Misek Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Hm.....a se moram zdaj tule na dolgo in široko opisat, .... ← o ne ne ne ti se kr na dolgo in siroko opis :OK: NO nekako te bom ze nasli upam vsaj :D
Alla Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Ne bom se z nobenim stiskala. Moj opis: kratki svetlo rjavi lasje, plave oči, 172 cm, 60 kg. Na dolgo se pa ne znam opisat ;) Alla B)
Misek Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Ufff plave ucke bomo pa že najdel :D
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Ne bom se z nobenim stiskala. Moj opis: kratki svetlo rjavi lasje, plave oči, 172 cm, 60 kg. Na dolgo se pa ne znam opisat ;) Alla B) ← tole se bere kot kakšna rubrika v salomoncu.. :naughty:
Alla Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 A v salamoncu so tako suhoparni podatki? :blink: Pa menda ne za kakšne vroče linije? :blink: :blink: Mislim :hmm: ....ker potem morate imet pa moški res bujno domišljijo, da na take oglase padate :doze: ;) :P Alla :evilgrin:
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 fotoroboti pač... :whistle:
semamiz Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Ne bom se z nobenim stiskala. Moj opis: kratki svetlo rjavi lasje, plave oči, 172 cm, 60 kg. Na dolgo se pa ne znam opisat ;) Alla B) ← :blush: tolk sem se že veselil , da te bom vidu , pol me je pa dež prepodu :cry:
Hanzi Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Dež prepodu :eek: Jaz bil tam od petih do sedmih, no Alla je napisala da pride malo kasneje, na srečo mi je ni bilo treba čakat, ker trenutno ne potrebujem nalepk :devil:
semamiz Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Dež prepodu :eek: Jaz bil tam od petih do sedmih, no Alla je napisala da pride malo kasneje, na srečo mi je ni bilo treba čakat, ker trenutno ne potrebujem nalepk :devil: ← :hmm: Mal narobe sem se izrazu , ni me prepodu , temveč mi je prekrižal načrte :BUA: Ko sem hotel od doma , se je ulilo :cry:
Alla Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 No, prinesla nalepke ob dogovorjeni uri na dogovorjen plac. Ampak junake željne nalepk je prestrašil dežek. :grrr Ampak saj od sedmih dalje ni deževalo. :grim C c c fantje......sam pol se ne pritoževat, da ne zrihtamo nalepk! :glare: Alla B)
semamiz Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 No, prinesla nalepke ob dogovorjeni uri na dogovorjen plac. Ampak junake željne nalepk je prestrašil dežek. :grrr Ampak saj od sedmih dalje ni deževalo. :grim C c c fantje......sam pol se ne pritoževat, da ne zrihtamo nalepk! :glare: Alla B) ← :hmm: Pa drugič in vseeno hvala :OK:
Špilferderber Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 :topic: vprašanje: koliko nalepk je bilo naštancanih?
Misek Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 No, prinesla nalepke ob dogovorjeni uri na dogovorjen plac. Ampak junake željne nalepk je prestrašil dežek. :grrr Ampak saj od sedmih dalje ni deževalo. :grim C c c fantje......sam pol se ne pritoževat, da ne zrihtamo nalepk! :glare: Alla B) ← Ja žal res. Pr nas je tko lilo da si se ven nisem upal. Sem mislu da me bo kr odplaknilo. :cry: <_<
Codeine Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 :topic: vprašanje: koliko nalepk je bilo naštancanih? ← Nalepk je zagotovo dovolj.
maXXXimum Objavljeno Junij 25, 2005 Opozori Objavljeno Junij 25, 2005 Kocno dobil nalepke.. sicer sem jih mal modificiral in odstranil logo.. sam mislim da niso nic manj razpoznavne :)
Sanda7 Objavljeno Junij 25, 2005 Opozori Objavljeno Junij 25, 2005 dobr zgleda,ta nalepka k se je tud že navozila pod eno ogromno ritjo :lol1: in eno fejs fajhtno kaj že :hmm:
Zdrawc Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 :hmm: a kdo slučajn ve, a je decaf še živ ???
greenninja Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 :hmm: a kdo slučajn ve, a je decaf še živ ??? ← živ, živ,.. :naughty:
decaf Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Sem tud js slišal okol govorit da je baje še živ :OK: .......sam preverjal govoric pa res nisem :slap: Decaf ;)
Zdrawc Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 (popravljeno) Sem tud js slišal okol govorit da je baje še živ :OK: .......sam preverjal govoric pa res nisem :slap: Decaf ;) ← povej mi kam lahk prletim po nalepke, če jih je še spljoh kej ostalo ?? Popravljeno Junij 28, 2005. Popravil Zdrawc
motoristek Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 al se ti je roka tresla pri levi nalepki :D
motoristek Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 al se ti je roka tresla pri levi nalepki :D ← To je od drkanja!? :lol1:
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 :topic: kaj se ti je dvignil ko si nalepke v roke prijel al ko si mofi za rit stopil :xx: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se