thumper Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 midva sva un kablček kupla bolj iz firbca. a olje si pol dobil? drgač na 675.cc so pa sikolene ful pohvali. a power commander za bonija tudi majo, kolko se pa kej pojača konjenica s tem? s comanderjem - seveda k&n filter ter odprti lonci - na cca 80+ do 85 ponijev...z mapo pa nekje 77 - a je razlika v ceni zelo velika ... jaz sem rabljene lonce dobil v angliji za 158€ s poštnino - performance se začnejo nekje pri 700€ + poštnina ... meni se gre bolj zaradi glasu ..sam kaj ko je glas pogojen s spremembo mape...bo pa potem lažje/varneje prehitevat , pri normalnem kruzanju pa bi morala poraba malce pasti za kak deci.. eh ko mi reče da je xtc za avte pa za motorje xtm potem sem pa pogledal na net pa imajo obe oznaki za motorje - pa na moji plastenki v garaži piše xtc c60 in je gor narisan motor - mal preveč vem da bi verjel vsakemu na besedo ..
cikadina Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 drgac kje v italiji verjetno majo. samo pa res ne vem kam bi sla to recimo v staro gorico iskat.
thumper Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 drgac kje v italiji verjetno majo. samo pa res ne vem kam bi sla to recimo v staro gorico iskat. ga imajo v moto charlie v trstu ..sam ni nič v akciji..62€ pa ne dam za 4l ...me pride castrol za eno večerjo ceneje ... cikadina 1
cikadina Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 (popravljeno) no sicer sej je že un motoul 5100 že ful drag (se mi zdi da je bil 12l). jst letos sm tko malo km nrdila da verejtno ne bomo niti menjali, no bomo vidli kaj nas prime potem spomladi. za castrol pa pr daytoni neki tečnarijo angleži da za sklopko ni najbolj fajn. Popravljeno September 10, 2013. Popravil cikadina
domina Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Evo, še uradna včerajšnja foto-reportaža iz prvega nenačrtovanega Triumph zbora. Angleška udeležba je bila tako močna, da so bavarci in japonci morali priznati premoč :surrender: Moram rečt, da vas je bilo zelo lepo končno spoznat in močno upam, da se še kaj srečamo pred zimo... v saj takšnem številu, ko včeraj. ^_^ V kolikor pa se še kakšen najde, pa še toliko bolje. Rocky, Jolanda Polutnik, thumper in 5 others 8
domina Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 In še family portret me je slika spomnila na tale komad :evilgrin: MARJA, forty, thumper in 4 others 7
domina Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 ps: KeC, v ovinkih se ti neki iskri okol motorja... dj poglej, da ti kje kj dol na visi pa po tleh drajsa cikadina, BelaStrela in thumper 3
KeC Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Da bi od Triumpha kej odveč dol viselo? To pa ne :grrr Tist so ble iskrice v očeh thumper, MARJA in cikadina 3
domina Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 (popravljeno) sam da niso bili krokodilčki Popravljeno September 22, 2013. Popravil domina cikadina in KeC 2
cikadina Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 iiiiii slikce mamo no pa nam je uspelo se vsaj enkrat dobit! maus, thumper, MARJA in 1 other 4
maus Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 (popravljeno) Evo, še uradna včerajšnja foto-reportaža iz prvega nenačrtovanega Triumph zbora. Angleška udeležba je bila tako močna, da so bavarci in japonci morali priznati premoč :surrender: Moram rečt, da vas je bilo zelo lepo končno spoznat in močno upam, da se še kaj srečamo pred zimo... v saj takšnem številu, ko včeraj. ^_^ V kolikor pa se še kakšen najde, pa še toliko bolje. In še family portret RAT3.jpg hmmmm .. kdo vas je pa prtisnu :krneki: Popravljeno September 22, 2013. Popravil maus KeC 1
BelaStrela Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Haaaa BMW photobomb!!! KeC 1
MARJA Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 iiiiii slikce mamo no pa nam je uspelo se vsaj enkrat dobit! Pa še kdaj maus in KeC 2
thumper Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 res mi ni jasno kaj ste tako zamujali ..k smo šli mi trije domov ste vi šele po kalu dol krivili...cc...
domina Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 hmmmm .. kdo vas je pa prtisnu :krneki: en mišek... ne poznaš BelaStrela, maus in thumper 3
SiM Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 (popravljeno) Naša je pa pred kratkim praznovala 14 rojstni dan Popravljeno September 24, 2013. Popravil SiM BelaStrela, domina, MARJA in 2 others 5
cikadina Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Naša je pa pred kratkim praznovala 14 rojstni dan Čestitke Daytonci! ( jst pol morem tudi za mojo rojstni dan narest ) Pa hitro nalimaj recept za tisto dobroto, ki se bohoti na njenem tanku!
SiM Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Čestitke Daytonci! ( jst pol morem tudi za mojo rojstni dan narest ) Pa hitro nalimaj recept za tisto dobroto, ki se bohoti na njenem tanku! Ja pri nas vedno praznujemo vsi družinski člani (če ima dušo, potem je družinski član). Recepta pa žal ne vem - torto sta ustvarili moja draga in njena kolegica iz NL cikadina 1
Jolanda Polutnik Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 lp vsem,mi2 sma se pa s tigrčkom potepala po pagu :grim cikadina, thumper in MARJA 3
SiM Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 Na željo naše cikadine prilagam (zelo) približen recept za torto: Spečeš rulado - navadno, receptov je ogromno na netu rolado namažeš z jagodno marmelado in kislo smetano rolado narežeš lepo na koščke v skledo nadevaš spodaj in ob strani rolado potem pa vanilijev puding s kremfixom preliješ gor pa smetano daš gor jagode nadevaš gor in spet rolado in puding in smetano in na koncu nadevaš gor sadje Torta je bila, ne samo na oko, ampak tudi po okusu (ampak res) odlična!!! cikadina 1
cikadina Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 hvala sim, bomo poskusi pri nas narest, njam, njam
MARJA Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 hvala sim, bomo poskusi pri nas narest, njam, njam ... in prinest probat na Črni kal maus 1
Rocky Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Evo, še uradna včerajšnja foto-reportaža iz prvega nenačrtovanega Triumph zbora. Angleška udeležba je bila tako močna, da so bavarci in japonci morali priznati premoč :surrender: Moram rečt, da vas je bilo zelo lepo končno spoznat in močno upam, da se še kaj srečamo pred zimo... v saj takšnem številu, ko včeraj. ^_^ V kolikor pa se še kakšen najde, pa še toliko bolje. Fotka bi bila za 5, če bi bil tukaj zraven še en metal temno siv Trophy z MB tablico. :hooray: Tako pa samo 4/5. Amen! MARJA in maus 2
MARJA Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Fotka bi bila za 5, če bi bil tukaj zraven še en metal temno siv Trophy z MB tablico. :hooray: Tako pa samo 4/5. Amen! Če bi se menil, se ne bi takole dobil Rocky, thumper, cikadina in 2 others 5
Rocky Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Če bi se menil, se ne bi takole dobil Čuj Marja, ni glih tak. Vem samo to, če bi obelodanil bi iz firbca vletelo vseh mogočih rižotarskih, makaronošpagetarskih, kartoflbubl primerkov in bi vam uničli samoumevno nadvlado in kraljestvo. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se