Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

zdravo. zanima me če ima kdo "user manual" za yamaho tdr 125 oz. če kdo ve kje na internetu je?

ker ga nikjer na netu ne najdem.

na emuli poglej .. tam je zihr ;)

Objavljeno

sm pogledu na muli. pa tut tam ni. zdej pa res ne vem ka naj nardim.

Objavljeno (popravljeno)

Bom še jaz probal poiskat ker moja navodila so tudi bolj slabo ohranjena, če nič ne najdem ti jih lahko skopiram pa pošljem.

Popravljeno . Popravil The_Punisher
Objavljeno

@ Toto89 - Gume

V manuali piše da so original gume 100/90-18 (spredaj) in 130/80-17 (zadaj) in točno take bojo šle letos gor na mojo :) .

@ Toto89 - Manual

Jst mam enga nemškega doma, tak da bi se dalo kej preslikat če druzga ne boš najdu.

Objavljeno

ja brudol pa the_punisher, bi vaju prosu če lahk skenirata pa mi pošleta na mail (andrej.zagorc@gmail.com), kr res nikjer ne najdem, nek sicer so sam so za plačat, to mi pa ni glih všeč.

Objavljeno

Jz ti skeneral bom bolj teško, ker nimam skenerja. Bom pa probal kje pr kolegu, mam pa angleška navodila, povej ker jezik ti bolj paše da ne bova oba skenirala.

Objavljeno

ja men angleški velik bol odgovarja, sam če ga pa ne bi blo bi si pa tut z nemškim znajdu (pomoč slovarja).

Objavljeno

kva je z vami...na neti se zihr kej najde...še za usak motor se je...če se je za mitota se bo še za vaše mline...je pa na motosvetu ena tema s tem nevem točno kje :P

Objavljeno

KLIK!

Mal tle pobrskej, pa maš polno linkov, na katerem boš skor 100% najdu kej za tvoj motor :)

Objavljeno

@ GrCaR: sm že pogledu tam, pa dans še vse 1x pa ni.

@ _Fingi_ tu pa sicer neki je, sam nč sluha o kakem manualu.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Evo Toto, sm zate sm skeniral manual, pa tud za vse ki ga rabijo. KLIK

Za vse ki ne veste kak download --> Na strani se pomakni navzdol kjer se odšteva čas (30 sec), ko se odšteje se prikaže 'click here to download'.

Objavljeno

The_Punisher res 100x ti hvala.

zdej bo pa lažji rihtat

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Malo off topic.

Imamo mogoče lastnika tdr-ke tukaj, ki občasno stoji pred šolskim centrom novo mesto? Mislim da je krško registracija, ter tank torbo vedno vozi okrog.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

živjo mene pa zanima č ma kdo za prodat frgazar za tdr ko no č ma ker nj mi pošle na imeil rok.jeras@s

5.net svojo cifro pa ga pokličem nazaj pa se bova zmenla

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Nekdo prodaja TDRko, kateri ne dela elektro štarter in nima zadnjih ter prednjih zavornih ploščic. Je letnik 1995 in naj bi imela cca. 16000km, bat in obročki so bili zamenjani. Prodajalcu bojda stoji že dve leti v garaži. Cena je 700€- je to realna cena? Koliko bi me v najhujšem primeru prišel kompletni elektro štarter? Prodajalec je rekel, da dotična TDRka že serijsko nima kurblja- mar to res drži za 1995 letnik?

LP

Objavljeno

Na desni strani imaš odprtino za nožni štarter. Tako, da najbolje da kupiš oz si sam narediš ročico. Res je pa da je težko kaj več govoriti če natančno neveš kaj dejansko pri zaganjaču ne dela. Lahko je to motor ali pa samo stikalo. :unsure:

Objavljeno
Na desni strani imaš odprtino za nožni štarter. Tako, da najbolje da kupiš oz si sam narediš ročico. Res je pa da je težko kaj več govoriti če natančno neveš kaj dejansko pri zaganjaču ne dela. Lahko je to motor ali pa samo stikalo. :unsure:

Super. Upam, da komplet nožnega zaganjača ni predrag. Mimogrede, ker je motor stal dve leti, so gume potrebne menjave. Kakšne priporočaš?

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Alo!

Fantje oz delketa rabim pomoč.

Na TDR 125 je fotrovemu sodelavcu skurilo al karkoli že, elektronko na sliki.

Če lahko kdo pogleda na motorju kje je montirano ali celo kaj to je bi bil zelo hvaležen.

lp

post-2720-1186469088_thumb.jpg

post-2720-1186469187_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil T
Objavljeno
Alo!

Fantje oz delketa rabim pomoč.

Na TDR 125 je fotrovemu sodelavcu skurilo al karkoli že, elektronko na sliki.

Če lahko kdo pogleda na motorju kje je montirano ali celo kaj to je bi bil zelo hvaležen.

lp

CDI enota...

nove so... khm, doost drage :krneki: :krneki:

Objavljeno
CDI enota...

nove so... khm, doost drage :krneki: :krneki:

Dobil na Delti (oziroma jo bom ko pride) novo.

Niti ni tolk hudičevo draga 210€ :whistle:

Objavljeno
Dobil na Delti (oziroma jo bom ko pride) novo.

Niti ni tolk hudičevo draga 210€ :whistle:

No ja... je to subjektivno kaj je drago... 50k bivših sit, ni lih pocen za eno škatlco :closedeyes: :trance_33_sleep: (Dobiš pa za to ceno že 2 bata :evilgrin: )

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Lep pozdrav. Se opravičujem zaradi "ponavljanja vprašanj", vendar vsak odgovori drugače in potem ne vem kaj je prav.

Danes sem peljal motor k mehaniku, da mi zamenja par stvari ter sem ga vprašal po blokadah.. odgovoril je, da motor blokad v mašini nima, edina blokada je v avspuhu.. zanima pa me še, kakšna je vaša končna hitrost s tem motorjem in za motor tudi kupujem izpuh -> če ga kdo prodaja, naj se mi prosim javi.

Objavljeno
En ga je pred cajtom mel, se lahko pozanimam za številko kok ma.

Blokada je pa na začetku avspuha. Potem je na glavi cilindra (zadeva, ki je gor se obrne samo za 180°), ter na računalniku, ki je pod kestlom, za odpravo le te je potrebna zamenjava računalnika in tako je motor močan 28KM.

Tole sm najdu pod search.

Končna pr mojem je pa 120kmh, ker so vse blokada še notri.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!