ID Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 Na Timmelsjochu sem že bil - nekajkrat Tale Ötztaler Gletscherstraße mi je pa nekaj novega in se bom zapeljal gor
Schultz Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred 16 urami, Slow pravi: Tako? Popravek 2. dan #2 Ne vem zakaj mi pri Cortina d'Ampezzo naredi tisti mali krogec. Kot ti je že Raza napisal, skozi Cortino je krožni promet. Stric google če napišeš Cortina d'Ampezzo za njega pomeni to center mesta in ker prideš s severa naredi cel krog, da prideš do centra in potem nadaljuje. Slow 1
Popularna objava Rokxy Objavljeno Julij 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 Danes sem se vrnil iz Dolomitov po 3 dneh ubiranja ovinkov. Kot ponavadi, človek pride nazaj navdušen in pa utrujen. Razmišljam da bi si ubodu eno prikolico pa en SMR za maksimalno uživancijo...plan za prihodnost :D. Pripenjam nekaj slik, prav velik za pisat pa ni. Prvi in zadnji dan rezervirana za pot tja in nazaj...2 dni pa podenje po prelazih gor in dol. Tega se človek ne naveliča. MiNa, Maximus, Slow in 12 others 15
BMWflar Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 Kako je kaj z spanjem v Cortini oz. bliznjih krajih, a je treba prej rezervirat ali pa se najde kr sproti ob cesti, me zanima tisti ki ste bli v kratkem tm, aja pa Zell am see oz. Kaprun ko gres iz Grockglocknerja, kje prenočujete v tistem koncu?
Rokxy Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred avgustom najdeš tudi kar tako, brez rezervacije razne garnije. se pa splača preko booking.com rezervirat...tudi če rezerviraš par ur prej, k ponavadi dobiš kako akcijo lahko. recimo počakaš v cortini in pogledaš na booking, kaj je fraj v okolici in najcenej. MiNa in Fazer03 2
Fazer03 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) Ob 11. 7. 2016 at 0:19, Fazer03 pravi: Odrinili po planu v nedeljo; odhod je "popestril" dež, ki pa je pri Hermagorju ponehal. Ker smo Dolomite le obvozili in jih videli od daleč, se z opisom preselim v bolj odgovarjajočo temo. Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil Fazer03 Kmet2 1
tomtem Objavljeno Julij 25, 2016 Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 Prejšnji teden smo se vrnili iz zares čudovitih Dolomitov. 5 prekrasnih dni z družino, vsi smo na motorjih. Glede spanja pa priporočam Hotel Monte Cherch. Smo rezervirali kar za 4 dni in se potem vračali na isto mesto. Dobri samopostrežni zajtrki, obilne in zelo dobre večerje, solidne sobe. Ob prihodu smo dobili tudi načrt vseh poti v okolici tako, da je bilo 5 dni premalo za vse. Vsekakor se bomo še vrnili. kate in TakeALookAround 2
HyperJack Objavljeno Julij 25, 2016 Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 Ob 21. 7. 2016 at 18:16, BMWflar pravi: Kako je kaj z spanjem v Cortini oz. bliznjih krajih, a je treba prej rezervirat ali pa se najde kr sproti ob cesti, me zanima tisti ki ste bli v kratkem tm, aja pa Zell am see oz. Kaprun ko gres iz Grockglocknerja, kje prenočujete v tistem koncu? Lani Septembra v Cortini našel le nekaj sob za spat 60 € na osebo...vendar nisem spal po takšni ceni...našel za spat v nekem mestecu...že precej daleč od Cortine...cirka 60 km naprej...ni ene frej sobe! Nikoli več ne grem brez rezervacije...razen če ti je 60 € po osebi sprejemljiva cena (75 € z večerjo) Frenk 67 1
JezniPohorc Objavljeno Julij 25, 2016 Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 (popravljeno) pred 14 minutami, tomtem pravi: Prejšnji teden smo se vrnili iz zares čudovitih Dolomitov. 5 prekrasnih dni z družino, vsi smo na motorjih. Glede spanja pa priporočam Hotel Monte Cherch. Smo rezervirali kar za 4 dni in se potem vračali na isto mesto. Dobri samopostrežni zajtrki, obilne in zelo dobre večerje, solidne sobe. Ob prihodu smo dobili tudi načrt vseh poti v okolici tako, da je bilo 5 dni premalo za vse. Vsekakor se bomo še vrnili. Kaj vse pa ste obdelali? Bi se ti dalo dat v Google Maps? Popravljeno Julij 25, 2016. Popravil JezniPohorc
