Roky Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Dej tamau ne govor neumnosti... če sm ti jest moje poslal, boš pa še ti svoje :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Pšššššt :xx: Nesmeš vsega povedat, ker pol jih nebom dobu,treba je bit prjazn :whistle: :lol1: :lol1:
danci1973 Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 vidim ojačano rit...... A maš ti malo privide? :slap: Ali pa so ti pač bolj všeč ritke od 10 letnih fantkov? :naughty: D.
gebre Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Po sliki...slutim upogib subframe-a :evilgrin:
Burnout Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Po sliki... in slikah... je prow fejst punca :naughty: Lp Burnout
no_name Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Po sliki... in slikah... je prow fejst punca :naughty: Lp Burnout ...in slikah... :?
Burnout Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 ...in slikah... :? Zgleda da sem bil dovolj priden :rolleyes: pa sem nekaj slik dobil na mejl :whistle: Lp Burnout
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) Zgleda da sem bil dovolj priden :rolleyes: pa sem nekaj slik dobil na mejl :whistle: Lp Burnout :whistle: :whistle: :whistle: forwardi ostalim motosvetovcem :P mikena tud jest sm bil priden,sm ti ponudu pomoč pri nalaganju fotk :P Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil Roky
Burnout Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 :whistle: :whistle: :whistle: forwardi ostalim motosvetovcem :P mikena tud jest sm bil priden,sm ti ponudu pomoč pri nalaganju fotk :P :grrr Mogoče ti pa ravno zato noče dat slikc :krneki: Lp Burnout
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 :grrr Mogoče ti pa ravno zato noče dat slikc :krneki: Lp Burnout :cry: :cry: :cry:
_SEBA_ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Voham male sise in vidim ojačano rit...... neposrečena kombinacija zame :D zamenjej nos, pa k boš že pr delu, zamenjej še oči :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Kvaj zdej mikena,a bo kej a nau nč :whistle:
snoopy Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Po sliki... in slikah... je prow fejst punca :naughty: Lp Burnout jst se prov lepo strinjam :grim :grim je punca na mestu 1A brez črtice :blush: B) (pazameslikcepress???)
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 jst se prov lepo strinjam :grim :grim je punca na mestu 1A brez črtice :blush: B) (pazameslikcepress???) Upejmo, da je spodej črtica :grim :devil:
snoopy Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Upejmo, da je spodej črtica :grim :devil: Perverzneš :angry: :angry: Sam na kurbarijo misleš :headbang: sicer pa...črtica ane..za to si ti zadolžen(kot moški osebek,se razune .) ) čeveškajmislimpress
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Perverzneš :angry: :angry: Sam na kurbarijo misleš :headbang: sicer pa...črtica ane..za to si ti zadolžen(kot moški osebek,se razune .) ) čeveškajmislimpress Vem, vem :grim :grim :D
mikena Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Kvaj zdej mikena,a bo kej a nau nč :whistle: neeeeeee :P sm rekla da odstopam. :closedeyes: sm že obupala z iskanjem na tem forumu :whistle:
Burnout Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Hja pa ne moreš zdej tako... kje pa se je skrila želja po izzivu :whistle: Lp Burnout
GrCaR Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Hja pa ne moreš zdej tako... kje pa se je skrila želja po izzLivu :whistle: Lp Burnout :devil:
Roky Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 neeeeeee :P sm rekla da odstopam. :closedeyes: sm že obupala z iskanjem na tem forumu :whistle: A dej dej mau več optimizma :grim Sam sliko v to temo prpopej pa bodo žrebci navalil,škoda k ne pašem v to skupino :P
Brdaus Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 ....škoda k ne pašem v to skupino :P Qwa da ne :angry: Ti si res fest dečko... taprav motorist :grim Samo še na Kozino morš na kofe letet :naughty:
primozh Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 neeeeeee :P sm rekla da odstopam. :closedeyes: sm že obupala z iskanjem na tem forumu :whistle: ravno na tem forumu se najde, mislim, da še celo več kot na raznih zmenkarijah .................... :grim
PikiJapok Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Škoda, ker sem že prestar za te štose... Če ne bi se še jaz pofočkal v Kozini. :whistle:
primozh Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Škoda, ker sem že prestar za te štose... Če ne bi se še jaz pofočkal v Kozini. :whistle: glede na tvojo letnico rojstva bi rekel, da si v najboljših letih :grim
PikiJapok Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 glede na tvojo letnico rojstva bi rekel, da si v najboljših letih :grim Jap... to tudi žena pravi... zato imava vsakodnevno telovadbo. .) Potem pa zmanjka časa in volje za gledanje za kiklami. :BUA: Ja, ženkica ve, kako obdržat desca zase. Noge narazen pa zmatrat hudiča. :devil:
Roky Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Qwa da ne :angry: Ti si res fest dečko... taprav motorist :grim Samo še na Kozino morš na kofe letet :naughty: Hehe, z veseljem :grim Pejt zravn,mogoče pa teb uspe :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se