut dol. Res, da je na trenutke brezveze, ampak se vecino izven mesta vozim in tudi dovolj hitro, da me ne dohitevajo. Sicer pa bi te pollicaj lkahko zajebaval, ampak mislim, da tako picajzlastega policaja nebos srecal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Jst jih mam tut dol. Res, da je na trenutke brezveze, ampak se vecino izven mesta vozim in tudi dovolj hitro, da me ne dohitevajo. Sicer pa bi te pollicaj lkahko zajebaval, ampak mislim, da tako picajzlastega policaja nebos srecal. 1x te bo(m) en z eSeSom zapeu pa boš vidu da si dost hitr ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 1x te bo(m) en z eSeSom zapeu pa boš vidu da si dost hitr ja. Pa sej je sam napisu da je dost hitr da zunaj mesta nerab špeglov kar mu pa z dvotaktno mašinco z 45 km pomoje kr uspeva no... Ampak se more že en šopirt z esesom. Ti se s husqvarnico nis nkol tok hitr pelu jst pa s tomosom tut ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Pa sej je sam napisu da je dost hitr da zunaj mesta nerab špeglov kar mu pa z dvotaktno mašinco z 45 km pomoje kr uspeva no... Ampak se more že en šopirt z esesom. Ti se s husqvarnico nis nkol tok hitr pelu jst pa s tomosom tut ne... Samo povem, ogledala je treba uporablat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 (popravljeno) Samo povem, ogledala je treba uporablat Gorjance mam tok nastudirane, pa zdej ko pridejo za Hondo nove gume, bi rad videl kaksnega SSa da bo tok hitro prletu, da me bo odnesu. sicer sm pa k0cita en dan vidu, kako pici preko Gorjancev. :worship: Ce bi bila se cesta vredu, bi bila res ena najlepsih turc, takih krajsih. Ovinkov kok hoces, vsepovsod se da it nad 80 in to je to. ( razen enega ovinka ko je 180°) Letos sm ze ena 600km nabiu na relaciji Metlika-Vahta ( dobrih 14-16km ce se ne motim. ) Popravljeno April 8, 2009. Popravil budacki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Js jih nikol nism mel... pa samo zato ker ne pašejo motorju Drugače sem jih pogrešal jap heh.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
46simon Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Gorjance mam tok nastudirane, pa zdej ko pridejo za Hondo nove gume, bi rad videl kaksnega SSa da bo tok hitro prletu, da me bo odnesu. sicer sm pa k0cita en dan vidu, kako pici preko Gorjancev. :worship: Ce bi bila se cesta vredu, bi bila res ena najlepsih turc, takih krajsih. Ovinkov kok hoces, vsepovsod se da it nad 80 in to je to. ( razen enega ovinka ko je 180°) Letos sm ze ena 600km nabiu na relaciji Metlika-Vahta ( dobrih 14-16km ce se ne motim. ) pa pejt rajš Metlika-Prepih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 za po mestu se vozit so špegli obvezni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 pa pejt rajš Metlika-Prepih Jah tam pred Prepihom je ena serija tako lepih ovinkov sam so full nepregledni, tak da jebat ga. A ti pa si iz NM al kako, da tale konc poznas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 lepa turca je metlika-novomesto-žužnberg-kočevje, pa nazaj na metliko sami lepi ovinki :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Gorjance mam tok nastudirane, pa zdej ko pridejo za Hondo nove gume, bi rad videl kaksnega SSa da bo tok hitro prletu, da me bo odnesu. sicer sm pa k0cita en dan vidu, kako pici preko Gorjancev. :worship: Ce bi bila se cesta vredu, bi bila res ena najlepsih turc, takih krajsih. Ovinkov kok hoces, vsepovsod se da it nad 80 in to je to. ( razen enega ovinka ko je 180°) Letos sm ze ena 600km nabiu na relaciji Metlika-Vahta ( dobrih 14-16km ce se ne motim. ) kje si ti mene vidu Jah tam pred Prepihom je ena serija tako lepih ovinkov sam so full nepregledni, tak da jebat ga. A ti pa si iz NM al kako, da tale konc poznas? to je res ja, ampak je vsaj podlaga dobra, tam od vahte proti vašem koncu je bolj tko-tko, sej je ene 2km še pol je pa za popizdit, v enem desnem ovinku če greš proti metliki te prov iz sedla vrže lepa