benny0104 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 rabm novo sprednjo feltno. lahk povete kakšna je dobra in kje se da dobit, mogoče kakšn link:D 2 strani nazaj imaš nekaj delov za tomosa pa so zdravn tud feltne.
glastovc Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 2 strani nazaj imaš nekaj delov za tomosa pa so zdravn tud feltne. kje? sem pregledal pa nism nc najdu
glastovc Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 aja pa se to:D katero balanco bi blo bol dt gor twinwall al fatbar? Lp Gasper
and051602 Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 kje? sem pregledal pa nism nc najdu ej maš na strani št. 510 slike pa feltne
lulik Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Hmmm....zanimajo me vaša mnenja glede izgleda, da se bom lažje odločil...tako nekako pa naj bi izgledalo vse skupaj.... Sicer pa moram še nove plastike prebarvat v enako barvo kot so te, nalepke naročit in nalepit. Zato me zanima, kaj bi vi še spremenili. Najlepša hvala za odgovore.
benny0104 Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 (popravljeno) Ja na strani 510 so tri slikce. Popravljeno Julij 5, 2009. Popravil benny0104
glastovc Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 ej maš na strani št. 510 slike pa feltne kuko na strani 510 ce smo zej na strani 154... bi se to dal kje v ljubljani v kakšni trgovini kupit, pa se balanco pa did set(v eni trgovini ce se da, da nebom letal po celi ljubljani...)?
Noiser69 Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 kuko na strani 510 ce smo zej na strani 154... bi se to dal kje v ljubljani v kakšni trgovini kupit, pa se balanco pa did set(v eni trgovini ce se da, da nebom letal po celi ljubljani...)? zgoraj desno so MOŽNOSTI pa preklopi na NORMALNO pol pa daj na 510 stran
_LuX_ Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 kuko na strani 510 ce smo zej na strani 154... bi se to dal kje v ljubljani v kakšni trgovini kupit, pa se balanco pa did set(v eni trgovini ce se da, da nebom letal po celi ljubljani...)? k glih ne zanš 2 strani nazaj it http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1630741
Jernej125ccm Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Hmmm....zanimajo me vaša mnenja glede izgleda, da se bom lažje odločil...tako nekako pa naj bi izgledalo vse skupaj.... Sicer pa moram še nove plastike prebarvat v enako barvo kot so te, nalepke naročit in nalepit. Zato me zanima, kaj bi vi še spremenili. Najlepša hvala za odgovore. Pojdi en krog okoli Petrola . Sicer pa...lepe nalepke
glastovc Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Kje v ljubljani (kera trgovina) prodajajo balance pa did sete .) ?
lulik Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Pojdi en krog okoli Petrola . Sicer pa...lepe nalepke Okoli Petrola...k bo suh asvalt, čene nikoli več:D:D. Itak pa niti suh ne drži toliko, kolikor navaden asvalt ko je moker. :closedeyes:
Torres Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 A je možno da sm dons v Kranju ob prbl. 17.50 vidu črnga tomosa? Al pa ob prbl. 18.00 rdeče belga Tomosa isto v Kr.?
glastovc Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 A je možno da sm dons v Kranju ob prbl. 17.50 vidu črnga tomosa? Al pa ob prbl. 18.00 rdeče belga Tomosa isto v Kr.? valda da je mozn zaka pa neb blo? :closedeyes:
_LuX_ Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 A je možno da sm dons v Kranju ob prbl. 17.50 vidu črnga tomosa? Al pa ob prbl. 18.00 rdeče belga Tomosa isto v Kr.? Ni možno! V Kranju pa ni Tomosov sploh.
glastovc Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 Kje v ljubljani (kera trgovina) prodajajo balance pa did sete .) ? noben ne ve?
Torres Objavljeno Julij 5, 2009 Opozori Objavljeno Julij 5, 2009 valda da je mozn zaka pa neb blo? :closedeyes: Ja sj mene zanima ce je kdo od tle pa da je biu Ni možno! V Kranju pa ni Tomosov sploh. Sj mjbi pa se kdo pele čez Kran k kam gre????
GoUpC Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Ja sj mene zanima ce je kdo od tle pa da je biu Sj mjbi pa se kdo pele čez Kran k kam gre???? Ma sej je dost tomosov v Kranu zaka pa usi prodajate mopede? Usi na večjo kubitažo al kuko :naughty:
Noiser69 Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Ma sej je dost tomosov v Kranu zaka pa usi prodajate mopede? Usi na večjo kubitažo al kuko :naughty: jop, eni pa si kupijo avtomobilčke
s1m0n Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 paše did veriga.. zobnike imam jaz... za kolk pa zrihtaš zobnike? bi rabu zobnike ful večje pa did verigo? lp
Jernej125ccm Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 (popravljeno) Ja ja Lulika saj bo Sicer pa lepe nalepke. Usaj meni. Povejte še drugi kaj menite o nalepkah na prejšnji strani EDIT: NPM... 2 strani nazaj Popravljeno Julij 6, 2009. Popravil jernej50ccm
k0ci Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Hmmm....zanimajo me vaša mnenja glede izgleda, da se bom lažje odločil...tako nekako pa naj bi izgledalo vse skupaj.... Sicer pa moram še nove plastike prebarvat v enako barvo kot so te, nalepke naročit in nalepit. Zato me zanima, kaj bi vi še spremenili. Najlepša hvala za odgovore. ne mi rečt da si tole naprintu pa zrezu iz navadnga A4 lista pa nalimu na moped :lol:
lulik Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 (popravljeno) ne mi rečt da si tole naprintu pa zrezu iz navadnga A4 lista pa nalimu na moped :lol: NEEEE... To je sam photoshop, nalepke še dobim Bodo pa identične tem kot so na motorju, sam morem najprej plastike prebarvat. Drgač pa tok nizko še nisem, da bi na motor lepil navadne potiskane liste. Popravljeno Julij 6, 2009. Popravil lulik
tunned Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Hmmm....zanimajo me vaša mnenja glede izgleda, da se bom lažje odločil...tako nekako pa naj bi izgledalo vse skupaj.... Sicer pa moram še nove plastike prebarvat v enako barvo kot so te, nalepke naročit in nalepit. Zato me zanima, kaj bi vi še spremenili. Najlepša hvala za odgovore. Drug špegu?
s1m0n Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 a se je ze komu naredl da se pelje pa motor ugasne...in ga hočem užgat pa štarter sploh ne jebe ni 5%...na kurbel pa tut ne užge! kaj bi to lahk blo?? lp :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se