KeC Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Torej ali je med vami kakšen lastnik novega Sprinta RT,ki bi mi bil pripravljen dati "za en krog",da bi videl,kakšen je položaj med vožnjo.Sam imam namreč problem pri mojem RS-u,nisem namreč več rosno mlad in me precej bolijo roke in kolki,tako da razmišljam o menjavi. Če imaš v mislih ST-ja potem ga imam. Doseglijv na PM ali pa telefonsko v profilu. L.P.
Zdrawc Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 T-boy prehitu si me. normalno, če ma pa črno zwerino :lol: boljčrnakotčrnamatčrnapress
T-boy Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 (popravljeno) :blush: Popravljeno Avgust 7, 2008. Popravil T-boy
MARJA Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Sprint RS, a si ti pred ene 14 dnevi se ustavu na Črnem kalu pri Viki burgerju. K en RS je bil zravn mojga parkiran.
KeC Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 :blush: Zdej pa nehaj čudno gledat pa pridi tole črno zverino pokazat! :evilgrin:
SprintRS Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Sprint RS, a si ti pred ene 14 dnevi se ustavu na Črnem kalu pri Viki burgerju. K en RS je bil zravn mojga parkiran. Ne nisem bil .
Zdrawc Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Je še kdo dobil tole kapo? :grrr, bi jo pa mel
Brzinko Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 (popravljeno) Pozdravljeni! Prodajam Triumpha Daytono letnik 2001 model 2002 prevoženih 24.000 km cena 3900 € Prodajam ga ker imam drug motor možna tudi menjava in tudi pri ceni se da kej zmenit 040/251-814 Popravljeno Avgust 24, 2008. Popravil Brzinko
T-boy Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Cas volilnega golaza se je iztekel :SS , zato pa se pospeseno bliza cas, da se dogovorimo za en fini bograc :kva2: na oni strani Mure. Poskusil bom stestirat se kaksno lokacijo (imam insajderske namige :whistle: ), sicer bomo spet pri Rajhu v Bakovcih, kjer smo lani mljaskali in predli od zadovoljstva. Vabljeni fsi Triumphatorji B) + zelooo zazeleni support ostale konjenice :yea1: . Vec informacij v kratkem... vas T-boy (letos z enosledcem :yea2: :yea2: :yea2: ) P.S.: ce ma kdo kake veze, naj malce nastela vreme. Na sonce, namrec. :rolleyes:
vapotek Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Vabljeni fsi Triumphatorji B) + zelooo zazeleni support ostale konjenice :yea1: En picimicikicibici popravek. Vabljeni vsi triumphatorji, da se udeležite fure, seveda kot moj support... B)
T-boy Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 En picimicikicibici popravek. Vabljeni vsi triumphatorji, da se udeležite fure, seveda kot moj support... B) Hehehe, pa sn ga le zbezal iz lukne. Ki se zere, tam je Vapo. :grim Seveda bomo tvoj support, za tebe spesl porcija vegi bograca. :P Ker te cenimo...
Zdrawc Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 rollbari namontirani....................pridem :krneki:
wind Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Cas volilnega golaza se je iztekel :SS , zato pa se pospeseno bliza cas, da se dogovorimo za en fini bograc :kva2: na oni strani Mure. Poskusil bom stestirat se kaksno lokacijo (imam insajderske namige :whistle: ), sicer bomo spet pri Rajhu v Bakovcih, kjer smo lani mljaskali in predli od zadovoljstva. Vabljeni fsi Triumphatorji B) + zelooo zazeleni support ostale konjenice :yea1: . Vec informacij v kratkem... vas T-boy (letos z enosledcem :yea2: :yea2: :yea2: ) P.S.: ce ma kdo kake veze, naj malce nastela vreme. Na sonce, namrec. :rolleyes: Olrajt!! Pridem!
MARJA Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Cas volilnega golaza se je iztekel :SS , zato pa se pospeseno bliza cas, da se dogovorimo za en fini bograc :kva2: na oni strani Mure. Poskusil bom stestirat se kaksno lokacijo (imam insajderske namige :whistle: ), sicer bomo spet pri Rajhu v Bakovcih, kjer smo lani mljaskali in predli od zadovoljstva. Vabljeni fsi Triumphatorji B) + zelooo zazeleni support ostale konjenice :yea1: . Vec informacij v kratkem... vas T-boy (letos z enosledcem :yea2: :yea2: :yea2: ) P.S.: ce ma kdo kake veze, naj malce nastela vreme. Na sonce, namrec. :rolleyes: A je že dost mraz, da se dobimo :? Povej datum in če ne bom imel službe, priletim :beer2:
rrrr Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 rollbari namontirani....................pridem :krneki: je bil ze cajt ... kolikorkrt si ga zvrnu, ma tolkokrat ga jaz z rolbari vred nisem ajt gajba...
Zdrawc Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 je bil ze cajt ... kolikorkrt si ga zvrnu, ma tolkokrat ga jaz z rolbari vred nisemajt gajba... ne wem weč :whistle: samo je močna plastika, tak da rollbarov skoraj ni treba
wind Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Kaj zdaj, mister T? Jaz lačen, pa vikend bo (baje) lep... :kva2:
vapotek Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Jaz lačen Ti grem po sendvič s pariško? :P
T-boy Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Kaj zdaj, mister T? Jaz lačen, pa vikend bo (baje) lep... :kva2: Septembra je se premalo mraz. :evilgrin: Je pa moznost, da se npr. v nedeljo izvede kaka suha vaja. :whistle: Gremo enkrat v oktobru...ko Marja ne bo v sluzbi.
maus Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 A gremo, mi s tapravimo motorji, spet lahko zraven :whistle: :lol1: spet jih bom fasu :unsure:
vapotek Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 mi s tapravimo motorji Ktera kurba je pa tebe napizdla? :? :P
maus Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Ktera kurba je pa tebe napizdla? :? :P sj me niso .. sem pa opazil čudne poglede, ker motor je delal brezhibno :whistle: ... tud nate so streljali s takimi pogledi :grim ... sem opazil :naughty: :lol1:
wind Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 sj me niso .. sem pa opazil čudne poglede, ker motor je delal brezhibno :whistle: ... tud nate so streljali s takimi pogledi :grim ... sem opazil :naughty: :lol1: Ja.. ne vidiš vsak dan, da bi Aprillia vžgala... :P She 1
vapotek Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 ne vidiš vsak dan, da bi Aprillia vžgala... :P Seveda ne, ker Aprillie vozimo izbranci, ki nas ni prav veliko. Z drugimi besedami, ne vidiš nas ravno vsakodnevno... B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se