minca Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Roky, sej ni da še nisem bla na nobenmu motozboru. in na marsikaterega pridejo čudno oblečene punce-najstnice, ki bi pač rade seksale z bajkerji za eno noč. čudno je da pride ena baba brez tipa na motozbor med potrebne bajkerje. to sploh ni res :nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 to sploh ni res :nono: :nono: me dej, kaj nisi ti že poročena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) me dej, kaj nisi ti že poročena? zakaj nej bi bla poročena ? :? :slap: jz hodim na zbore....in hodim čist ok oblečena in ne napou slečena....grem sama oz.s kolegico, ki pa je tut napravljena...in ne iščeva seksa z bajkerji :slap: :nono: nevem....ne meči nas vse v isti koš, če si vidla mogoče ene par primerkov takih ''najstnic'' al pa kogarkoli oz.katerokoli :nono: in prov nč čudno ne zgleda če prideš brez tipa tja :nono: :nono: Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 ma dej nism tolk zabita, da si mislim da maš 16 let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 @mikena: čist tkole mimogrede,...kva pa pol ti sploh pričakuješ od tipa?? se prav ne sme bit potreben, ne sme bit preveč resen...hmmm, ker se mi zdi da bo tvoj tip tud s tičom prklenen nate :P :P aja,...a mi kdo nardi kokice?? je prov zabavno ob večerih prebirat to temo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) ma dej nism tolk zabita, da si mislim da maš 16 let. :lol1: ja tlinajst pa pou sm stala :lol1: :lol1: :slap: sorry.....nažalost oz veselje jih imam 16 :grim :grim :grim mogoče res ne zgleda, ker imam velik stvari popredalčkanih pr svojih 16ih :evilgrin: Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 ja seveda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Roky, sej ni da še nisem bla na nobenmu motozboru. in na marsikaterega pridejo čudno oblečene punce-najstnice, ki bi pač rade seksale z bajkerji za eno noč. čudno je da pride ena baba brez tipa na motozbor med potrebne bajkerje. Če pridejo z tem namenom pa nej njihov problem! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 @mikena: čist tkole mimogrede,...kva pa pol ti sploh pričakuješ od tipa?? se prav ne sme bit potreben, ne sme bit preveč resen...hmmm, ker se mi zdi da bo tvoj tip tud s tičom prklenen nate :P :P aja,...a mi kdo nardi kokice?? je prov zabavno ob večerih prebirat to temo :D :D ma ne, bolj je vprašanje, kako bi se jst pravzaprav mogla obnašat, da ne bi naletavala na neke kretene? in zakaj je nasplošno tako, da se mora baba od začetka delat frigidno, da jo dobi nekaj spoštovanja? ja, jst bi tud kokice. in čevapčiče. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 ja seveda... ja itak :grim :grim če mi ne vrjameš glede let, pa upraš koga :slap: vrjam, pa da nimam namena lagat glede svojih let in česarkoli druzga :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 aja,...a mi kdo nardi kokice?? je prov zabavno ob večerih prebirat to temo :D :D prid naokol, bomo vrgl tole na projektor pa zravn kšn čevap spekl, pa bo :yea1: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 zakaj nej bi bla poročena ? :? :slap: jz hodim na zbore....in hodim čist ok oblečena in ne napou slečena....grem sama oz.s kolegico, ki pa je tut napravljena...in ne iščeva seksa z bajkerji :slap: :nono: nevem....ne meči nas vse v isti koš, če si vidla mogoče ene par primerkov takih ''najstnic'' al pa kogarkoli oz.katerokoli :nono: in prov nč čudno ne zgleda če prideš brez tipa tja :nono: :nono: Sam res :OK: :OK: Kera pride z tem namenom tja upam sam da dobi kkšnga tazga k jo bo res fajn na.. da je ne bo na noben moto zbor več :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 ...