Marvin2 Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Kaj drugje ko pri Neukirchnu niso dobli placa??? :? Aja, triumph srečanje je.......podabo...... Ja kaj Vapo, ti bi šel zraven? Ti bomo sposodili enega Triumpha iz Motoradklinik s kufrom, da damo Union notri! :kva2:
vapotek Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Ti bomo sposodili enega Triumpha iz Motoradklinik s kufrom Sposodil? Zakaj pa to? Če bi htel, bi mi itak dali enega od vsakega modela. B) Ampak res ne vem, kaj naj potem s takim kupom železja? Bi me cajt, ko bi jih na Surovino vozil, več koštal, ko bi za toti pleh dobo... :P
hilton Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Sposodil? Zakaj pa to? Če bi htel, bi mi itak dali enega od vsakega modela. B) Ampak res ne vem, kaj naj potem s takim kupom železja? Bi me cajt, ko bi jih na Surovino vozil, več koštal, ko bi za toti pleh dobo... :P ma kup zeleza vsaj na surovini not vzamejo pa ti dajo nekaj €€ za to. Kje pa skuterje jemljejo :grrr :grrr
vapotek Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Kje pa skuterje jemljejo :grrr :grrr To maš pa prav, nikjer jih ne vzamejo...............................ker sirotinja nima dnarja za njih! :grim
hilton Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 To maš pa prav, nikjer jih ne vzamejo...............................ker sirotinja nima dnarja za njih! :grim :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: predam se aja samo mamo tigra zate da bos polek sel. 3 kufre tak da 3 platoji unijona gredo not, ne vem če se bos lahko uprl :naughty:
vapotek Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 mamo tigra zate da bos polek sel. 3 kufre tak da 3 platoji unijona gredo not, ne vem če se bos lahko uprl :naughty: Konec koncev zgleda, da Tiger sploh ni tak zlo švoh motorčič....... :blush:
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Konec koncev zgleda, da Tiger sploh ni tak zlo švoh motorčič....... :blush: Se ti mal zajebavaš :unsure:
hilton Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Se ti mal zajebavaš :unsure: hja jaz bi se se kr tajgra novega umislil, samo po 35 enkrat :naughty:
Marvin2 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Serbus dečki, kaj tam pri 'novi cerkvi' pri jodlarih imajo kakšen 'Camp', da si človek spodobno postavi šotor :zzz: ? Jaz imam namen z mojo boljšo polovico (pa čeprav ima Vstroma) v petek pobegniti na to srečanje, pa na koncert. Ima kdo kakšne informacije glede kampiranja. :?
hilton Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Serbus dečki, kaj tam pri 'novi cerkvi' pri jodlarih imajo kakšen 'Camp', da si človek spodobno postavi šotor :zzz: ? Jaz imam namen z mojo boljšo polovico (pa čeprav ima Vstroma) v petek pobegniti na to srečanje, pa na koncert. Ima kdo kakšne informacije glede kampiranja. :? bom jaz ju3 malo poklical, da vidim kako je glede kampiranja :trance_33_sleep:
trumf Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Čuj, KeCo, kaj jaz tebe redno srečujem na relaciji LJ-CE, ali ima še kdo drug modrega ST-ja?
hilton Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 no če koga zanima http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=112
vapotek Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 no če koga zanima Mislim, da je pri oddaji oglasa prišlo do napake. Pri prodajni ceni je ena ničla preveč...
hilton Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Mislim, da je pri oddaji oglasa prišlo do napake. Pri prodajni ceni je ena ničla preveč... :grrr :grrr
vapotek Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 :grrr :grrr A dve sta? OK, maj mistejk. :)
Marvin2 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 no če koga zanima http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=112 Pa ne moreš tega prodajat, lahko ga maš, pa si še kupiš drugega, skuterja, aprilijo, pač nekaj slabšega za vsak dan. Tota mladina! :grrr :xx: :headbang: :grrr :headbang: :? :eek:
wind Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Achtung! Danes ob 15:10 videna Triumphatorja Marja in se en (srebrn Trophy) kako ga sibata mimo Bau-jodl-hausa v Gniliboru. Imam prav? Jaz, revez, v avtu sem vama najprej nastel familijo, potem pa zazelel srecno pot... O:-)
KeC Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Čuj, KeCo, kaj jaz tebe redno srečujem na relaciji LJ-CE, ali ima še kdo drug modrega ST-ja? Hmm, če se pelje po omejitvah in skladno s prometnimi predpisi potem sem to jaz. :whistle:
vapotek Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Pa ne moreš tega prodajat, lahko ga maš, pa si še kupiš drugega, skuterja, aprilijo, pač nekaj slabšega za vsak dan. Maš prav. Kupi si skuterja al pa nekaj podobnega, vsakodnevno uporabnega. Rajnglo pač potegneš ven za praznike, kot je recimo Božič, ko je zunaj en haufn snega. Se vsaj ne boš sekiral, da ne vžge. :whistle:
vapotek Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 (popravljeno) Jaz, revez Dober predlog nadaljevanja filma "I robot". :D Popravljeno Maj 28, 2008. Popravil vapotek
hilton Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Maš prav. Kupi si skuterja al pa nekaj podobnega, vsakodnevno uporabnega. Rajnglo pač potegneš ven za praznike, kot je recimo Božič, ko je zunaj en haufn snega. Se vsaj ne boš sekiral, da ne vžge. :whistle: aja saj vemo da si želiš da bi ti nas vzornik bil, da bi se vsi z skuteri okrog prevazali. ampak kot pooblaščeni izbranec trijumfašev ti odgovarjam :grrr :grrr
MARJA Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Achtung! Danes ob 15:10 videna Triumphatorja Marja in se en (srebrn Trophy) kako ga sibata mimo Bau-jodl-hausa v Gniliboru. Imam prav? Jaz, revez, v avtu sem vama najprej nastel familijo, potem pa zazelel srecno pot... O:-) Maš prav, pa vroče je blo k hudič.
trumf Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hmm, če se pelje po omejitvah in skladno s prometnimi predpisi potem sem to jaz. :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
Marvin2 Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 Ali kdo pozna rrrr!? Prebiral sem članek http://www.motosvet.com/do-rdecega-morja-z...vomajske-1.html in vidim da se s Tigerom vozi po sveti :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se