bmwslo Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Mi pa malo kasneje :OK: :OK:
vuk76 Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Lepa slika...pa še dober avtek se vozi pred tabo...;)
vuk76 Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Uh, ... filmček od bmwslo, pa še slikice, pa vajine slikice ... kar sline se cedijo! :worship: :winkiss: Še te jaz malo zrajcam:
gody01 Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Februarja ??? :unsure: A bi ti mene Gody kdaj zraven vzel? V Dolomitih sem bila le pozimi, pa še to na smučkah, ne na motorju ... pa si ful želim enkrat tudi to sprobat. Bi zmogla, kaj meniš? :blush: Absoštrumfno. Te vzamem sabo in seveda boš zmogla. Kaj če bi tam okoli 21-26 junija šli ? :evilgrin: Ma saj gremo vsaj ene 3x tam mimo vsako leto, bomo se že zmenili ...
vuk76 Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Absoštrumfno. Te vzamem sabo in seveda boš zmogla.Kaj če bi tam okoli 21-26 junija šli ? :evilgrin: Ma saj gremo vsaj ene 3x tam mimo vsako leto, bomo se že zmenili ... A mene tudi vzameš zraven?? Po mojem bi folgal?? :whistle: :naughty: Datum ni slab.
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Absoštrumfno. Te vzamem sabo in seveda boš zmogla.Kaj če bi tam okoli 21-26 junija šli ? :evilgrin: Ma saj gremo vsaj ene 3x tam mimo vsako leto, bomo se že zmenili ... Uuuuh, kako lepe slikice so nalimali zgoraj! Gody, ja, datum je krasen, ampak, takrat imam jaz festival. Kot si rekel, ... enkrat med temi trikratnimi pohodi v Dolomite upam, da bom lahko tudi jaz zraven. Wau, to bi bilo the best. :worship:
bmwslo Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Mutika še en filmček za tebe Stelvio 2006
MiNa Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Ena al pa dve iz cajtov, ko še ni bilo digitalcev!
TomazC Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Uuuuh, kako lepe slikice so nalimali zgoraj! Gody, ja, datum je krasen, ampak, takrat imam jaz festival. Kot si rekel, ... enkrat med temi trikratnimi pohodi v Dolomite upam, da bom lahko tudi jaz zraven. Wau, to bi bilo the best. :worship: Za pokušino Dolomite lahko tudi v enem dnevu obiščeš. Ko sem bil prvič tam, sem bil skor 11 ur na motorju (Kranj-Araba in okoliški dvatisočaki). Je pa res, da je bilo to junija med tednom, ko praktični ni bilo nič prometa. Tomaž
TomazC Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Še te jaz malo zrajcam: Sem opazu vuk76, da si na istmu mestu slikal kot jaz...
Vanga Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Sem opazu vuk76, da si na istmu mestu slikal kot jaz... Ponavadi kateri to opazi da za pivo. :whistle: :evilgrin: :naughty:
TomazC Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Ponavadi kateri to opazi da za pivo. :whistle: :evilgrin: :naughty: Brez problema, ko sneg skopni na tem mestu, kjer je slikano. Najbližja oštarija je na Falzaregotu.
Vanga Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Brez problema, ko sneg skopni na tem mestu, kjer je slikano. Najbližja oštarija je na Falzaregotu. Zgučano, jaz pa vaju :photo:
vuk76 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Sem opazu vuk76, da si na istmu mestu slikal kot jaz... Valparola ali Passo Pennes?? Falzarego sounds good :whistle:
TomazC Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Valparola ali Passo Pennes?? Falzarego sounds good :whistle: Dogovorjeno. Častim vse Slo, ki pridejo. Lokacija gostilne je na sliki.
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Dogovorjeno. Častim vse Slo, ki pridejo. Lokacija gostilne je na sliki. Tako se govori, kak mi je to všeč.Torej Falzarego :beer2: Tam nekje Junija, bi bilo to celo realno možno za kakšen podaljšan vikend. :whistle:
cb1300 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Tako se govori, kak mi je to všeč.Torej Falzarego :beer2: Tam nekje Junija, bi bilo to celo realno možno za kakšen podaljšan vikend. :whistle: A s kolesom tud velja :naughty:
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 A s kolesom tud velja :naughty: Prijatelj, do takrat pa verjamem da boš že nabavil Varo letnik 08 z Akrapoti. ;) Drugače pa s kolesom seveda tudi velja. :beer2:
cb1300 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Prijatelj, do takrat pa verjamem da boš že nabavil Varo letnik 08 z Akrapoti. ;) Drugače pa s kolesom seveda tudi velja. :beer2: Želja je..sam časa ne bo.....pustimo se presenetit :whistle: No, pa še ena iz enih najlepših prelazov v dolomitih Vanga....če se zmenite za varadero srečanje, pošl PM
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Vanga....če se zmenite za varadero srečanje, pošl PM Zmenjeno. :winkiss: V Dolomitih pa se vidimo! :worship:
TomazC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Zmenjeno. :winkiss: V Dolomitih pa se vidimo! :worship: Ja, že šparam denar, če bo udeležba res velika... Se pa strinjam z junijem, ki je najlepši mesec za Dolomite.
TomazC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 A s kolesom tud velja :naughty: S kolesom pa je dvojno pivo... Sicer bom jaz letos tudi večinoma kolesar (eno leto motor, eno leto kolo). Pa bom tudi kakšen vrh s kolesom ubodu. Na Stelviu (štart v Meranu) sem že bil, pa moram še kakšen prelaz dodat v arhiv.
Mutika Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Ja, že šparam denar, če bo udeležba res velika... Se pa strinjam z junijem, ki je najlepši mesec za Dolomite. :cry: Škoda ... ne boš mi plačal piva ... junij je zame, kar se tiče motoriranja, skoraj izgubljen mesec ... :evilgrin: ! No ja, važno, da se boste ostali lepo imeli. :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se