hilton Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Tako se govori!!! Se mi zdi, da imajo ta vikend MK KURENT zbor! A gremo :kva2: jaz sem za, ker mam celi vikend fraj tak da :naughty:
MARJA Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Delam cel vikend, tako da triumpha z največ prevoženimi km ne bo zraven.
rrrr Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Ja takle je moj. Kje pa tebi vinjeta kazi profil? rrrr
rrrr Objavljeno Julij 22, 2008 Opozori Objavljeno Julij 22, 2008 Tako se govori!!! Se mi zdi, da imajo ta vikend MK KURENT zbor! A gremo :kva2: V soboto bom verjetno na vodi, če kdo pove, kje to je, pa znam v nedeljo priletet. rrrr
wind Objavljeno Julij 23, 2008 Opozori Objavljeno Julij 23, 2008 Ja takle je moj. Aha... Mislim, da smo celo za isto mizo sedeli... .)
vapotek Objavljeno Julij 23, 2008 Opozori Objavljeno Julij 23, 2008 Aha... Mislim, da smo celo za isto mizo sedeli... .) Pa se za rokice držali? :P
wind Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Pa se za rokice držali? :P Tiho, rajnglafahrer!! :angry:
vapotek Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Tiho, rajnglafahrer!! :angry: I hear and obey master... :P Če te že za roko ne smem držat, ti pa vsaj enega pripopam... :004 :P
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 I hear and obey master... :P Če te že za roko ne smem držat, ti pa vsaj enega pripopam... :004 :P idi se kam drugam slinit :alien1:
T-boy Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Novosti v Kraljestvu: http://www.motorradonline.de/news/triumph-...umph.304938.htm :bounce: :bounce: :bounce:
T-boy Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Novosti v Kraljestvu: ...seveda tudi na Triumphovi spletni strani v razlicnih jezikih. :blush:
MARJA Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 ...seveda tudi na Triumphovi spletni strani v razlicnih jezikih. :blush: In ne duhe ne sluha o novem potovalniku ( Trophy ). :headbang:
Marvin2 Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Tiho, rajnglafahrer!! :angry: Hi Hi, najbolši naziv za Vapota do sedaj :worship: čestitam! :lol:
vapotek Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Hi Hi, najbolši naziv za Vapota do sedaj :worship: čestitam! :lol: Cirka teden zaostanka...... Tipično za voznika Triumpha. :whistle:
Rocky Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 In ne duhe ne sluha o novem potovalniku ( Trophy ). :headbang: Marja saj veš, še enih 100000 km pa morda dočakama novega. :worship: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
KeC Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 In ne duhe ne sluha o novem potovalniku ( Trophy ). :headbang: Hm, jst mam potovalnika :whistle:
MARJA Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 Hm, jst mam potovalnika :whistle: Ma ti maš sport turing. Jaz bi klasični turing. Sej zgleda da bom tud jaz mel slej ko prej ST-ja, mi ne preostane druzga. :whistle: Enkrat Triumph, vedno Triumph :worship:
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 Ma ti maš sport turing. Jaz bi klasični turing. Sej zgleda da bom tud jaz mel slej ko prej ST-ja, mi ne preostane druzga. :whistle: Enkrat Triumph, vedno Triumph :worship: Triumph že, samo mora bit endura :naughty:
T-boy Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 Triumph že, samo mora bit endura :naughty: Zdrawko & co. :worship: :worship: :worship: Lahko tebi, ki mas tolko downforsa. :naughty:
SprintRS Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Torej ali je med vami kakšen lastnik novega Sprinta RT,ki bi mi bil pripravljen dati "za en krog",da bi videl,kakšen je položaj med vožnjo.Sam imam namreč problem pri mojem RS-u,nisem namreč več rosno mlad in me precej bolijo roke in kolki,tako da razmišljam o menjavi.
T-boy Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 (popravljeno) Torej ali je med vami kakšen lastnik novega Sprinta RT,ki bi mi bil pripravljen dati "za en krog",da bi videl,kakšen je položaj med vožnjo.Sam imam namreč problem pri mojem RS-u,nisem namreč več rosno mlad in me precej bolijo roke in kolki,tako da razmišljam o menjavi. Na 31. strani imas zadnji seznam RAT-ovcev s tipom Triumpha. Kec ima ST-ja, modelno leto 2006. Popravljeno Avgust 7, 2008. Popravil T-boy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se