maus Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 rižotko jih je skup spravu :krneki: cikadina 1
cikadina Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 rižotko jih je skup spravu :krneki: res je, punce smo čakale malega miška, mišek je pa angleško bando s sabo prpelju maus 1
Rocky Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 res je, punce smo čakale malega miška, mišek je pa angleško bando s sabo prpelju To pa zato, ker se samo z angleškimi hooligani počuti varnega. Predvsem takrat, ko so zraven Triumphatorke. Kaj ne Mausi? maus in thumper 2
KeC Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 Evo z Marjo sva včeraj ob pomoči svetlečega, MDR ter še enega padalca spet preluftala zverine. Okoli 11:30 videna thumper in njegova skozi Brezovico (s svetlečim ob kavi zbirala pogum za štart). V postojni prijazno odstopili stol triumphatorju z bonnevillom, na kalu pa nabasali še na enega z explorerjem. Evo za to sezono bo to verjetno to, še zadnjič malo pokolenčkal, pokofetal v dobri družbi (no to verjetno še ni zadnjič v tej sezoni ). Če bo še kakšen km več bo pa to bonus. Sprinta letos navajal na kufre (zgleda veliko bolj hudejše, ko gre s kufri po kolenu ), pa še pedrtašne mi ni treba več okoli pasu vlačit . Preko zime nabavimo material pa mu spomladi eno generalko privoščim. Vem, da sem rekel, da ga prodajam, ampak če se v dveh letih nisem odločil ga dati niti na avtonet bo kot kaže z mano še kakšno sezono V glavnem sezono zaključil cel, malo več km kot lani, malo maj kot sezone pred tem ... vredi je blo in še bo thumper, maus in Rocky 3
thumper Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 Evo z Marjo sva včeraj ob pomoči svetlečega, MDR ter še enega padalca spet preluftala zverine. Okoli 11:30 videna thumper in njegova skozi Brezovico (s svetlečim ob kavi zbirala pogum za štart). V postojni prijazno odstopili stol triumphatorju z bonnevillom, na kalu pa nabasali še na enega z explorerjem. Evo za to sezono bo to verjetno to, še zadnjič malo pokolenčkal, pokofetal v dobri družbi (no to verjetno še ni zadnjič v tej sezoni ). Če bo še kakšen km več bo pa to bonus. Sprinta letos navajal na kufre (zgleda veliko bolj hudejše, ko gre s kufri po kolenu ), pa še pedrtašne mi ni treba več okoli pasu vlačit . Preko zime nabavimo material pa mu spomladi eno generalko privoščim. Vem, da sem rekel, da ga prodajam, ampak če se v dveh letih nisem odločil ga dati niti na avtonet bo kot kaže z mano še kakšno sezono V glavnem sezono zaključil cel, malo več km kot lani, malo maj kot sezone pred tem ... vredi je blo in še bo sta bila pri paviljonu al sta se mimo pumpe peljala???? s tistim bonijem se sva se pa v postojni videla ... luškan motorček.. drugače pa jaz skoraj nobenega ne spoznam na cesti ..edin mausa k je edin sportak brez voznika... maus 1
cikadina Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 sta bila pri paviljonu al sta se mimo pumpe peljala???? s tistim bonijem se sva se pa v postojni videla ... luškan motorček.. drugače pa jaz skoraj nobenega ne spoznam na cesti ..edin mausa k je edin sportak brez voznika... kako ne spoznaš nobenega, mene si vedno vidu, pa pole fiksal da zakaj ne nč pozdravmo maus in thumper 2
thumper Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 kako ne spoznaš nobenega, mene si vedno vidu, pa pole fiksal da zakaj ne nč pozdravmo sm napisal nobenga...ne nobene.. ja letos imam pač malo več dela z vzvratnimi ogledali pa ne gledam tako pozorno ker moped pa kdo mi pride nasproti ..samo pozdravljam pa.. cikadina 1
cikadina Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 sej mi sm se tko malo vozili, da nas res ni blo nikjer videt, razn parkirane v domači graži
denis-triumph Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 Pozdravljeni, ali bo kdo v Trbovljah na moto bike show? Če kdo pride, se vidimo tam. Lp, D
MARJA Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 Pozdravljeni, ali bo kdo v Trbovljah na moto bike show? Če kdo pride, se vidimo tam. Lp, D Sem bil danes, mogoče bom jutri popoldan spet. thumper 1
denis-triumph Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 Sem bil danes, mogoče bom jutri popoldan spet. Se vidimo tam, jaz bo že dopoldan tam.
