Zdrawc Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Seveda ne, ker Aprillie vozimo izbranci, ki nas ni prav veliko. Z drugimi besedami, ne vidiš nas ravno vsakodnevno... B) itaq, ker se skrivaš, da ti ne blo treba kakega pira častit.......... škrtica :alien1:
vapotek Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 itaq, ker se skrivaš, da ti ne blo treba kakega pira častit.......... škrtica :alien1: :blush: Ti plačam naslednjič 3, za vsak cilinder po enega. :D
Frips Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 A gremo, mi s tapravimo motorji, spet lahko zraven :whistle: :OK:
vapotek Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 :OK: Še en, ko so ga napizdli... :P
wind Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 ..., ne vidiš nas ravno vsakodnevno... B) Seveda ne, ker Aprillia ne vžge vsak dan... :P
vapotek Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Seveda ne, ker Aprillia ne vžge vsak dan... :P Pa Jetija so tut na Ptujski gori vidli, a ne da? :P
wind Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Pa Jetija so tut na Ptujski gori vidli, a ne da? :P Itak! Se spomniš, ko sma bila zadnjič tam gori? No, potem so me vsi spraševali, kje sem Jetija ulovil... :P
Frips Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Seveda ne, ker Aprillia ne vžge vsak dan... :P vžge že...samo ustavi se bol težko :whistle:
maus Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 kaj je zdj RAT-arji ??? a vsi šraufate mopede ... nič fure :whistle: enemu RAT-ar ziher dela ... sem se včeraj zvečer prepriču .. pa še zglancan je u nulo :lol1:
MARJA Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 kaj je zdj RAT-arji ??? a vsi šraufate mopede ... nič fure :whistle: enemu RAT-ar ziher dela ... sem se včeraj zvečer prepriču .. pa še zglancan je u nulo :lol1: Če ne drugač, se pa sami zmenmo pa gremo na bograč z modelom TRIYAMZUKI :worship: :whistle:
maus Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 mogoče bo pa hibrid TRIXXYAMI :lol1: :naughty:
hilton Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 kaj je zdj RAT-arji ??? a vsi šraufate mopede ... nič fure :whistle: enemu RAT-ar ziher dela ... sem se včeraj zvečer prepriču .. pa še zglancan je u nulo :lol1: moj je ze mesec dni v garazi. ni cajta za vozit se delooo :whistle: :whistle:
vapotek Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 moj je ze mesec dni v garazi. ni cajta za vozit sedelooo :whistle: :whistle: Ne laži in ne sekiraj se stari, mogoče bo pa še vžgal kdaj..............ampak samo mogoče. :whistle:
T-boy Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Če ne drugač, se pa sami zmenmo pa gremo na bograč z modelom TRIYAMZUKI :worship: :whistle: Marja, ti samo reci kero soboto nisi v sluzbi, pa se bomo hitro zmenli za furo. V zadnjem casu bil ze nekajkrat na testu, nazadnje v sredo. :trance_33_sleep: Bograc je standardno odlicen. :grim :grim :grim
T-boy Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 kaj je zdj RAT-arji ??? a vsi šraufate mopede ... nič fure :whistle: enemu RAT-ar ziher dela ... sem se včeraj zvečer prepriču .. pa še zglancan je u nulo :lol1: Mausi, nic bat, vceraj semi-pridno zbiral musice. Gremo, ko bo malce stisnlo... :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 enemu RAT-ar ziher dela ... sem se včeraj zvečer prepriču .. pa še zglancan je u nulo :lol1: keri šminker je te to :unsure:
MARJA Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Marja, ti samo reci kero soboto nisi v sluzbi, pa se bomo hitro zmenli za furo. V zadnjem casu bil ze nekajkrat na testu, nazadnje v sredo. :trance_33_sleep: Bograc je standardno odlicen. :grim :grim :grim Ta in naslednji vikend sem frej. keri šminker je te to :unsure: :naughty: :naughty: :naughty:
maus Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 (popravljeno) Mausi, nic bat, vceraj semi-pridno zbiral musice. Gremo, ko bo malce stisnlo... :evilgrin: jaz sem jih tud jedu .. za bograč bodo dobre :lol1: keri šminker je te to :unsure: a si moral to vprašat :unsure: .. spet se bom kravu useknu :unsure: Popravljeno Oktober 13, 2008. Popravil maus
T-boy Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Ave Triumphatorji! Na UK podstrani nase glaaavne strani si pri oblacilih ze lahko ogledate posebej za Triumph-a izdelano Alpinestars-ovo kolekcijo kombinezonov, rokavic in skornjev. Roba bo na voljo na zacetku 2009. Zanimivo :grim :grim :grim , predvsem za bolj "sportlich" variante...
T-boy Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 RAT-ovci, spremljajte vreme za naslednji vikend! :rolleyes: Je ze skrajni cas, da se potocimo na BOGRAC preko Mure. :yes: :yes: :yes: Pa se Njeno Velicanstvo prihaja, sicer ne na Goricko :naughty: , ampak spodobi se, da njen obisk pocastimo ob kotlickih :trance_33_sleep: . Detajli sledijo v naslednjih dneh, do petka bom rabil tudi priblizno stevilo "nastopajocih", da nas najavim za soboto ali nedeljo. :hmm:
wind Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Svaka čast, cajt je že bil... V soboto sem jaz vprašljiv, za nedeljo pa se kar javim... :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 najbrž brez mene........ (betonskeweselicepress)
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Pridem! Hmmmm, od kod mi je to znano? :? :P
T-boy Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 RAT-ovci, spremljajte vreme za naslednji vikend! :rolleyes: Je ze skrajni cas, da se potocimo na BOGRAC preko Mure. :yes: :yes: :yes: Pa se Njeno Velicanstvo prihaja, sicer ne na Goricko :naughty: , ampak spodobi se, da njen obisk pocastimo ob kotlickih :trance_33_sleep: . Detajli sledijo v naslednjih dneh, do petka bom rabil tudi priblizno stevilo "nastopajocih", da nas najavim za soboto ali nedeljo. :hmm: Da bo se na tej strani.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se