Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ...a še kr FREE, ja bo treba na kašno furco it .) itak, pa zgleda, da bom še en cajt, pa mi verjem, da mi kr paše. bom raj pire okol razvažala :D Ej ti kr, sem v pisarni. Lahko tudi 6pack, se ne bom branil. ej bom kr dva 6packa prnesla, enga zame. enga zate pol pa akcija :OK:
no_name Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Ej kwa se zdej grebete; jest sem bil tapru :naughty: Kwa bi rad? Obrnt en Vršič, v Bovc na pir, pa čez Sorco domu pa spet na pir pa... če bo vreme seveda
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ej bom kr dva 6packa prnesla, enga zame. enga zate pol pa akcija :OK: Ej super bi glih rabu še nekoga da mi pomaga tule poštimat arhivo projektov. :OK: P.S. Bludzoner kako je sedaj z iskanjem, kej sreče? Če ne tole ne bo nikol epiloga doblo :D
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Ej super bi glih rabu še nekoga da mi pomaga tule poštimat arhivo projektov. :OK: P.S. Bludzoner kako je sedaj z iskanjem, kej sreče? Če ne tole ne bo nikol epiloga doblo :D ni problema bomo poštimal, vse se da če se hoče :P ni problema bomo poštimal, vse se da če se hoče :P ejga kec dj ti tm na profilu čelado dol, da te bolje vidim hehe :kva2:
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ejga kec dj ti tm na profilu čelado dol, da te bolje vidim hehe :kva2: Hmmm ne vem če, treba poskrbet za varen ...
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ejga kec dj ti tm na profilu čelado dol, da te bolje vidim hehe :kva2:
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 U jebemu čist pozabu na tej sem sveže pobrit. :grim
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 A zdej boš pa še izbirčna al kaj ja mal sm pa loh, če vs je pa tok :OK: U jebemu čist pozabu na tej sem sveže pobrit. :grim u bemtiš taki so mi ušeč, sam čelado maš pa še zmeri gor. sj kadar si prmiru oz. k se ne vozš, jo loh dol daš an :blink: al še spiš z čelado?
sjeng Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 (popravljeno) Mene nč štet notr, ker sm trenutno brez(no z razbitim) :D Popravljeno Avgust 4, 2006. Popravil sjeng
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ja mal sm pa loh, če vs je pa tok :OK: u bemtiš taki so mi ušeč, sam čelado maš pa še zmeri gor. sj kadar si prmiru oz. k se ne vozš, jo loh dol daš an :blink: al še spiš z čelado? Ej pivo je perfekten razlog da jo dam dol :grim
vapotek Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Ej pivo je perfekten razlog da jo dam dol :grim Tanjuško? :devil:
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Ej pivo je perfekten razlog da jo dam dol :grim no pol ti morm pa res prnest kaki pir, da bom mela možnost te vidt brez čelade, sj pravm kr dva 6packa pa bo, da bo za ziher :grim Ej kwa se zdej grebete; jest sem bil tapru :naughty: Kwa bi rad? Obrnt en Vršič, v Bovc na pir, pa čez Sorco domu pa spet na pir pa... če bo vreme seveda če ni ljubosumja je za use dost :blush:
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 če ni ljubosumja je za use dost :blush: Piva? :OK:
no_name Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Ljubosumje ni problem, fovšija pa je :lol1: :beer2:
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Tanjuško? :devil: pomoje je čalado mislu, al pa tud ne :hmm: Piva? :OK: tud tega ja :OK: Ljubosumje ni problem, fovšija pa je :lol1: :beer2: isto sranje samo drugo pakovanje :lol1:
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 pomoje je čalado mislu, al pa tud ne :hmm: Da in ne :grim :grrr
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Da in ne :grim :grrr :hmm: zna bit še zanimivo :yea1:
Pervy Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 tanjuška laja, karavana gre dalje :grim :whistle:
jupiter Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Zanimivo? Me zanima, ja... He, he, me zanima če bo kdo dobu kej, ja
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Zanimivo? Me zanima, ja... He, he, me zanima če bo kdo dobu kej, ja Brez skrbi :grim
Tanjuška Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Zanimivo? Me zanima, ja... He, he, me zanima če bo kdo dobu kej, ja pir sigurn :OK:
jupiter Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 pir sigurn :OK: Aja se pravi gre za VS. No ja, zdej vemo kaj pomeni tisto "I KO ŠTA VOLI" :kva2:
no_name Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Zanimivo? Me zanima, ja... He, he, me zanima če bo kdo dobu kej, ja Če kdo vpraša smo vsi dobili :OK: , samo ne okrog govort O:-)
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Hmmm kaj ste ostali dobil me ne zanima, jst dobim svoje kobo konec šihta :grim :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se