denis-triumph Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Zdravo, bil tam eno uro in odbrenkal naprej, ker je bilo škoda dneva. Videl sem enega črnega Triumpha T 100 s tablico MB, ampak se je ravno odpeljal, tako da nisva uspel kako reči.
thumper Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Zdravo, bil tam eno uro in odbrenkal naprej, ker je bilo škoda dneva. Videl sem enega črnega Triumpha T 100 s tablico MB, ampak se je ravno odpeljal, tako da nisva uspel kako reči. a je mel alpos kufr zadaj?
denis-triumph Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 a je mel alpos kufr zadaj? Ne, imel pa je nekaj privezano.
thumper Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Ne, imel pa je nekaj privezano. a ba zicu?dve tekstilke pa hkače?
denis-triumph Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 a ba zicu?dve tekstilke pa hkače? Nekaj podobnega.
rmarin Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Oj cvet slovenskih cest, se kaj dobimo to nedeljo? Zgleda da bo vreme... thumper in MARJA 2
MARJA Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Oj cvet slovenskih cest, se kaj dobimo to nedeljo? Zgleda da bo vreme... Povej kdaj in kje thumper in maus 2
Rocky Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Marja pod vinograde, pa na bograč v Prekmurje potem pa na dober kofi na ptujsko morje, potem pa k meni domov na taboljši savignon v deželi tej. thumper, maus in MARJA 3
maus Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Vas bom od daleč opazovau :krneki: thumper 1
thumper Objavljeno Oktober 22, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2013 Nekaj podobnega. pa šipa , bočni torbi ..in črn zadnji kovček (alpos ) ... pa lj registrska ...(xx) 1 ...na konc si mojga bonija vidu... ( a je bil en guzzi zraven parkan - tak nekonvencionalen majhen ?)
rmarin Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Hja, tale Rockyeva varianta ni slaba, jaz sem za. Možna je tudi standardna kava pri Vikiju, ali pa čisto nekaj tretjega. Bi pa tokrat izkoristil priložnost in povabil mausa da se nam le pridruži. Odšraufa eno svečko pa je naš :grim. Saj je tako ali tako prehiter... MARJA 1
thumper Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Hja, tale Rockyeva varianta ni slaba, jaz sem za. Možna je tudi standardna kava pri Vikiju, ali pa čisto nekaj tretjega. Bi pa tokrat izkoristil priložnost in povabil mausa da se nam le pridruži. Odšraufa eno svečko pa je naš :grim. Saj je tako ali tako prehiter... če sešteješ dva bonija skupaj je število cilindrov 4 ... skupna končna pa tud večja od kawe... tko da mu ne bo treba enga stran rezat..
MARJA Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Marja pod vinograde, pa na bograč v Prekmurje potem pa na dober kofi na ptujsko morje, potem pa k meni domov na taboljši savignon v deželi tej. Hja, tale Rockyeva varianta ni slaba, jaz sem za. Možna je tudi standardna kava pri Vikiju, ali pa čisto nekaj tretjega. Bi pa tokrat izkoristil priložnost in povabil mausa da se nam le pridruži. Odšraufa eno svečko pa je naš :grim. Saj je tako ali tako prehiter... Kje se dobimo pa gremo na bograč :grim
denis-triumph Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 pa šipa , bočni torbi ..in črn zadnji kovček (alpos ) ... pa lj registrska ...(xx) 1 ...na konc si mojga bonija vidu... ( a je bil en guzzi zraven parkan - tak nekonvencionalen majhen ?) Ej MB, je bila registrska, tako, da nisi bil ti. thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se