Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Ja na Stelvio zihr ne gres zarad ovinkov....ker so cist bedni. :) Iz Bormia gor so se nekak...

Popravljeno . Popravil DIN
Objavljeno

jp .. ovinki so nasploh bedni :jezik:

po dolomitih in po ostalih glosglokner prelazih je edino jeba julij in avgust, ker je polno turistov k une použke s sabo vlečejo, in k prletiš v ovinku po kolenu, se zna zgodit, da vozniki teh vlečujočih použkou, bolj motajo v ovinek, kt da bi mel dvojni šleper :P

:krneki:

Objavljeno

Sami ste si krivi, kaj pa bedaste prelaze izbirate. Probajte Passo Cinque Croci, Manghen Pass, Passo Mendola itd...

Objavljeno (popravljeno)

Sami ste si krivi, kaj pa bedaste prelaze izbirate. Probajte Passo Cinque Croci, Manghen Pass, Passo Mendola itd...

Vse moraš prevozi, da vidiš razliko :)

Po Avstriji in še kje imaš table, kjer se zahteva mirna in tišja vožja za voznike motornih koles.

Skratka alpski prelazi in ostali niso namenjeni objestnim treningom motoristov.

Popravljeno . Popravil Snecer
Objavljeno

Po Avstriji in še kje imaš table, kjer se zahteva mirna in tišja vožja za voznike motornih koles.

Hvala bogu, da so italjani še tolk civilizirani, da razumejo, kaj za turizem pomenimo motoristi.

Objavljeno

Kar Avstrijci ze dolgo pocnejo . . .  :smoke:

Objavljeno

Ja na Stelvio so res bedni,folk skor da pobira sred ovinka motorje iz tal, ker se zakvackajo v prvi prestavi....res zur. :lol1:

Objavljeno

Ker imajo prevelike in nevodljive motorje, da ne zmorejo normalno zvoziti ovinka. Pa še nekje so videli, da morajo serpentine zvoziti kot avtobus.

Objavljeno

Kot sm reku, pozabte na Stelvio, pejte na Mendola, Cinque Croci, Manghen, itd...

Objavljeno

Ker imajo prevelike in nevodljive motorje, da ne zmorejo normalno zvoziti ovinka. Pa še nekje so videli, da morajo serpentine zvoziti kot avtobus.

Ne ,ampak ker imajo ti motorji motorične debile na krmilu !!!

Objavljeno (popravljeno)

Aja jaz sem mislu da se tuki pogovarjamo o pravih motorjih ne pa Kawasaki Ninja to še za po ravnem ni  :lol1:

P.S. lastnik Kawasakija,kaj pa češ drugega pričakovat  :kva1:

Popravljeno . Popravil Kmet2
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

jp .. ovinki so nasploh bedni :jezik:

po dolomitih in po ostalih glosglokner prelazih je edino jeba julij in avgust, ker je polno turistov k une použke s sabo vlečejo, in k prletiš v ovinku po kolenu, se zna zgodit, da vozniki teh vlečujočih použkou, bolj motajo v ovinek, kt da bi mel dvojni šleper :P

Pa kaj greš ti v Dolomite da dirkaš al da kaj vidiš :wallbash:  dej pejt rajš na grobnik pa tam preganjaj sebi enake pa da te vidmo

Objavljeno

Ni podatka, da je bil lastnik motorja.

Mi je dovolj da vem da si ga lastiš ti  :grim

Objavljeno

Pa kaj greš ti v Dolomite da dirkaš al da kaj vidiš :wallbash:  dej pejt rajš na grobnik pa tam preganjaj sebi enake pa da te vidmo

:lol1: tapravga si najdu,razen par izjem je eden najbolj kulturnih voznikov kar jih poznam  :) in to resno mislim!

Objavljeno

Passo Mendola je Dolomitski Grobnik, pa da te vidimo...

Objavljeno (popravljeno)

:lol1: tapravga si najdu,razen par izjem je eden najbolj kulturnih voznikov kar jih poznam  :) in to resno mislim!

sm veseu, da je nasedu :jezik:

sayo .. pa edin si se oglasu :P

nasmeju sm se pa vseeno :lol1:

hvala kmet, k maš pozitivno mnenje o men .. eden med redkimi   :blush: .. (rt te mam)

pa sm izliw ćustwa :010

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

ja kr hvali ga!!

Ninđa H2, diujak je!! :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

sm veseu, da je nasedu :jezik:

sayo .. pa edin si se oglasu :P

nasmeju sm se pa vseeno :lol1:

hvala kmet, k maš pozitivno mnenje o men .. eden med redkimi   :blush: .. (rt te mam)

pa sm izliw ćustwa :010

PAPUČAR, si zdej vesel k s me :l_01: , :yea1:

Popravljeno . Popravil sayo
  • Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

PAPUČAR, si zdej vesel k s me :l_01: , :yea1:

sm ja :jezik:

... PAPUĆAR mi bolj pristaja ;)

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

No upam da ste nehal nabijat in pametovat ter si dovolim prilepit še par poti po tistih krajih:

post-1569-0-94059800-1427443109_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!