easyrider Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 quote: a to potem pomeni,da mi ni treba strudla sparat? best Ice da si ne bi drznil ne sparat strudla! lp Easyrider
easyrider Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 Ti bom moral pac verjeti! lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 sem sel pogledati,hvala bogu,da sem sel! EN komad je se ostal! upam da pride cel do venis.....hmmmmmmm. best Ice
Brrrm Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 Ce pride samo en ali manj komadov štrudlov, se lahko zgodi, da boš ti iz Veniš odšel v vec komadih Bojevitisladkosnedi Brrrm
Ice Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 pol pa ne bo ne strudla in ne mene v venise. zivljenjeljubirocker
Brrrm Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 Pridi, pridi, obljubljamo, da ne bomo tepli. Brrrm
Gregs Objavljeno Junij 7, 2001 Opozori Objavljeno Junij 7, 2001 Jebemo, nehejte, men se sline cedijo po strudlu! Pra*ci nemarni, nic ga drugim ne ponudite... ehehehhe.....
Brrrm Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Je bil tudi štrudl. 1 kos. Smo ga gledali kot svetinjo in si ga ni nihce upal naceti. Brrrm
Ice Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 kako ne? sej je pupa navalila,kot na zadnji obrok pred streljanjem. drugi pa niso upali pupi vzeti stiklca. kaj ves kaj bi se zgodlo. best Ice
Ice Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 bi pupi vzel strudl bi videl.ker ga nisi,sem oink oink in ne povem. best Ice
easyrider Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Saj bi ga vzel, pa sem pomislil, kako bi bila potem Pupa zalostna (enkrat mi je ze nekaj govorila o gentlemanih ravno v zvezi s strudlom). ves da si potem nisem upal ... lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 ja,to je lahko eden od razlogov.drugi bi bil,da bi izgledal ,ali tako nekako. best Ice
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Na koncu ga je pa pupa mal popikala pa konc... Dobr, da se je Climber zrtvoval pa dokoncal strudlove muke. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Brrrm Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Da je Pupino prehranjevanje ena velika muka smo pa itak videli, natakar in kuhar pa tudi obcutila Brrrm
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Ceprav po drugi strani ... je pa dobila bannanna split djabe - pa se tuki je tezila, da brez smetane... Ja Pupa je neverjetna. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
easyrider Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Bozcka! Predvsem mislim na kuharja. Ampak imel pa je "cohones", da se je prisel osebno opraviciti (ce bi vedel, kaj bi lahko Pupa naredila iz njega, bi se revez itak nekam skril ) lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 quote: Predvsem mislim na kuharja. Ampak imel pa je "cohones", da se je prisel osebno opraviciti (ce bi vedel, kaj bi lahko Pupa naredila iz njega, bi se revez itak nekam skril ) lp Easyrider sej je reku,da je motorist.ka te zej? valda se oride osebno in se ne posle nekega vajenca. best Ice
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Ne vem ce si slisal glede na to da si na koncu sedel. Tip je ene 3x omenil da je on tud biker pa da smo tko al tko vsi v istem pa neki v tem stilu... Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
easyrider Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Seveda sem slisal. saj zato pa pravim, da je imel "cohones". Ce ne bi bil motoris, si sploh blizu ne bi upal. lp Easyrider
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Men je sicer tip izgledal, k da ma ta-buls skuter ne pa nek motorist... Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
easyrider Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Saj v bistvu ni vazno, kaksen motor oz. skuter ima. Pomembno je to, da je v srcu nas. Kot primer si lahko nenazadnje vzames tudi Pupo. lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 Matr, zdele ste me pa ornk po zobeh vlacil. Zdej pa tko: 1. popizdim, da mi prinesejo drugace, kot sem narocila. Že tako ali tako sem cakala na tisto pizzo ko en cigan na ostanke, potem mi je še dvakrat potrdil, da bo brez sira, nazadnje dobim gobe k jih sovražim, pa še sir. Valda da clovek potem popizdi. 2. Glede na to, da kav tam ne strežejo veliko, bi lahko pomenilo, da je smetana že malo stara in meni je zanic okusa. Sem pa jagodi dobila. 3. štrudel je bil nad dober, ampak se mi je zdelo pošteno, da ga le nekaj vzamem, pa da ga imajo tudi drugi možnost probati. Pa ga potem noben ni hotel. To pa ni moja krivda. Pa še jezna sem bila, ker mi niso pustili jahati, kekci, pa sem jim razložila, da že od malega jaham. Sej bi me lahko dal v lonžo, bi bla cisto zadovoljna. Pupa
Brrrm Objavljeno Junij 8, 2001 Opozori Objavljeno Junij 8, 2001 @ jezna Pupa pod 1: tistemu ne morec reci pizza, ce narociš nekaj, kar naj bi bila pizza brez sira, brez gob, brez šunke, ti si narocila nekakšen vegatarijanski keks z omako pod tisto, ko nima tocke: kaj je to lonža, pri vseh Brrrm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se