VmasIna Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Men ni TDRka v dveh letih povzročila niti ene težave, tako, da imam samo lepe spomine nanjo .) :OK: :OK:
Aless Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 ve kdo kaj vec o tej tdrki? klik
D_u_H_e_C Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 ve kdo kaj vec o tej tdrki? klik a.a :) je pa poceni nekam fest :)
Aless Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 a.a :) je pa poceni nekam fest :) sej zato glih....kolega kupuje pa je to njegov prvi motor razn apnka :P pa neb rad da se ze pr prvem na**ka
Staycool Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 bojo experti povedali, sam meni slikce dišijo po photoshopu :hmm:
Aless Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 bojo experti povedali, sam meni slikce dišijo po photoshopu :hmm: photoshop neb reko da je....je pa na levi mislim da brez nalepk,ce je to ista ko se je ze en cajt prodajala,sej ga bo so v nedeljo pogledat ce se ne bo prodan!
AchiLLes Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 Lep pozdrav! Zanima me, kje bi lahko kupil avspuh za Yamaho TDR 125 (dvotaktni), prosim če navedete nekaj strani, kjer jih prodajajo ter če ste ga kupili za vaš motor, poveste kako se obnese. Hvala za vaše odgovore.
AchiLLes Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 .......... nč novga nism zvedu tm razn da ma 3 blokade v motorju... še zmeri me zanima glede avspuha.. kje bi ga lahku kupu.. če sploh obstaja akrapovič za 125, dvo taktne al pa kej podobnga?
rs fan Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 akrapovič dela sam za 4t :cry: drgač pa kak arrow giannelli jolly moto... bi se najdl kej
Zok Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 lahko bi pa vprasal v ze obstojeci temi, da ne bo o vsakem motorju dva milijona tem?
AchiLLes Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 a ma kdo mogoče kakšno natančno skico zgradbe motorja? hvala
Brudol Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 a ma kdo mogoče kakšno natančno skico zgradbe motorja? hvala Ti bi rad načrt celega motorja :) ..... če bo lepo vreme ..... in bo meu najbližji Yamahin serviser dober dan .... in če mu boš dau za kak pir al pa dva ..... ti bo morde kej sprintu. Men je sprintu skico od unga kosa auspuha ko je ščitnik gor z vsemi šajbami, gumicami in vijaki. Tak da sem prou razporedu use. Za probat je, zdej ne vem s kje si. Priporočam Primec Jureta u LJ :D . Vso srečo ;) če dobiš poskeniri pa sem gor prilimaj :) .
Brudol Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 akrapovič dela sam za 4t :cry: Zdej je tak ... Akrapovič ma tud neke lonce za 2T kros mašine (npr. Yamaha YZ250). O ceni pa ne bi debatirali, ker kej tazga sigurno ne rabiš na TDR-ki ;) .
Yamaha_man Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Lep pozdrav! V kratkem imam namen kupiti rabljeno Yamaho TDR :OK: . Pa me zanima na kaj moram biti najbolj pozoren ko bom motor kupoval. (v mislih imam serijska št. okvirja se mora ujemati z št. mašine,....itd.) LP Jaka
Brudol Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Lep pozdrav! V kratkem imam namen kupiti rabljeno Yamaho TDR :OK: . Pa me zanima na kaj moram biti najbolj pozoren ko bom motor kupoval. (v mislih imam serijska št. okvirja se mora ujemati z št. mašine,....itd.) LP Jaka Zdej je tak ... pomojem ti ni treba tega gledat ker mislim da smo zaenkrat usi pošteni. Pogledi samu gume kolk profila majo, pol kake diske da niso ko gramofonska plošča (eden je se mi zdi 20k), ploščice, pol morde kaka svetila in se že počas konča. Pazi da bo lepo užigau mrzu in topu, lahk tud kako oko vržeš na hladilnik in to bi blo to :) .
