rmarin Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Kaj pa, če gremo najprej v MS, pa potem po odpustek na dolenjsko? To je nekako bolj v krščanskem etosu... thumper 1
denis-triumph Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Kaj pa, če gremo najprej v MS, pa potem po odpustek na dolenjsko? To je nekako bolj v krščanskem etosu... To je kar dolga pot, če je žegen dopoldan?
thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Kaj pa, če gremo najprej v MS, pa potem po odpustek na dolenjsko? To je nekako bolj v krščanskem etosu... z nategatorji je treba po turško - na kol... marin a si čist tko slučajno teoretično statistično kej zvedel?
thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 To je kar dolga pot, če je žegen dopoldan? ma ne isti dan..ne moreš pijan vozit motorja...
denis-triumph Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 ma ne isti dan..ne moreš pijan vozit motorja... res je, ampak, ko je sila je sila, lansko leto sem se vozil ob 3 zjutrja domov iz Fakker zee in medicina me je grela.
rmarin Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Ne, a bom še poskusil. Se pa mi dozdeva, da bi rabil nek bolj "političen" vzvod. Do "fure" se bom že nekaj domislil... thumper 1
thumper Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 (popravljeno) Ne, a bom še poskusil. Se pa mi dozdeva, da bi rabil nek bolj "političen" vzvod. Do "fure" se bom že nekaj domislil... kolkr si ti inteligentn pa iznajdljiv ima on še sploh ne ve kakšno srečo ... dej mi samo tisto prevzemnico poskeniraj pa na pm al pa na mail pošlji...hvala Popravljeno Marec 11, 2013. Popravil thumper
rmarin Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 kolkr si ti inteligentn pa iznajdljiv ima on še sploh ne ve kakšno srečo ... dej mi samo tisto prevzemnico poskeniraj pa na pm al pa na mail pošlji...hvala Bom še ta teden. Ajd thumper 1
thumper Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Bom še ta teden. Ajd ja itak ni neke panike ... :lol:
denis-triumph Objavljeno Marec 14, 2013 Opozori Objavljeno Marec 14, 2013 Bela snežinka, ki pada spominjame nate in na vse tiste dni ko te ni in se lahko vozim z motorjem ;( Sem mislil drugi teden registrirati motor, pa bo treba pre odkidati sneg......
thumper Objavljeno Marec 14, 2013 Opozori Objavljeno Marec 14, 2013 Bela snežinka, ki pada spominjame nate in na vse tiste dni ko te ni in se lahko vozim z motorjem ;( Sem mislil drugi teden registrirati motor, pa bo treba pre odkidati sneg...... mislt se pravi nč vedet..tist k pa nč ne ve (o nategotih) je pa butl .... odzdej naprej me lahko naslavljate z g.butl gusar...
denis-triumph Objavljeno Marec 14, 2013 Opozori Objavljeno Marec 14, 2013 Se zadeva še vedno vleče iz MS???
thumper Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Se zadeva še vedno vleče iz MS??? :evilgrin:
cikadina Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 ja to je k človk pošteno v naprej plača pol ga pa pošteno..... thumper 1
denis-triumph Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Ko se je pri meni zapletlo, sem mu tako zatežil, da je raje uredil zadevi, ker se mu ni dalo več okvarjati z mano. Moram pa pohvaliti, da ko sem pa si kupoval dodatno opremo, mi je dal dobre pogoje, samo robo sem sam dvignil in plačal v Avstriji. thumper 1
denis-triumph Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Vprašanje, ali je Klub Rat aktiven in če je, kakšne so vožnje, kje imajo sedež. Mogoče piše v forumu, ampak bi prosil, če mi kdo napiše. Lp, D
cikadina Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 a pr nas obstaja uraden rat klub?
thumper Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 ne obstaja kolikor mi je znano ... ja sej kdo bi bil pa pokrovitelj??? prekmurc ? jes maj es ....
cikadina Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 kej ni zdej en nov v kranju, mogoče bi pa un bil bolj za stvar
denis-triumph Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 Vidim, da še zdaj ni zadeva jasna. Potem pa drugače, kje je največja koncentracija isto mislečih motoristov (Triumph) in kje je kakšen kotiček, ki se lahko srečamo in izmenjamo misli ter izkušnje. Hvala, D
thumper Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 kotiček imamo tukaj..če boš dal pa za kofe v postojni se nas bo pa kakih 5 triumphatorjev nabralo ..
cikadina Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 ja za kofe pa pecivo se nas da nahecat sicer moja gospodicna je prou drug segment kot vajini old skul pili
denis-triumph Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 No, super, se slišimo, ko bom namenjen v vaše konce. Drugače pa sem registriral motor in prevozli ducat kilometrov. Vreme je bilo lepo, prav Kalifornijsko, samo malo hladno, pa nič zato, ker ni zime za eskime. Še slika potrditve. thumper in Zdrawc 2
rmarin Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Hej Denis, jutri hitra kavica s skuterji nekje v Savinjski? Da začnemo sezono pred vrnitvijo zime.... LP Rok
denis-triumph Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Hej Denis, jutri hitra kavica s skuterji nekje v Savinjski? Da začnemo sezono pred vrnitvijo zime.... LP Rok Zdravo, težka bo, ker imam predpriprave za poroko, moram iti na predavanje. ;( Bom videl, da bom konec. Lp, D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se