PURPLE Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Motoristek, raje si lajbič kupi in na tega dajaj našitke gor. Lahko ga zašiješ gor, ampak če ga boš kdaj snel se bojo videle drobne lunkjice.
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Motoristek, raje si lajbič kupi in na tega dajaj našitke gor. Lahko ga zašiješ gor, ampak če ga boš kdaj snel se bojo videle drobne lunkjice. Samo enga bi rad dal gor :naughty: lajbič pa imam :whistle:
Matori Hanzo Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Kako naj pritrdim našitek na leder jakno... S knipingi :naughty: No ja, lahko tudi z neostikom.
muki Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Mogoče je tole off topic, vandar iskalnik ni našel ničesar uporabnega, zato se vnaprej opravičujem in obenem prosim, če me napotite v pravilno temo. Zadeva je sledeča: pretekli vikend sva imela s sinom manjšo nezgodo na mokrem ovinku, tako, da sva strgala jakni iz blaga. Ker pa so bile precej drage, me zanima ali kdo za koga ve v okolici Domžal da jih popravlja. Za informacije se vnaprej najlepše zahvaljujem. :rolleyes: lp
PURPLE Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 (popravljeno) Samo enga bi rad dal gor :naughty: lajbič pa imam :whistle: Kaj pa belo modrega, ko si me na golici vprašal kje sem ga dobil - ti je nekako padel v oči, se mi je zdelo, hehe :naughty: Popravljeno September 1, 2008. Popravil PURPLE
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Kaj pa belo modrega, ko si me na golici vprašal kje sem ga dobil - ti je nekako padel v oči, se mi je zdelo, hehe :naughty: Tega bi dal na lajbič... :worship: :naughty:
Provokator Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Ne bom filozofiral, zato bom na kratko napisal: na ŠITEK se našije, na LEPKA se nalepi, Našitka ne moreš lepiti, nalepke ne moreš našiti.
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Jaz imam na ŠITEK na LEDER... :rolleyes:
jama1100 Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Mogoče je tole off topic, vandar iskalnik ni našel ničesar uporabnega, zato se vnaprej opravičujem in obenem prosim, če me napotite v pravilno temo. Zadeva je sledeča: pretekli vikend sva imela s sinom manjšo nezgodo na mokrem ovinku, tako, da sva strgala jakni iz blaga. Ker pa so bile precej drage, me zanima ali kdo za koga ve v okolici Domžal da jih popravlja. Za informacije se vnaprej najlepše zahvaljujem. :rolleyes: lp V Nadgorici pri Črnučah smer Črnuče Šentjakob zaviješ drugi uvoz levo in vprašaj ni daleč naslova pa ne vem ker pot vem na pamet
muki Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 V Nadgorici pri Črnučah smer Črnuče Šentjakob zaviješ drugi uvoz levo in vprašaj ni daleč naslova pa ne vem ker pot vem na pamet Hvala za info :worship: :worship: :worship:
Fritz Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Mogoče je tole off topic, vandar iskalnik ni našel ničesar uporabnega, zato se vnaprej opravičujem in obenem prosim, če me napotite v pravilno temo. Zadeva je sledeča: pretekli vikend sva imela s sinom manjšo nezgodo na mokrem ovinku, tako, da sva strgala jakni iz blaga. Ker pa so bile precej drage, me zanima ali kdo za koga ve v okolici Domžal da jih popravlja. Za informacije se vnaprej najlepše zahvaljujem. :rolleyes: lp Vse potrebne podatke imaš tukaj. Upam, da gospa ni spreminjala številke GSM-a. Vse ostalo piše v tisti temi. Srečno.
franc Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Našitke se da nalepiti z likalnikom, obstaja tkanina z "lepljivim" nanosom, ki ga stopiš z likalnikom, kako se tkanini reče ne vem, jo pa imajo v večini prodajaln kjer prodajajo blago. Trpežnost zelo niha (verjetno je pogojena s kvaliteto lepila in odvisna od uporabe), eni odpadejo sami od sebe, drugih pa ne spraviš nikoli več dol (vsaj ne brez posledic). lp Franc
muki Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Vse potrebne podatke imaš tukaj. Upam, da gospa ni spreminjala številke GSM-a. Vse ostalo piše v tisti temi. Srečno. [/quote tnx za info :worship: :worship: :worship: :worship: lp
pelinkovec Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Kje se da pa kakšen pameten usnjen lajbič za zmerno ceno dobit? Sem malo gledal na raznih motozborih, pa imajo vsi tiste resice, kot da smo Indijanci :rolleyes: Kakšna ideja?
motoristek Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Kje se da pa kakšen pameten usnjen lajbič za zmerno ceno dobit? Sem malo gledal na raznih motozborih, pa imajo vsi tiste resice, kot da smo Indijanci :rolleyes: Kakšna ideja? Borko... :naughty:
CAPI Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 (popravljeno) V Celju nasproti Gledališča - Jože .) Aja, 50€ :yes: Popravljeno September 7, 2008. Popravil CAPI
pelinkovec Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Louis? Ko sem bil nazadnje v Louisu (lani), ni bilo nič pametnega :rolleyes: ...
pelinkovec Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Borko... :naughty: Kaj Borko? :?
motoristek Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Kaj Borko? :? Borko Google dela čudeže :hmm:
n1100 Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Borko Google dela čudeže :hmm: če boš mel srečo, jih bo mogoce mel kaj na zalogi-glede velikosti. :rolleyes: Ko sem jaz kupoval, bi bilo treba cakat dobra dva tedna, ker je glih sival sportne kombinezone.
eXTReme13 Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 kako pritrditi našitek ? cvek 10 pa skuz hrbet ! Bo sigurno držalo :D Če pa ne pa še mal neostika pa superataka če pa tut to ne drži pol pa motor prodat pa s kakim drugim hobijem začet :lol1:
motoristek Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 (popravljeno) če boš mel srečo, jih bo mogoce mel kaj na zalogi-glede velikosti. :rolleyes: Ko sem jaz kupoval, bi bilo treba cakat dobra dva tedna, ker je glih sival sportne kombinezone. Jaz imam čisto novega doma... :whistle: Borkota pa prej pokliči... :yea1: Popravljeno September 8, 2008. Popravil motoristek
pelinkovec Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Borko Google dela čudeže :hmm: Saj sem googlal, pa nisem našel :blush: Hvala :OK:
motofrik Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 V Google napiši ''borko usnje''. Že prvi zadetek je pravi. Na Faaku so lajbiče imeli od 25Evrov naprej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se