čevapčiče. :lol: Jest mam enga :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: zdejbomoznačenzapotrebneža.press :cry: kađiuc v Meraktorju so 0,5€ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) Sam res :OK: :OK: Kera pride z tem namenom tja upam sam da dobi kkšnga tazga k jo bo res fajn na.. da je ne bo na noben moto zbor več :P kako nafukal? dobesedno al v prenesenem pomenu? sej take pridejo sam enkrat, pol grejo na druge skupine tipov: kelnarji, policaji, rejverji,... sam pazi da je ne bo tvoj nafukal :hmm:ž aja, ups ti maš tudi 16 let, pa si že ful izkusla, sm pozabla.... Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil mikena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 kako nafukal? dobesedno al v prenesenem pomenu?sej take pridejo sam enkrat, pol grejo na druge skupine tipov: kelnarji, policaji, rejverji,... sam pazi da je ne bo tvoj nafukal :hmm:ž aja, ups ti maš tudi 16 let, pa si že ful izkusla, sm pozabla.... Ti že veš!!Vidm da se več folka z tabo ne strinja tko da mal pomisl predn kej napišeš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Ti že veš!!Vidm da se več folka z tabo ne strinja tko da mal pomisl predn kej napišeš! ja pa kaj misliš da iščem istomišljenike tle gor. meni je čisto vseeno če se kdo strinja. zarad tega še ne bom tiho al pa se prilagajala, da bom bl normalna.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 kako nafukal? dobesedno al v prenesenem pomenu?sej take pridejo sam enkrat, pol grejo na druge skupine tipov: kelnarji, policaji, rejverji,... sam pazi da je ne bo tvoj nafukal :hmm:ž aja, ups ti maš tudi 16 let, pa si že ful izkusla, sm pozabla.... sama si prej rekla v dobesednem pomenu :grim al ne :? :? a ti mogoče nisi bla enkrat 16 stara??? :hmm: :hmm: :slap: ah brez veze :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 sama si prej rekla v dobesednem pomenu :grim al ne :? :? a ti mogoče nisi bla enkrat 16 stara??? :hmm: :hmm: :slap: ah brez veze :slap: Ne se ubadat z takim škoda sploh.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 sem bla, ja, ma se še nisem fukarila takrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) Ne se ubadat z takim škoda sploh.. :whistle: ma ja sej je brez veze...mi2 že veva a ne ? ;) sem bla, ja, ma se še nisem fukarila takrat. :lol: :lol: :lol: ej...tle ti pa jz ne morem pomagat :grrr ....mogoče ti pa ....ah...bom rajš tih :xx: :lol1: Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 ja pa kaj misliš da iščem istomišljenike tle gor. meni je čisto vseeno če se kdo strinja. zarad tega še ne bom tiho al pa se prilagajala, da bom bl normalna.. Ja res je vsak ma svoje mnenje pa ga lohka tut pove, sam ne ga tko povedat, da kokr rečš da pol to tut tko je! sem bla, ja, ma se še nisem fukarila takrat. Aya midve sva že mislm ti to veš??Pa kdo si ti :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 ma ja sej je brez veze...mi2 že veva a ne ? ;):lol: :lol: :lol: ej...tle ti pa jz ne morem pomagat :grrr ....mogoče ti pa ....ah...bom rajš tih :xx: :lol1: Jah mi smo krivi :lol1: sej bo bolš enkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) Aya midve sva že mislm ti to veš??Pa kdo si ti :headbang: ja pol pa ne pametujte. če pa ste več prefukarile kot jst, in mate že vse popredalčkano, pol pa izvolte mi solit pamet, da se še kej naučim-od 16letnic kao. Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil mikena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 ja pol pa ne pametujte. Če pa tuki kdo pametuje si pa to ti lubica!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Jah mi smo krivi :lol1: sej bo bolš enkrat ma ja res ja :lol1: :slap: ja pol pa ne pametujte.če pa ste več prefukarile kot jst, in mate že vse popredalčkano, pol pa izvolte mi solit pamet, da se še kej naučim-od 16letnic kao. škoda soli :lol1: :lol1: mogoče ti ne bi škodoval, da ti mal popradalčkaš pr sebi?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se