Skoči na vsebino

Tomos SM (SuperMoto) 125

jupiter

Priporočene objave

Ewo en filmčk ud mal dreganja s cbr 125. Ja tomos je hitrejši do 80 km/h potem ga pa počas začne cbr lovit zard daljših prestav. Sam do 80 km/h pa nima šans cbr-ka :D Sam če pa neb meu power kita pa nkol neb mogu prehtet hondice k ma isto že 11kw mašina

Link: http://www.youtube.com/watch?v=hCD6x32GT5k...feature=channel

Lp, Miha

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ewo en filmčk ud mal dreganja s cbr 125. Ja tomos je hitrejši do 80 km/h potem ga pa počas začne cbr lovit zard daljših prestav. Sam do 80 km/h pa nima šans cbr-ka :D Sam če pa neb meu power kita pa nkol neb mogu prehtet hondice k ma isto že 11kw mašina

Link: http://www.youtube.com/watch?v=hCD6x32GT5k...feature=channel

Lp, Miha

Dobr video :yea1: . Tomos iz power kitam itak cbr dol pusti :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a kdo pozna kšnega dobrega uradnega serviserja v okolici kranja al pa ljubljane?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če misliš za tomosa je Nahtigal, samo ta te bo nategnu. No sej ostali niso nič kaj boljši.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest ti lohk sam povem kam ne pelat. BIBIRO je moj sosed-prijatelj peljal in je bl švoh use skup pa še dokaj dragi so. Kaj pa maš za narest. Če maš navadn servis za narest ga nardiš u 15 min. Olje pa zračni filter.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam navadn servis ampak bi rd d mi vsaj servisno knjižco poštempla. Za nahtigala vem pa me čist nč ne vleče k njemu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v bibiro pa res ne vozt! sej nardi še kr uredu sam preveč časa rab za servis motor je stau tm 10dni pa se ga tut dotaknu ni. s tem da je vsak dan reku jutr bo fertik :headbang: tm me nikol več ne vid.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MA TI SI DEBIL!!! Kraki niso na 90 stopinj ker to so diski za KOLO!!! In bolj hladi. IN NEHAJ SMETITI DEBIL NEUMEN, K TI JE MATI DALA MLJKO, RAJE SI NABAVI MOTOR,ALI USAJ MOPED,RETARD ? (sklepam da imaš okoli 5 let)LETNI :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MA TI SI DEBIL!!! Kraki niso na 90 stopinj ker to so diski za KOLO!!! In bolj hladi. IN NEHAJ SMETITI DEBIL NEUMEN, K TI JE MATI DALA MLJKO, RAJE SI NABAVI MOTOR,ALI USAJ MOPED,RETARD ? (sklepam da imaš okoli 5 let)LETNI :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Jerko Idiot!!! :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kraki niso na 90 stopinj zato kr so za kolo??

lej to bi mirno lahko na pm napisu

Popravljeno . Popravil impulz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prodam sprednje vilice ki so na motorju s križi in vse dele ki so slikani na tleh! :unsure:

post-19201-1242067453_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prodajam čisto nove feltne črne z zlato pesto... zadaj širina 150...dve mašini... veliko delov (elktronikika, ležaji...) nekaj sklop ročk, zavore, reactech rdeči križi, dve sprednji pnevmatiki,.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prodam sprednje vilice ki so na motorju s križi in vse dele ki so slikani na tleh! :unsure:

kulku hočš za prvo masko? gruntam da bi naredu rs-ko naked :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kulku hočš za prvo masko? gruntam da bi naredu rs-ko naked :naughty:

5eu. :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5eu. :krneki:

pošl na naslow

fink matic

vaška cesta 60

8323 uršna sela.

če rabš mojo cifro je v profilu :whistle:

plačilo po preuzemu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pošl na naslow

fink matic

vaška cesta 60

8323 uršna sela.

če rabš mojo cifro je v profilu :whistle:

plačilo po preuzemu

zrihti ti pa jst pridem pogledat :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakšnih dimenzij so pa feltne, pa za kolk bi jih dau?

LP Gašpeer

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če cvilijo med vožnjo, zna to bit zvit disk, ki stalno drgne po ploščicah. Lahko da ti batek se ne vrne v prvotno lego(vzameš ven očistiš, malo pobrusiš in vrneš).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam spredaj EBC HH sintrane in prime odlično, škriplje pa tudi nič. Zadaj pa itak skoz nekaj cvili, kakor, da bi bil disk zvit, sem kupil novega pa je isto sranje...se sploh ne sekiram več :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kok hoces pa za prvo strehco ce ni porajsana seveda.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!