turca je metlika-novomesto-žužnberg-kočevje, pa nazaj na metlikosami lepi ovinki :worship: še lepša je NM-Metlika-Črnomelj-Stari Trg-Kočevje-Dvor-NM :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 kje si ti mene vidu to je res ja, ampak je vsaj podlaga dobra, tam od vahte proti vašem koncu je bolj tko-tko, sej je ene 2km še pol je pa za popizdit, v enem desnem ovinku če greš proti metliki te prov iz sedla vrže še lepša je NM-Metlika-Črnomelj-Stari Trg-Kočevje-Dvor-NM :worship: Ehm ... tocno vem vem kateri ovinek mislis. Tam so lih delali novo plast in se je nova plast posedla pod staro. Tako rukne da vedno pribremzam. Res dobro poznas to cesto :worship: Videl sem te na novomeskem koncu malo pod Vahto(takoj za Vahto) Zelo zelo dolg ovinek. Veliko se vas tukaj vozi a malo jih jst poznam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
46simon Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Jah tam pred Prepihom je ena serija tako lepih ovinkov sam so full nepregledni, tak da jebat ga. A ti pa si iz NM al kako, da tale konc poznas? aha tm k je prepih se not zavije za Gornjo Težko Vodo, ovinki so pa supr če poznaš cesto :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Murderdoll Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Ahoj! A je kir od vas tukaj tisti heroj ki se je danes po hardcore nevihti mimo viča pelov okoli 18h?? ...sej bi delu družbo, sam me je Špan motoservis ZAFUKU! LP Gašper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_KrOsIsT_ Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 zdravo. zanima me kere gume se bi splačalo nataknit na tomosa?sava me je pustila na cedilu že ene parkrat :worship: . aja pa 100/130 dimenzije, širše vrjetno ne pridejo v poštev? lp, anže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 zdravo. zanima me kere gume se bi splačalo nataknit na tomosa?sava me je pustila na cedilu že ene parkrat :worship: . aja pa 100/130 dimenzije, širše vrjetno ne pridejo v poštev?lp, anže Continental Conti Twist SM - posebej za supermoto 125 klaso .. držijo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ingange Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Serbus nekaj cajta sem bil odsoten iz tega fruma in nisem spremljal kaj se je dogajalo zaj pa me zanima če mogoče kdo ve za kako mašino od tomosa sm 125 bi jo rabo za en projekt al pa kaka je cena nove hvala lp gogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Kdo od tule je predcerasnem (se mi zdi), prodal tomosa na koroško Sm se meno dans z novmo lastniko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Kolega je lih prodal motor.. navadn z Conti Twist gumami? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soldier456 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 A vam, ko mate tomose, čez čas kej počrnijo desni zadni žmigavci, k se mi zdi da avspuh glih tak naštiman da notr u žmigavc piha :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 A vam, ko mate tomose, čez čas kej počrnijo desni zadni žmigavci, k se mi zdi da avspuh glih tak naštiman da notr u žmigavc piha :lol: Ja normalno če pa poka skoz iz izpuha... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Serbus nekaj cajta sem bil odsoten iz tega fruma in nisem spremljal kaj se je dogajalo zaj pa me zanima če mogoče kdo ve za kako mašino od tomosa sm 125 bi jo rabo za en projekt al pa kaka je cena nove hvala lp gogi Jaz imam še dve za prodat v mašini je že taprav projekt... sam gor natakneš.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Kolega je lih prodal motor.. navadn z Conti Twist gumami? ja, 6600 prevozenih (mavo malo ) pa neki novi fustrasterji pa zadna led diodna luc ... ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Tako tako.. skoraj sosed moj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Tako tako.. skoraj sosed moj prodav ga je koma za 1880 ... js ga pod 2000 ne dam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se