Nagaya Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 .... Sklep. Bolje da imaš nekoga odzat, da te brzda :whistle: zakaj je potem še nisi peljal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 zakaj je potem še nisi peljal? Ker je z mano na piru. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Klajba, pejt še malo vadit kako se fura motor, da boš bl sigurn vase. pa tvojo pejt za p***o držat, da ne bo pršla bevskat tle gor, ki boš dobu po betici, če boš odgovarjal na moje poste. bo pol pisala tam, da kako je žalostna in da nič ne razume. :hmm: očitno bolj vžge, če je človk nesramen, jebat ga, je lepo nakladat. Grem na motorino, pa mal morje pogledat. A gre kera.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 potem ne more bit kaj prida tvoja družba, če se še vedno repenči, da je nihče noče peljat. :rolleyes: Ker je z mano na piru. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 zakaj je potem še nisi peljal? Ker sem na določene momente predrzen :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 uf...človeka kar odpihne od vaše predrznosti... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 ma sej zdej tud če bi se kdo neki ponujal da bi peljal, ne bi niti vzela, ker da morem tko prosjačit prvo, se mi zdi že za malo... pa itak seks dvomim da bi bil, tko da je boljše da se držite svojih dam, sej tud če niste glih zadovoljni z njimi, ma glavno da so uporabne.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 potem ne more bit kaj prida tvoja družba, če se še vedno repenči, da je nihče noče peljat. :rolleyes: Klajba je z mano na piru... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 ma sej zdej tud če bi se kdo neki ponujal da bi peljal, ne bi niti vzela, ker da morem tko prosjačit prvo, se mi zdi že za malo...pa itak seks dvomim da bi bil, tko da je boljše da se držite svojih dam, sej tud če niste glih zadovoljni z njimi, ma glavno da so uporabne.... A je s tabo vse v redu? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 :hmm: očitno bolj vžge, če je človk nesramen, jebat ga, je lepo nakladat. Grem na motorino, pa mal morje pogledat. A gre kera.. pa svojo sabo vzemi, da ne boš pol žvižgal tam po Kozini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: Nagaya, sam ti res nagaja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 pa svojo sabo vzemi, da ne boš pol žvižgal tam po Kozini. Pa jest bom tebe pršu ukrast, de te bom mal našeškov po nagi riti :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Pa jest bom tebe pršu ukrast, de te bom mal našeškov po nagi riti :naughty: :kva1: :lol1: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Saj vem, da se sliši slabo, vendar je to resnica, ki boli. Ko si zadaj, v nevarnem slučaju ne moreš storiti nič, ali pomagati, ali pa preprečiti, če voznik stori neumnost, ali kak tretji osebek, ki ni dovolj pazljiv. Vse kar ti ostane je, da rešuješ sebe, da se odrineš. Zato pa, ko kakšno peljem, sem res na trnih, ker ko se kaj zgodi, je prepozno. Potem si lahko očitaš celo življenje, pa tegane boš mogel popraviti. zato, pa si bom jaz plastike dal odzadi naret, da ne bo nepotrebne gnjavaže...hehe... lahko si zmišlujejo vse kar hočejo drugač, ampak po motorju mi pa res ne bojo tacale :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) :krneki: groza... Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 joj kaj ste dj tukej načel.....mikena če te še nben ni povabu je to zato ker te še noben ne pozna...počak mal....pa prkaž se na kkšnmu zboru pol se bo pa že kdo najdu.... .) folk nej se pa fura po svoje, sam ali s kom zadi, to je njihova odločitev... :yes: kdor ma pa babo nej pa ne naklda koga vse bo pelu če ne misl resn...mislm kr neki je zdj kle ratal....sami prepirčki za brez veze....razmislte mal.. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 joj kaj ste dj tukej načel.....mikena če te še nben ni povabu je to zato ker te še noben ne pozna...počak mal....pa prkaž se na kkšnmu zboru pol se bo pa že kdo najdu.... .) folk nej se pa fura po svoje, sam ali s kom zadi, to je njihova odločitev... :yes: kdor ma pa babo nej pa ne naklda koga vse bo pelu če ne misl resn...mislm kr neki je zdj kle ratal....sami prepirčki za brez veze....razmislte mal.. :yes: Se strinjam, sam malo bo treba odnos spremenit, ne pa takole navalit :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 jaz se furam izključno sam, razn če si kera res zasluži, no pa sej z mojim trenutnim prdalom, dvomim da bi se kera želela pelat tak da.... mikena, lahko pa te kljub temu zapeljem v kaki šotor :naughty: :lol1:, bom se tam oddolžil za vožnjo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Se strinjam, sam malo bo treba odnos spremenit, ne pa takole navalit :blink: Jaz pa pravim, da če bi moderatorji tole mal počistl, bi blo kr prov. Ostal bi le en 2 strani :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) sej vi bi tudi navalili, sam da s seksom... pa konc koncu, kaj bi se delali fine... jst sm si zdej premisnla, NE RABI ME NOBEN PELJAT Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil mikena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) sej vi bi tudi navalili, sam da s seksom...pa konc koncu, kaj bi se delali fine... jst sm si zdej premisnla, NE RABI ME NOBEN PELJAT - sila je sila ha:) super...heheh, no pa ziher se letos kje vidimo na kakem zboru, pa se ne bomo delali nič fine, kajneda :D :naughty: Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil _Nejko_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 sej vi bi tudi navalili, sam da s seksom...pa konc koncu, kaj bi se delali fine... jst sm si zdej premisnla, NE RABI ME NOBEN PELJAT ne meči vse v isti koš :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 NE RABI ME NOBEN PELJAT IN SPLOH SE MI NE SEKSA. boljše zdej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Jaz pa pravim, da če bi moderatorji tole mal počistl, bi blo kr prov. Ostal bi le en 2 strani :lol1: :lol1: Jst pa pravim, da bi bilo manj, če bi tisti pisali, ki so resni in na lep način - človek se že začne spraševat potem kaj je zajebancija in kaj ne :rolleyes: sej vi bi tudi navalili, sam da s seksom...pa konc koncu, kaj bi se delali fine... jst sm si zdej premisnla, NE RABI ME NOBEN PELJAT V napačno smer ciljaš! Vse se da zmenit, ampak na človeški način! Mogoče si prišla z napačnim pristopom in preveč jezno odreagirala do tistih, ki že imajo svoje sopotnice. Malo jih moraš razumet. Kako bi bilo pa tebi, če bi imela fanta in bi peljal kakšno luštno punco na zadnjem sedežu bog ve kam :) Obupat pa tudi ne smeš. Vedno se najde priložnost, samo čakat moraš nanjo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Jst pa pravim, da bi bilo manj, če bi tisti pisali, ki so resni in na lep način - človek se že začne spraševat potem kaj je zajebancija in kaj ne :rolleyes: V napačno smer ciljaš! Vse se da zmenit, ampak na človeški način! Mogoče si prišla z napačnim pristopom in preveč jezno odreagirala do tistih, ki že imajo svoje sopotnice. Malo jih moraš razumet. Kako bi bilo pa tebi, če bi imela fanta in bi peljal kakšno luštno punco na zadnjem sedežu bog ve kam :) Obupat pa tudi ne smeš. Vedno se najde priložnost, samo čakat moraš nanjo ;) odvisno od tvojega iq in razumevanja malo bolj čudnega humorja :D ja... pa magari do naslednjega življenja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se