Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

V okolici Arabbe iščem prenočišče za 1 dan (14-15.8.). Ima kdo kakšno "priporočitev"?

Cena cca. 50€/osebo z zajtrkom. 

Popravljeno . Popravil mince
Objavljeno
pred 8 minutami, mince pravi:

V okolici Arabbe iščem prenočišče za 1 dan (14-15.8.). Ima kdo kakšno "priporočitev"?

Cena cca. 50€/osebo z zajtrkom. 

Arraba, motel Marilena..men je blo kul, lušne sobice, dobra hrana...je pa čez cesto še en bajkerski motelčič..čeprav v tem času zna bit vse polno, predlagam rezervacijo.

33737_101667563236138_2103023_n.jpg?oh=0

Objavljeno

Mi smo rezerviral v Falcadu 11.9 za 25€ na osebo z zajtrkom :) 

Se najde tud v Dolomitih ugodno

Objavljeno

Začetek je dobr jz mislim :)

20160812_201200.jpg

20160812_210840.jpg

Objavljeno

Dolomiti so vrhunec vseh lepot alpskih dežel. Upam, da bo vreme zdržalo, ker imam še v planu letos skočit na par meni lepih prelazov. Živi bili, pa videli ;)

Objavljeno
Ob 8. 8. 2016 at 21:44, u-r-o-s pravi:

Mi smo rezerviral v Falcadu 11.9 za 25€ na osebo z zajtrkom :) 

Se najde tud v Dolomitih ugodno

Super, potem ne bom edini, ki se bom tisti čas potikal tam okrog.
Ker, ko gledam zdaj temperature sredi avgusta za recimo Giau Passo in Falzarego (jutranje), me kar zmrazi in se bojim, da bom moral z ketnami tja .... :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja zjutraj se bo treba oblačit, čez dan je pa lahko še zelo toplo sploh v dolinah. 

Je pa res da je vse odvisno kakšno bo takrat vreme, če bo slaba napoved ne gremo

Objavljeno

Za podaljšan vikend naredil 3-dnevni trip-zaradi feragoste raje proti avstriji-vendar vseeno se vračal preko dolomitov. Izogibal se sella ronde oz bolj poznanih prelazov,ker je ponavadi takle čas zabito. Pa še videomaterial

Objavljeno
Ob 16. 8. 2016 at 12:40, raza pravi:

Včeraj zvečer smo se vrnili z Dolomitov. Ker je bil izlet ne planiran (kolegova boljša polovica se je za ta "podvig" odločila kot strela z jasnega!) seveda nismo imeli nič rezervirano za prespat. Z mislijo "Bomo že nekako našli kaj" smo šli na pot v soboto zjutraj v prekrasen dan. Do vznožja dolomitov je bil promet zmeren, potem pa se je začelo zgoščevati pred Cortino. Hitrosti premikanja so dostikrat dosegle hitrost vzpenjajočega se kolesarja. Navzdol je spet šlo s hitrostjo, kjer so predačili kolesarji, ki so prehitevali počasne avtodome, ki so kurili zavore.

Prava drama se je pričela popoldan, ko smo prispeli v Gardeno, Badijo. Mesta zabasana do zadnjega kotička. Spraševanje po prostih sobah je bilo nesmiselno, saj smo na prvi lokaciji, kjer sem običajno prespal, dobil informacijo, da je pač zaradi praznika vse polno daleč naokoli. Prosta soba bo kot zadetek na loteriji. In prav to srečo smo imeli v vasici St. Mrtin na poti med Corvaro in Brunicom. Usmilila se nas je lastnica hotelčka Diamant  in nam pripravila rezervno sobo z zakonsko posteljo in pogradom v kletnih prostorih. Takoj zraven sobe je bilo skladišče in nekakšna priročna delavnica za vzdrževalca hotela v katerega smo čez noč parkirali motorja. Soba je bila na voljo le za eno noč, potem je bila zasedena. Ker smo pač spraševali po dvodnevni namestitvi, nam je prijazna lastnica zjutraj za drugo noč sama našla dve ločeni sobi v bližnji piceriji Pineta. Če smo pri njej plačali 100€ za sobo je bilo v piceriji zaradi ločenih sob pač skoraj še enkrat dražje. 80€ na sobo, kar je za visoko sezono kar sprejemljiva cena.

Spet eden bolj poučnih postov, iz katerega se bodo (bomo) drugi naučili.

Booking.com je lepa zadeva, simpl, klik, klik in že maš.

Res pa je, da ne smeš bit "pameten Slovenec", ki išče za 20 eur v centru, z vključeno masažo in sprejem v slovenščini...

Bil lani sredi avgusta v Dolomitih, z lahkoto prenočišč na booking.com , kolikor hočeš in kaj hočeš.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 5 minutami, vandrovec pravi:

Zjutraj šel v Dolomite, popoldne že doma, 470 km

Super!
Predvidevam, da moraš biti nekje iz GO oziroma tam nekje, zato so ti Dolomiti na "dohvat ruke".
Če bi jaz bil tam doma, bi bil vsak dan v Dolomitih in bi na prvem travniku na dekci ležal ...

Res je, kot je predhodnik napisal. Zakaj bi se človek zajebaval in se igral "dobiti ali ne dobiti", če pa je tak simpl na Bookingu 2x kliknit, pa je zadeva rešena.

P.S.
Iskanje prenočišča v sezoni, sploh na takšnih destinacijah je isto, kot igrat rusko ruleto z polno pištolo in verjet, da boš preživel!

Objavljeno
pred 6 urami, DL650 pravi:

Super!
Predvidevam, da moraš biti nekje iz GO oziroma tam nekje, 

Ja, tam nekje...

Objavljeno

Če bi bil nastanjen ena dva dni v Selah na Krasu, kaj bi se dalo v tem času kaj prevozit pa videt? :)

Objavljeno
pred 19 minutami, Danilo D pravi:

Če bi bil nastanjen ena dva dni v Selah na Krasu, kaj bi se dalo v tem času kaj prevozit pa videt? :)

A v Dolomite bi šel?
Pri takšni destinaciji (Sela na Krasu), bi se jaz raje "zapodil po ITA obali.

Objavljeno

Napovedujejo lepo jesen, tako da septembra so Dolomiti špica!

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Danilo D pravi:

Jezero in vzponček na Passo Fedaia na 2.054m ☺

Si bil v Cortini med 16 in 17h?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!