EuroBiker Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 A bi se mogoče dalo zrihtat da jih pošlješ po pošti? Plačam poštino. :)
Alla Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Nalepke so v Ljubljani. Če je interes, potem jih prinesem danes na 3M. Recimo okoli sedmih. Alla
Misek Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Nalepke so v Ljubljani. Če je interes, potem jih prinesem danes na 3M. Recimo okoli sedmih. Alla ← Pismo a raven dones, k mene ne bo na 3M. A se da za drug teden zment?
Alla Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Če bo zaloga zdržala do drugega tedna, pol ni panike. Alla
decaf Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Za vse, ki bi prišli do Celja po nalepke lahko računate na jutri popoldan!! :OK: Se lahko nekje zmenimo in pridete vsi, da se ne iščem z vsakim posebej.... :oops: sam če mi vsak da za en pir kako bom pa domov prišu .) :D :D :D :D Decaf!
Misek Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Če bo zaloga zdržala do drugega tedna, pol ni panike. Alla ← Držim pesti!! :OK: AL pa ce se tko zmenva da eno nalepoko spravis zame :grim
decaf Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Evo ni panike, lahko pridete v čim večjem številu...mi bo Greenninja :wub: pomagala spit....no ali pa me bo spravila varno domov .) .) :OK:
greenninja Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 ...mi bo Greenninja :wub: pomagala spit....no ali pa me bo spravila varno domov .) .) :OK: ← :love1: seveda dragi.. al eno al pa drugo.. :whistle:
xr800 Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Za vse, ki bi prišli do Celja po nalepke lahko računate na jutri popoldan!! :OK: Se lahko nekje zmenimo in pridete vsi, da se ne iščem z vsakim posebej.... :oops: sam če mi vsak da za en pir kako bom pa domov prišu .) :D :D :D :D Decaf! ← Zainteresiran! Samo ne vem kje in kdaj se dobimo v Celju. Glede pira - rade volje! :OK: :yea2: :yea1:
greenninja Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Zainteresiran! Samo ne vem kje in kdaj se dobimo v Celju. Glede pira - rade volje! :OK: :yea2: :yea1: ← Nalepke- jutri popoldan, nekje v Celju. Tam ob ene 6-ih, 7-ih popoldan, lokacija po dogovoru z trenutno odsotnim Decafom, bova pa sporočila. :winkiss: B)
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Sam sporočte lokacijo in čas, pridem tudi jaz :OK:
decaf Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Lahko kar v XXX-ih ali pa če imate kakšen drug predlog....ura pa lahko okol 6 :OK: Se še oglasiva, da potrdimo točen čas in lokacijo, vi pa povejte če ta ustreza .) Decaf!
xr800 Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Lahko kar v XXX-ih ali pa če imate kakšen drug predlog....ura pa lahko okol 6 :OK: Se še oglasiva, da potrdimo točen čas in lokacijo, vi pa povejte če ta ustreza .) Decaf! ← A XXX je kaki lokal? A je v centru? Sicer pa saj je vseeno, mi bote že povedali1 Ura pa mi tudi paše, pa še kako lahko rečemo. Te pa se vidimo! :yea1: :yea2:
Špilferderber Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 gre za lokal celjskega motorističnega kluba xXx, in sicer je lociran na kidričevi cesti (relacija križišče pri vojašnici->rog. slatina), bivša Piksna (P-x-na)
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Lahko kar v XXX-ih ali pa če imate kakšen drug predlog....ura pa lahko okol 6 :OK: Se še oglasiva, da potrdimo točen čas in lokacijo, vi pa povejte če ta ustreza .) Decaf! ← to pa nau blema... :OK:
mare Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 tudi jaz bi prosil za eno. bi prišel iskat XXX-om. a ura potem velja (med 18 in 19)?
motoristek Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Jaz grem že danes v vrsto stat !!! :lol1: :lol1:
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Jaz grem že danes v vrsto stat !!! :lol1: :lol1: ← jaz jo bom tud dajle u Cjele užgal, a pol moram spalko zravn uzet :? , upam da se mi je že posušila od Izole :hmm: (nalepkomanijapress) :kva2:
VmasIna Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 dacaf, če ne boš pa sok pil ;) A boš po 19h še v Cel, jaz lih od 18h-19h ne morem, vse ostalo pa lahk.
GrCaR Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 jst sm nad temi nalepkami že obupal. če bi se pa najdu kkšn car, k bi mi jih lahko po pošti poslov, bi blo pa res ql. sej bi plaču s kkšnimi tekočimi zadevami. rabu bi pa 4 nalepke, če jih ma gdo, in da mi nebi blo treba v velenje ali celje sam zarad nalepk hodt. no če ma kdo še kkšne nalepke, in mi bi jih lahko poslov, prosm da napiše PM.
Alla Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Včeraj sem jih talala na 3M. Do tja ti pa menda ni predaleč? Kakorkoli...naslednjo sredo bo nalepke spet možno dobiti na 3M. Alla
jose Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Alla eni so tako leni, da jim jih boš zgleda morala domov nest pa še po možnosti nalepit na motor :grrr :whistle:
SHARKi Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Decaf,...hvala :OK: :worship: k se segreje, sprobej Dvor-Kočevje in ulet na pir :OK: P.S. sm mislm da se bom kljub vsemu v sredo kr francoza naredu in pršu na 3M, tko da od Alle dobim,...... nalepke seveda :whistle:
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 jaz sem bil učirej dol z motorjem, ni blo nobenga :( dans bo pa djež :angry2: , bom moral pa z Zetorjem prit :slap:
decaf Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Decaf,...hvala :OK: :worship: k se segreje, sprobej Dvor-Kočevje in ulet na pir :OK: Malenkost....bomo uleteli kaj mimo, sam vreme se naj zrihta, pa kolega naj zrihta motor....pa seveda še nekoga počakamo, da nabavi moped nazaj in potem pridemo v popolni zasedbi .) :D :D :D Decaf!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se