vragica Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 quote: Vprašanje glede uganke: je zeleno ali žensko? lp, john doe EEEEEE, malo nejasno tole vprasanje, ampak... zeleno... recimo, da ja... zensko... recimo, da ja... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 quote: quote: ... A to pomeni da se mi naslednjic splaca ko bom sel tam mimo ustaviti v pizzeriji? ... NE, NE in še enkrat NE ... bolj kot v pizzeriji se ti splača ustaviti pri Viragici ... dela TAKO DOBRE gibanjitze ... žal sicer bolj poredko, ampak ... morda bi pa pomagalo, če jo en dan prej pokličeš in se najaviš ... BTW: Viragica & John Doe ... nekaj mi ni jasno ... ko se vama zazdi, sta doma na Dolenjskem, spet ob drugi priložnosti pa skoraj v Ljubljani ... a sta potem Dolenjska in Ljubljana raztegljiva glede na okoliščine? lp Easyrider Tako: 1. cyc: Ustavi se v pizzeriji... potem, ko bos po dobri pizzi zejen se pa lahko oglasis na kak SOK. 2. easy: A ti mislis, da imamo pri nas doma pekarno? 3. easy: Saj sva rekla, da na meji. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 quote: NE, NE in še enkrat NE ... bolj kot v pizzeriji se ti splača ustaviti pri Viragici ... dela TAKO DOBRE gibanjitze ... žal sicer bolj poredko, ampak ... morda bi pa pomagalo, če jo en dan prej pokličeš in se najaviš ... Oh Easy, saj ves ... vse lepo po vrsti in od zacetka, sistematicno Pa ne bi zdaj o hrani, ker sem s kosila prisel - prakticno se vedno lacen ... shit. -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 quote: Tako: 1. cyc: Ustavi se v pizzeriji... potem, ko bos po dobri pizzi zejen se pa lahko oglasis na kak SOK. Jaja, tako sem si zamislil, ja ... quote: 2. easy: A ti mislis, da imamo pri nas doma pekarno? Jah eno podjetje imate, pa saj lahko spremenite namembnost ... quote: 3. easy: Saj sva rekla, da na meji. Vejsde! Glede na moje izkusnje ... 25min iz Ljubljane oz. 55min od doma (=cez celo mesto) z biciklom. Torej blizu -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 Pozdrav! Dolenjci bi se lahko kdaj organizirali pa šli na eno vožnjo po lepi naši (dolenjski seveda).. mimi javi se če se boš kaj tu okoli ali po beli krajini vozil! lp, andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 O Andrejči je od nekje vstau! Andrej WB ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Marec 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2002 ANDREJ al pa ti mene, pa tut če ne boš glih v KK, prletim, ni blema. ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Mal sem manjku(služba ipd.),zato pa vidim da ste se že kar razgledal po naših koncih.Mimixtz,jaz sem iz Sevnice in me ne morš falit na cesti prot Krmelju,al pa čez Senovo proti Kozjemu,al pa Bizeljskemu,če je normalen,lep dan,tko da bi se lohka kej srečal,pa kej spil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote: quote: Vprašanje glede uganke: je zeleno ali žensko? lp, john doe EEEEEE, malo nejasno tole vprasanje, ampak... zeleno... recimo, da ja... zensko... recimo, da ja... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Bom poenostavil: če si iz kraja Š, sledi pizzerija, ki ima za ime ženski zaimek; če si iz kraja Š-S, sledi pizzerija, ki ima za ime tisto, kar spada na sredino pizze. Iz kje si? lp, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Marec 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2002 OK, Billy, te emajliram dan preden se grem vozit. Ti to bol med vikendom al tut med tednom? Ja, vsec cesta proti Kozjem, jst tut tam vcasih. Kje v Sevnici si? NHM? ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Marec 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Aja, pa še tole BILLY: po cesti proti Krmelju se pa itaq v službo vozim in mi je že kr mal bljak, tko da tam z motorjem bol mal, no edin zdej se bom počas začel še v službo z motorjem vozit. ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Nov dolenec.....Grosuplje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 24, 2002 Deli Objavljeno Marec 24, 2002 quote: Bom poenostavil: če si iz kraja Š, sledi pizzerija, ki ima za ime ženski zaimek; če si iz kraja Š-S, sledi pizzerija, ki ima za ime tisto, kar spada na sredino pizze. Iz kje si? lp, john doe Šmarje (zravn pa se Sap) Soncnica? A to tudi ze dajejo na pizze? I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno Marec 25, 2002 Deli Objavljeno Marec 25, 2002 [ Šmarje (zravn pa se Sap) Soncnica? A to tudi ze dajejo na pizze? Radovednost je lepa čednost. In ker je bila velika sem pogledal tvoj profil in homepage. Sicer se pa posipam s pepelom, zmeda bila je velika, zamenjal sem Pizzerijo Sončnico s Pizzerijo Oliva. Sorry. lp, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Marec 25, 2002 Deli Objavljeno Marec 25, 2002 Am prasala bi kok nas je Novomescanou????? Jz sm ze ena kok vas je pa ostalih???? Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Marec 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2002 VRTNICA za Andreja vem da je. Andrej, porkaduš, kje si zdej? Vrtnica sej jst sm ap iz Krškega. ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 25, 2002 Deli Objavljeno Marec 25, 2002 jst sem iz kraja Š v katerem je picerija Ona (škofljica no;) ILASK Popravil/a - BC dne 25/03/2002 ob 21:53:43 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zulf Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 A vozi ker posavc ali dolenc supermoto? Popravil/a - Zulf dne 17/04/2002 ob 21:19:52 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 Velik nas je,pa še več nas bo.(če bo nehu dež padat) LP DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Iz severa sem se preselila na jug - Grasuple - sicer sem pa tako ali tako na pol dolenka. Babi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se