Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni.

Ali mogoče kateri ve kakšne so oznake ležajev in semeringov za zadnje in sprednje kolo??

Varadero letnik 2004.

LP

Objavljeno

Pozdravljeni.

Ali mogoče kateri ve kakšne so oznake ležajev in semeringov za zadnje in sprednje kolo??

Varadero letnik 2004.

LP

Najbolje in najenostavneje je, da razstaviš na semeringih imaš mere vedno napisane in po vsej verjetnosti tudi na ležaju sicer pa ležaj izmeriš z kljunastim merilom vedno je prva mera notranji premer npr. 17 nato zunanji premer ležaja in zadnja št. je širina ležaja !

Objavljeno (popravljeno)

Pozdravljeni.

Varadero letnik 2004.

LP

http://www.varaderoc...sd02_manula.zip

Mal preglej (proti koncu,da se ne mučiš preveč :P ) so narisani vsi ležaji in semeringi vključno z oznakami če ti bo kj pomagal !!

Drugač pa kot pravi Bremzer je najbolj simpl !!! Zakva te pa to zanima,a maš 300.000 al kva ???

LP

Popravljeno . Popravil kamerad
Objavljeno

Pozdravljeni,

sem nov na tem forumu vendar imam z svojo Hondo že kup prevoženih kilometrov in ogledanih veliko držav.

Imam motor Honda Varadero XL 1000 letnik 2001.

Z svojimi 75.000km (vsaj po števcu).

Sam nisem ravno mehanik zato iščem rešitev tu.

Zadnje čase imam z njo težave.

Začelo se je lani ko smo se vzpenjali na passo di stelvio kjer je pri 3000 in 6000 obratih v 1brzini zvenela kot da bi bila pod blokado.

torej lepo se je vzpela do 3000 obratov potem kot bi jo zalilo pod sklopko sem jo spravil nad 3000 in pri 6000 se je zgodilo enako... tako da sem bil na stelviu vesel da sem dosegel vrh.

to mi recimo v nižjih predelih ne povzroča težav, vendar bi vseeno rad vedel kako zadevo odpraviti, saj se velikokrat zapeljem čez kak prelaz.

ima pa tudi probleme delovanja pod čokom. torej ko je motor mrzel ga vžgem s polnim čokom in potem ga takoj premaknem na pol kjer pa deluje zelo ne stabilno in v kratkem crkne.

mehanik mi je letos pozimi odprl karburatorje jih prečistil in naredil pregled in jih ponovno nastavil.. vendar nič kaj boljše ne deluje pod čokom, za neko višinsko testiranje ni bilo vremena testirati....

prav tako se mi od takrat dogaja da pod minimumom obrati nihajo za cca 200 obratov.

zadnje leto opažam da mi v minimumu ko motor stoji na mesto kdaj pa kdaj začne curljati bencin iz ene izmed cevi spodaj... (ne kapljati ampak dejansko curek)...

naj omenim še to da mi je lani odpovedala pumpa za benzin, katero sem nadomestil z http://sites.google.com/site/hondaxl1000v/technical/fuel-pump to.

Vsaka pomoč, navodila, nasvet bi mi prišle zelo prav saj sem človek ki se rad zapelje na daljšo pot vendar želim pa tudi da motor teče kot mora...

Že v naprej hvala za odgovore.

Objavljeno

Tema o Varaderotu je ze odprta.

Koliko je pa star zracni filter?

Objavljeno

Oh za to se opravičujem..

Filter je sicer starejši(od prejšnjega lastnika), vendar mi je mehanik zatrdil da ga je pogledal in naj nebi bil problem(da je kot "nov").

Objavljeno

Menjaj filter, čeprav na njem ni videti umazanije se filter zabije z zelo finim prahom tako, da ni več zadovoljive prepustnosti.

Že sam filter material z leti izgubi svojo funkcijo (eni prej drugi kasneje).

Objavljeno

Mogoče ti bo kolega Leteči lahko pomagal. Se je tudi sam ubadal s podobno težavo (bencin pumpa - kontakti releja). Original maš še? Da ga popraviš!

Objavljeno

Sayo dobra opazka.. slučajno veš kam se bi splačalo it po novo(originalno) ?

Če še imaš staro orginalno pumpo se zmeni z Letečim ta ti bo zamenjal zrabljene kontakte z novimi in bo spet za kakih 40.000 km MIR.

Objavljeno

Pa zračni filter vseeno zamebjaj z novim.

Objavljeno (popravljeno)

V primeru nakupa novega akumulatorja, v AS Domzale originalne yuasa prodajajo po 117€ - best price. In imajo na zalogi.

Popravljeno . Popravil Majesty
Objavljeno

Original za Varadero letnik 04 je YTX20CH-BS in pride polna cena 172,46 eur ,z popustom sem dal 138 eur (Lotex Trebnje,po naročilu)

Prejšnji YTX16-BS mi je zdržal le dve leti !!?? Kva pa vem al sem imel smolo al pa je bil prešvoh !!? Je pa velika razlika pri zagonu !! Polne pa 13,6 pri dodanem gasu pa 13,9 (rasvetljava sveti) !!

Če mi mrkne še ta je obvezna predelava na avto aku. :evilgrin:

LP

Objavljeno

Original za Varadero letnik 04 je YTX20CH-BS in pride polna cena 172,46 eur ,z popustom sem dal 138 eur (Lotex Trebnje,po naročilu)

Prejšnji YTX16-BS mi je zdržal le dve leti !!?? Kva pa vem al sem imel smolo al pa je bil prešvoh !!? Je pa velika razlika pri zagonu !! Polne pa 13,6 pri dodanem gasu pa 13,9 (rasvetljava sveti) !!

Če mi mrkne še ta je obvezna predelava na avto aku. :evilgrin:

LP

YTX20CH-BS je pri AS Domžale 117 ojrou - včeraj kupil

18 amperski

Objavljeno

Če kdo rabi stranka kovčka za varo naj me kontaktira jih dam zelo zelo poceni. Kovčka sta nova, ampak sta narejena za barvanje v barvo motorja. Če koga zanima naj me kontaktira na 031 641 610 ali na mail yamaha.honda600@gmail.com

Objavljeno

lep pozdrav vsem varaderovcem! Zanima me če kdo ve kje se da dobit knjigo Pogled z motorja ali če jo ima kdo za prodat?

Objavljeno

Prodajala se je prek dzs vendar je bilo samo okrog 1000 izvodov sem jim poslal mail pa ni nobenga odgovora. Hvala vseeno!!!!

Živ

Imam to knjigo. Jo ne prodam, lahko pa jo posodim....

lp

Objavljeno

Serbus!

Ima mogoče kdo service manual za letnik 07 in dalje, po možnosti v elektronski obliki?

Lp! a

Objavljeno

Na netu pobrskaj za tem failom:

Varadero SD02_Service Manual.pdf

fajl je kar obsežen (494.532 KB) in se ga tu ne da pripet!

Objavljeno

MRA prodaja šipo v kompletu s spojlerjem 107€ na ebayu

http://www.ebay.de/i...=item5d32dbbe0e

Raza AJGA a bi se dal zment da uletim si mal ogledat to zadevo... sicer imaM povišano givi šajbo sam če... me zanima... A lahk talafonsko na ZS?

Lp

Yoldi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!