Čamac Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 (popravljeno) Zdej je tak ... pomojem ti ni treba tega gledat ker mislim da smo zaenkrat usi pošteni. Pogledi samu gume kolk profila majo, pol kake diske da niso ko gramofonska plošča (eden je se mi zdi 20k), ploščice, pol morde kaka svetila in se že počas konča. Pazi da bo lepo užigau mrzu in topu, lahk tud kako oko vržeš na hladilnik in to bi blo to :) . ja ja ja da neo ki res. to kaj si zaj naštel disk ploščice pa take poceni pizdarije sploh niso pomembne to se menja za male pare. Pozoren moreš bit na miljon drugih mnogo pomembnejših stvari ki pa jih najdeš v že mnogih obstoječih temah o nakupu motorja in so skupne vsem motorjem. Da pa bi bilo pri tdr potrebno paziti na kaj posebnega kar pri drugih motorjih ni pa mislim da nič takšnega ne obstaja. Je pa 2T tak da je malo bol zakomplicirano kupit vredu ohranjenega in delujočega kot pa kakšen 4T motor. Popravljeno December 24, 2006. Popravil Brodar
C4V4L13R Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 :yes: pa Yamaha_man ma že motor...mal zamujate z odgovori...pa vseen :P
Brudol Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) Ja Brodar pou motorja mu ne morš podrt pred bajto. Gre bolj za zaupanje prodajalcu, kot kej druzga. Jst sm navedu tisto kar u praksi lahk pogledaš, ti pa govoriš sam nek na splošno brez kakega konkretnega primera. Lahk mu bi dau link do kake take teme (bi tud sam z zanimanjem prebrau). Kak motor si kupu vidš komi po enem, dveh tednih ko se use napake pokažejo. Z tvojim zadnjim staukom pa sem povsem strinjam. Popravljeno December 26, 2006. Popravil Brudol
Čamac Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Ja Brodar pou motorja mu ne morš podrt pred bajto. Gre bolj za zaupanje prodajalcu, kot kej druzga. Jst sm navedu tisto kar u praksi lahk pogledaš, ti pa govoriš sam nek na splošno brez kakega konkretnega primera. Lahk mu bi dau link do kake take teme (bi tud sam z zanimanjem prebrau). Kak motor si kupu vidš komi po enem, dveh tednih ko se use napake pokažejo. Z tvojim zadnjim staukom pa sem povsem strinjam. izvoli link: pomoč pri nakupu motorja No pa še nekaj z moje strani o nakupu motorja: 1.) zaradi možnosti padca pošlataj uteži na koncu krmila, tačke, žmigavce,... 2.) z roko idi čez plastiko da vidiš če se kje kaj čuti 3.) poglej gume 4.) poglej kako je z diski 5.) poglej kako je z luftom med plastikami 6.) poglej ali je ketna namazana in dobro napeta (če ni, pomeni da je motor več al manj zanemarjen) 7.) preglej šraufe na mašini, vprašaj kakšno olje je uporabljal, menjaval filter,... 8.) vprašaj če je kaj pucal fergazer 9.) vprašaj po računih od servisov, če je delal sam malo povprašaj kako in kam pa boš kaj kmalu dobil občutek ali tip obvlada ali je šalabajzer 10.) preglej zavorno tekočino 11.) vžgi motor, dobro poslušaj če je vredu al kaj ruži kar ne bi smelo 12.) vprašaj kako je z ogrevanjem (če bo takoj zatrdil da ga je obvezno treba ogret pred vsako vožnjo, potem veš da ga je prej najbrž dobro segreval) 13.) ko se greš peljat stisni do rdečega (ni treba ravno pred njegovo hišo) in dobro poslušaj kako je z motorjem, pri okrog 100km/h spusti belanco in bodi pozoren če ga kaj trese ali slučajno kam vleče (poškodovane vilice ali kaj podobnega) 14.) bodi pozoren kako se motor vleže v ovinek 15.) če je motor kje popraskan in so praske daljše kot 1-2 cm (in to tam kjer bi mogo bit popraskan v ovinku - od spredaj proti riti) in ti bo lastnik trdil da je padel v garaži potem laže 16.) pazi na vdolbine na felni ali da ni ki celo zvita 17.) poglej kako je nategnjena ketna (če je že proti koncu lahko malo zbijaš ceno) 18.) poglej stanje zobnikov 19.) najbrž sem še kaj pozabil napisat ampak to je z moje strani vse
Brudol Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 No vidš to je pa je že eni reči podobno :)
golnar Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 (popravljeno) mene pa zanima pri kolk km je treba menjat cilinder? tam okol 40k je ze kar potreba verjetno ne? zanimam se namrec za nakup rablene TDRke pa me zanima kasne stroske bom imel zarad letnika pa prevozenih km pa to. Popravljeno December 27, 2006. Popravil golnar
Brudol Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 mene pa zanima pri kolk km je treba menjat cilinder? tam okol 40k je ze kar potreba verjetno ne? zanimam se namrec za nakup rablene TDRke pa me zanima kasne stroske bom imel zarad letnika pa prevozenih km pa to. Moj jih ma 24k pa je že biu menjan bat. Ne vem točnega intervala.
k0ci Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 cilinder naj bi zdržal 3 bate, pri 2T navitih mašinah seveda,...........to je pri rs in mitu nekje 45-50k km, če menjamo bat na 15k km, kot je priporočeno
Toto89 Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 zdravo! tut js sm si kupu yamaho tdr. pa me zanima glede gum. v homologacij mam napisan da so dovoljene spredna 120/90 18 pa zadna 130/80 17. a ni ponavad sprednja 100/90 18 :? :hmm: zanima me kak mate kej vi v homologaciji napisan pa če lahk dam gor 100/90 18 (če bo šou čez tehničnga, pa policaji..) hvala za odg
Toto89 Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 zdravo. zanima me če ima kdo "user manual" za yamaho tdr 125 oz. če kdo ve kje na internetu je? ker ga nikjer na netu ne najdem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se