Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Seveda ne, ker Aprillie vozimo izbranci, ki nas ni prav veliko. Z drugimi besedami, ne vidiš nas ravno vsakodnevno... B)

itaq, ker se skrivaš, da ti ne blo treba kakega pira častit.......... škrtica :alien1:

Objavljeno
itaq, ker se skrivaš, da ti ne blo treba kakega pira častit.......... škrtica :alien1:

:blush:

Ti plačam naslednjič 3, za vsak cilinder po enega. :D

Objavljeno
A gremo, mi s tapravimo motorji, spet lahko zraven :whistle:

:OK:

Objavljeno
..., ne vidiš nas ravno vsakodnevno... B)

Seveda ne, ker Aprillia ne vžge vsak dan... :P

Objavljeno

Pa Jetija so tut na Ptujski gori vidli, a ne da? :P

Objavljeno
Pa Jetija so tut na Ptujski gori vidli, a ne da? :P

Itak! Se spomniš, ko sma bila zadnjič tam gori? No, potem so me vsi spraševali, kje sem Jetija ulovil... :P

Objavljeno

vžge že...samo ustavi se bol težko :whistle:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

kaj je zdj RAT-arji ??? a vsi šraufate mopede ... nič fure :whistle:

enemu RAT-ar ziher dela ... sem se včeraj zvečer prepriču .. pa še zglancan je u nulo :lol1:

Objavljeno

enemu RAT-ar ziher dela ... sem se včeraj zvečer prepriču .. pa še zglancan je u nulo :lol1:

Če ne drugač, se pa sami zmenmo pa gremo na bograč z modelom TRIYAMZUKI :worship: :whistle:

Objavljeno

mogoče bo pa hibrid TRIXXYAMI :lol1: :naughty:

Objavljeno

moj je ze mesec dni v garazi. ni cajta za vozit se

delooo :whistle: :whistle:

Objavljeno
moj je ze mesec dni v garazi. ni cajta za vozit se

delooo :whistle: :whistle:

Ne laži in ne sekiraj se stari, mogoče bo pa še vžgal kdaj..............ampak samo mogoče. :whistle:

Objavljeno
Če ne drugač, se pa sami zmenmo pa gremo na bograč z modelom TRIYAMZUKI :worship: :whistle:

Marja, ti samo reci kero soboto nisi v sluzbi, pa se bomo hitro zmenli za furo. V zadnjem casu bil ze nekajkrat na testu, nazadnje v sredo. :trance_33_sleep: Bograc je standardno odlicen. :grim :grim :grim

Objavljeno

Mausi, nic bat, vceraj semi-pridno zbiral musice. Gremo, ko bo malce stisnlo... :evilgrin:

Objavljeno

keri šminker je te to :unsure:

Objavljeno
Marja, ti samo reci kero soboto nisi v sluzbi, pa se bomo hitro zmenli za furo. V zadnjem casu bil ze nekajkrat na testu, nazadnje v sredo. :trance_33_sleep: Bograc je standardno odlicen. :grim :grim :grim

Ta in naslednji vikend sem frej.

:naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno (popravljeno)
Mausi, nic bat, vceraj semi-pridno zbiral musice. Gremo, ko bo malce stisnlo... :evilgrin:

jaz sem jih tud jedu .. za bograč bodo dobre :lol1:

a si moral to vprašat :unsure: .. spet se bom kravu useknu :unsure:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Ave Triumphatorji!

Na UK podstrani nase glaaavne strani si pri oblacilih ze lahko ogledate posebej za Triumph-a izdelano Alpinestars-ovo kolekcijo kombinezonov, rokavic in skornjev. Roba bo na voljo na zacetku 2009. Zanimivo :grim :grim :grim , predvsem za bolj "sportlich" variante...

Objavljeno

RAT-ovci, spremljajte vreme za naslednji vikend! :rolleyes: Je ze skrajni cas, da se potocimo na BOGRAC preko Mure. :yes: :yes: :yes: Pa se Njeno Velicanstvo prihaja, sicer ne na Goricko :naughty: , ampak spodobi se, da njen obisk pocastimo ob kotlickih :trance_33_sleep: .

Detajli sledijo v naslednjih dneh, do petka bom rabil tudi priblizno stevilo "nastopajocih", da nas najavim za soboto ali nedeljo. :hmm:

Objavljeno

Svaka čast, cajt je že bil...

V soboto sem jaz vprašljiv, za nedeljo pa se kar javim... :whistle:

Objavljeno

čakam navodila :unsure:

Objavljeno

najbrž brez mene........

(betonskeweselicepress)

Objavljeno

Pridem!

Hmmmm, od kod mi je to znano? :? :P

Objavljeno
RAT-ovci, spremljajte vreme za naslednji vikend! :rolleyes: Je ze skrajni cas, da se potocimo na BOGRAC preko Mure. :yes: :yes: :yes: Pa se Njeno Velicanstvo prihaja, sicer ne na Goricko :naughty: , ampak spodobi se, da njen obisk pocastimo ob kotlickih :trance_33_sleep: .

Detajli sledijo v naslednjih dneh, do petka bom rabil tudi priblizno stevilo "nastopajocih", da nas najavim za soboto ali nedeljo. :hmm:

Da bo se na tej strani.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!