ftp Objavljeno Julij 26, 2016 Opozori Objavljeno Julij 26, 2016 Pozdrav iz Dolomitov maxiscooter, JezniPohorc in DAMI34 3
Popularna objava stenc55 Objavljeno Julij 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 (popravljeno) Torek: Spala sva v Kastelruthu pri kolegici, v sredo sva hotela v Otzijev muzej, lani zaprt ker je bil ponedeljek, letos vrsta za not do Berlina, v četrtek nazaj. Hotela sva čez druge prelaze do Cortine, ampak sva bila celo pot na robu dežja ki je tiščal z juga, tako da sva jo stegnila po dolini mimo Brixna, Brunecka, Lienza, čez Gailberg in na Korenskem sedlu naju je končno dež ujel. Presenetljivo malo prometa za konec Julija in lepo vreme. Popravljeno Julij 30, 2016. Popravil stenc55 Maximus, ForU2, robot in 7 others 10
NumLock Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 Lepe slike, video .... jaz imam plan drug mesec morda jih malo obiskat. Zgolj meni lepše prelaze v okolici Cortine.
stenc55 Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 Še drugi del. Ni čisto dolomiti je pa zraven. Opozorilo! Komentarji v videu odražajo dejansko razmišljanje in stališča nosilca. Kmet2, ForU2 in Schultz 3
ftp Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 V Dolomitih ni samo narava in ceste ampak tudi red na vseh področjih... Kmet2, Schultz, stenc55 in 1 other 4
Popularna objava ftp Objavljeno Avgust 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Par slik iz letošnih Dolomitov... Fazer03, JezniPohorc, HyperJack in 17 others 20
Andrejcer Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 (popravljeno) pred 6 minutami, ftp pravi: Ta fotka spada med presežke. Kapo dol! Popravljeno Avgust 2, 2016. Popravil Andrejcer domina in Bmflar 2
NumLock Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) Dolomiti .... uff .... poezija, orgazem. Nekaj najlepšega v naši okolici, kar nam je "na dohvat ruke", za motorista. Tudi sam sem bil malce šokiran nad tem, da so "lahi" postavli radarje v takšno okolico, saj so izredno moteči. Dvomim, da nekateri tako divjajo in ogrožajo druge, da so morali postavit boxe po najlepših delih Dolomitov. Zdaj ne vem, koliko ste kaj seznanjeni s tem, tega je ogromno "posejanega". Recimo na najlepši prelaz (zame) v Dolomitih to je Giau Passo so postavli, kar dve Fix-Box škatli iz smeri Salva Di Cadore - Giau Passo - Pocol - Cortina (slika) . Oba radarja sta si zelo blizu, zadnji je morda kakšen km ali dva pred prelazem. Omejitev je, če se ne motim 50km/h. Tudi vse vpadnice v Cortini so posejane z radarji in nekateri so Fix-Boxi. Omejitev 50 ali 70km/h. Že iz smeri San Vito Di Cadore lahko naletimo na dva radarja (mobilna), tako, da je treba biti zelo previden. Jaz grem drug mesec malo se potepat za 11 dni .... in iz jadranke se mislim preselit malo v Dolomite in zato sem se tudi pripravil na radarje - pa ne finančno, da ne bo pomote. Upam, da me ne bojo štrafali. J jim pas .... mater. Se učim preklinjat in podkupovat policiste v italjanščini. Vafa**ulo sem s zdaj naučil. Upam, da bo dovolj! Previdno, pa po desni .... Tik pred prelazom pa še drugi ... Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil DL650 Fazer03, Bmflar, DXR16 in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 A ne švasajo taki sam spredaj? Za selfije so dobri, pr 200km/h Bmflar, NumLock in Tex 3
