Vrtnica Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Hi! No jz sm tud iz Nouga mesta sam sm se novinka v tem. Špelca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 ... naj ti že določeni termini ne bodo ovira ... smo zelo fleksibilni in lahko v primeru, da boste dolenjci vztrajali preimenujemo npr. FS#11 v FS#12 ter nato vaš termin vstavimo nekje v prvi polovici maja ... ... čeprav je druga polovica junija tudi v redu ... je Kolpa že topla, pa se lahko gremo tudi kopat ... recimo v Vinico ... kampiranje, plavanje, zabava, ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Easy, Vinica je Bela krajina! Posavje pa je tam, kjer se zlivata Sava in Krka, no ja pa še mal naokoli. Je pa opcija tud kopanje v Krki, pa campiranje, pa lahk še kak paintball upalmo, pa grilovanje, pa še kaj bi se najdl!!! Mobi krog....1:12:25 ure-PEŠ!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Ehmm no da mal razsvetlim vaše pametne glavce......Brežice niso Dolenjske ampak Štajerska, res da na meji ampak vseen Ja grilovanje.... pa naš znameniti makaronflajš morjo tut probat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Mislim pa da ga je Gregs na Korčuli že probal če se ne motim:) Res pa je tut, da je neki hrano našga kuharja občasno zavračal, se vprašam zakaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 KAGA PA RAPATATE? Na pu dolenka, na meji med Lubleno in Dolensko. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 ... ne nalagajte in se ne zvijajte ... povejte samo: KDAJ? KJE? KAJ? pa pridemo ... ... vsekakor pa rostiljada, pa kopanje, pa paintball, pa nekaj za popiti, pa ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 quote: KAGA PA RAPATATE? Na pu dolenka, na meji med Lubleno in Dolensko. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Se opravičujem, tekst mi je očitno izginil. Sicer sem pa hotel vprašati Viragico, kje bi ta meja med LJin Dolenjsko bila? lp, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 quote: Se opravičujem, tekst mi je očitno izginil. Sicer sem pa hotel vprašati Viragico, kje bi ta meja med LJin Dolenjsko bila? lp, john doe ah tam nekje saj ves... na meji ... akul Grasupla I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 quote: Mislim pa da ga je Gregs na Korčuli že probal če se ne motim:) Res pa je tut, da je neki hrano našga kuharja občasno zavračal, se vprašam zakaj Eheheheh.... mislim, da ga nisem probal... samo pećenje sem jedel... Eh, na Korculi mi je pasalo, da sem bil malo sam... zato sem tudi sel sam na tako potovanje... pa ne mi zameriti, ce nisem bil vedno najbolj druzaben... pac tak je bil namen... Je bilo pa pećenje krasno... se priporocam se kdaj... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Ne sekiri se Gregs...Mi pa zamerl? Nikdar !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 quote: Ne sekiri se Gregs...Mi pa zamerl? Nikdar !!! No, potem pa vse v redu.. ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Marec 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2002 BILLY iz kje točno? Drgač pa motorin že fejst laufa. Drugač pa, vesel da nas je neki. O men itaq vse v profilu piše. ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 ... kaj se niso nekoč tukaj pojavljali tudi člani Petelinov (Šentjernej)? ... če se ne motim Pilly etc. ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 ah tam nekje saj ves... na meji ... akul Grasupla Blizu sva si. lp, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 quote: ah tam nekje saj ves... na meji ... akul Grasupla Blizu sva si. lp, john doe Kolk blizu? I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 [ Kolk blizu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 quote: Kolk blizu? Odvisno od tega kje si. Jaz sem 3,5km iz Grosuplja. Uganka: včasih so dobre pizze pekl, danes se gredo v isti stavbi medije. lp, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 quote: quote: Odvisno od tega kje si. Jaz sem 3,5km iz Grosuplja. Uganka: včasih so dobre pizze pekl, danes se gredo v isti stavbi medije. Ojej, Slivnica... Kaj, a u Grči ne pečejo več pizz? Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 quote: quote: quote: Odvisno od tega kje si. Jaz sem 3,5km iz Grosuplja. Uganka: včasih so dobre pizze pekl, danes se gredo v isti stavbi medije. Ojej, Slivnica... Kaj, a u Grči ne pečejo več pizz? Bye Desmo Ne, konkurenca je huda ... in to iz nasga konca I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 quote: quote: Kaj, a u Grči ne pečejo več pizz? Ne, konkurenca je huda ... in to iz nasga konca Težko verjamem, da imate v vašem koncu lahko boljše pizze. Verjetno to ni bila prav zdrava konkurenca. Kaj morete, ste že tolk bliz Ljubljane, da vam žlehnoba ne uide... BTW, jest tud Dalenc, sem samo slabih 10 min. vožnje z avtom ven iz Grasuplja... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 quote: Ne, konkurenca je huda ... in to iz nasga konca A to pomeni da se mi naslednjic splaca ko bom sel tam mimo ustaviti v pizzeriji? -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 Ja, ja, Slivna draga vas domača, kjer hiša mojega stoji očeta... Vprašanje glede uganke: je zeleno ali žensko? Desmo, odgovor tudi tebi: pizze še pečejo, samo dobre niso. lp, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Marec 20, 2002 Deli Objavljeno Marec 20, 2002 quote: ... A to pomeni da se mi naslednjic splaca ko bom sel tam mimo ustaviti v pizzeriji? ... NE, NE in še enkrat NE ... bolj kot v pizzeriji se ti splača ustaviti pri Viragici ... dela TAKO DOBRE gibanjitze ... žal sicer bolj poredko, ampak ... morda bi pa pomagalo, če jo en dan prej pokličeš in se najaviš ... BTW: Viragica & John Doe ... nekaj mi ni jasno ... ko se vama zazdi, sta doma na Dolenjskem, spet ob drugi priložnosti pa skoraj v Ljubljani ... a sta potem Dolenjska in Ljubljana raztegljiva glede na okoliščine? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se