NumLock Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 53 minutami, DAMI34 pravi: A ne švasajo taki sam spredaj? Za selfije so dobri, pr 200km/h Glede na postavitev bi rekel, da meri bolj tiste, ki gredo v klanec, ker večja verjetnost je, da se boš iz ovinka v ovinek v klanec peljal več kot 50km/h, ker takrat malo "priviješ" gas. Za dol pa skoraj dvomim, da se kdo od ovinka do ovinka pelje 90km/h, potem pa pred 180° ovinkom bremza, kot trotl. Menim, da te zadeve bolj merijo v "rit", ker s(m)o motoristi bolj dovzetni za prekoračitev hitrosti v klanec, kot en kamper. + tega, pa je motoristov več kot avtomobilistov na teh cestah in so si našli dober način, ker tujci ne plačamo njihove cestnine, da pač na drug način dobijo noter za "uporabo cest". Tex 1
TakeALookAround Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Tok lepa skatla sred hribov prec v oci pade
Tex Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Ql ql! Midva tudi v planu obisk konec avgusta/zacetek septembra malo po teh krajih .. prvic .. tako da imam kaj za prebirat/studirat po tej temi .. kate 1
NumLock Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 1 uro, Texo pravi: Ql ql! Midva tudi v planu obisk konec avgusta/zacetek septembra malo po teh krajih .. prvic .. tako da imam kaj za prebirat/studirat po tej temi .. Super! Tam je vse lepo, bilo kam se odpelješ. Bi rekel ... pravljična dežela. Jaz grem samo na meni najljubše kraje. Dve destinaciji obiščem, potem pa se sproti odločim po kateri poti, čeprav nek načrt že imam. Ne spreglej obiska ledenika, to je Marmolada 3265m. V kraju Malga Ciapela je spodnja postaja nihalke. Zanimiva vožnja! Tako visoko se pelješ, da moraš vmes 2x prestopit. Nimam zdaj pri roki svojih slik .... v glavnem .... neverjetna lepota. UnionJack, Fazer03, Tex in 3 others 6
Tex Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 22 minutes ago, DL650 said: Super! Tam je vse lepo, bilo kam se odpelješ. Bi rekel ... pravljična dežela. Jaz grem samo na meni najljubše kraje. Dve destinaciji obiščem, potem pa se sproti odločim po kateri poti, čeprav nek načrt že imam. Ne spreglej obiska ledenika, to je Marmolada 3265m. V kraju Malga Ciapela je spodnja postaja nihalke. Zanimiva vožnja! Tako visoko se pelješ, da moraš vmes 2x prestopit. Nimam zdaj pri roki svojih slik .... v glavnem .... neverjetna lepota. nori razgled, sodeč po fotkah z google mapsa .. thnx! bo pa zanimivo to časovno čimbolje uskladit oziroma splanirat ..
NumLock Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 15 minutami, Texo pravi: nori razgled, sodeč po fotkah z google mapsa .. thnx! bo pa zanimivo to časovno čimbolje uskladit oziroma splanirat .. Če bom jutri utegnil in seveda se spomnil, bom dal kakšno mojo sliko. Res je to noro doživetje. Nihalka pa pelje s hitrostjo 12m/sek. Sem slikal Cocpit od "šoferja", kjer prikazuje podatek z kakšno hitrostjo se premika gondola. Tex in UnionJack 2
Popularna objava NumLock Objavljeno Avgust 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 (popravljeno) Evo, obljuba dela dolg .... nekaj mojih slik iz Marmolade. V kolikor se boš vozil tam okrog, tega ne smeš izspustit, če ne, pa si pustiš za naslednjič. Na vrhu lep razgled na okoliške vrhuve in prelaze v skupini Sella. Če se stopi malo "na rob", pa se izredno lepo vidi jezero Fedaia. Kot sem obljubil, prilagam sliko instrumentov v gondoli, kjer se vidi hitrost (velocita) .... 11.96km/h, kar pomeni, da gre nekje 40km/h).* spodnja postaja nihalke * * cocpit * * zgornja postaja * * pogled na Lago Fedaia * * spodaj pri jezeru * Popravljeno Avgust 4, 2016. Popravil DL650 HyperJack, DXR16, DAMI34 in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se