Rude Boy Objavljeno April 10, 2007 Deli Objavljeno April 10, 2007 z možnostjo odplačevanja na xx let. Tadej XX = 20 XXI = 21 itd. tako da je ročnost kar ugodna ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 (popravljeno) Odstranjevanje "vrtičkov" je povsem pravilno, pa ne da imam kaj proti vrtičkom in vrtičkarjem, imam pa proti barakarskim naseljem, ki se razvijejo iz tega. Kar poglejte si "naselje" ob izhodu center, ljudje dejansko živijo v barakah pod krinko vrtičkarstva (svinjarija okoli pa je nepopisna). Torej so to čisto navadne črne gradnje na občinskem zemljišču in onesnaževanje (zastrupljanje) okolja. lp Franc Popravljeno April 11, 2007. Popravil franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 ...Kar poglejte si "naselje" ob izhodu center, ljudje dejansko živijo v barakah pod krinko vrtičkarstva (svinjarija okoli pa je nepopisna). Torej so to čisto navadne črne gradnje na občinskem zemljišču in onesnaževanje (zastrupljanje) okolja. lp Franc No, tega ravno nisem vedel. Recimo da je res. In kaj sedaj? Počistiti barake s stanovalci vred in vse skupaj prekriti z zemljo, da ne bo omadeževalo naše perfektnosti? Kar se tiče onesnaževanja okolja, ali se ponavlja zadeva Strojan na drugi lokaciji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 (popravljeno) V veselje vseh, naj povem, da se pripravlja resen projekt (EU + izraelsko podjetje), ki bo v EU reševal podobne situacije ter po celem svetu poskrbel za brezdomce v primeru - recimo - naravnih nesreč. Gre za male (lepe in spodobne) zložljive* hišice v katerih lahko prebiva 4 - 6 oseb. Tako, da bo država zaradi izredno pristopne cene (max. 6.000 € !!!) lahko uredila marsikateri problem. Seveda je zadeva še na slovenskih risalnih deskah in je tale info tako rekoč "črna". :krneki: ................... * zložljiva hišica - ta se za razliko od montažne lahko hitro demontira in spet postavi. Popravljeno April 11, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 zložljiva hišica - ta se za razliko od montažne lahko hitro demontira in spet postavi. TO JE DOBR DA POSTAVŠ NA MORJU!!!! rečmo kavran, kjer še zdej vsi jokajo ko jim podirajo bajte :eek: :cry: rečmo mojmu sosedu(sam to naj bi blo tajno) so mu hotl podret pa je sam podru. zdej pa je skoz doma :glare: :BUA: sej bi mu predlagu da si naj zgradi barko pa se odpele v indijo sam pol bo to vse javno :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 TO JE DOBR .. Ja, res bo vsestransko uporabna zadeva .. invenstitorji se kar cufajo za projekt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Zložlive hišice? WTF pa so bile Brako prikolice? Ne samo zložljive, celo mobilne. Seveda bo spet nekdo fino omastil brke in izumil toplo vodo. Ok, živi bili pa videli, ko ta info ne bo več tako polnobarvna! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Zložlive hišice? Kolikor poznam projekt gre za to, da bi se tele lahko kombinirale v cela spodobna naselja. Prvotni cilj pa je biw zamenjati šotore, ki so ob malo hujšem mrazu slabo uporabni in ne preseči cene teh šotorov. S tem naj bi dobrodelne organizacije ob katastrofah lahko spodobno uredile bivališča za prizadete. Kasneje se je pa seveda pokazala vsa širina možne uporabe in za nakup se ne zanimajo samo dobrodelne ustanove pač pa tudi razne države. Seveda morajo hišice odgovarjati tudi zahtevam za transport in celemu kupu higienskih zahtev, katere šotori ne nudijo. Tako bodo tudi begunska taborišča nekoč izgubila svoj beden izgled. Veseli pa me, da imajo Slovenski arhitekti prste vmes. Uradne info bodo pa verjetno pricurljale v javnost z začetkom proizvodnje in postavitve prvega poskusnega naselja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Kolikor poznam projekt ... 6.000€ pravuš?! In koliko stane en bivalni kontejner? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Ma na našmu faksu se vseskozi dela neke natečaje in pa delavnice za tako imenovane zložljive hiše. Sem videl že 100 in 1 primere tega. Nič blazno novega. Drugače ste pa :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 6.000€ pravuš?! In koliko stane en bivalni kontejner? :hmm: horjo, ne morš no tega sred hoste postavit ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 horjo, ne morš no tega sred hoste postavit ;) ;) Za sred hoste je še zmeri spalka, pa cucek zraven, da me zbudi, ko medo ali pujsi prihajata na obisk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 ....Torej so to čisto navadne črne gradnje na občinskem zemljišču..... Uboga občina. Zdaj pa otrok ne bo mogla na ugleden faks poslat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 6.000€ pravuš?! In koliko stane en bivalni kontejner? :hmm: Pojma nimam in je vseeno, ker bivalni kontejnerji niso zložljivi, tako, da med transportom na neko krizno področje, katerega prizadene neka katastrofa zavzamejo bistveno več prostora na ladji, avionu, tovornjaku kot zložljive hišice. Da o obliki sploh ne debatiramo. Recimo, tovornjak ki lahko pelje 2 kontejnerja naj bi peljal najmanj 10 takih hišic. Horčy, zanima me, kaj prowzaprow hočeš dokazati s temi vprašanji? Če ti ni všeč ta projekt, ys ne morem pomagat .. si pač eden zelooo redkih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gichin Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 (popravljeno) Vse na dosegu roke... Ljubljana (predvsem okolica slavne Metelkove in ajzenpon štacijona) se vedno bolj razvija in tamlad imajo vse možnosti zabave in prijetnega druženja... Od zabaviščnega parka Metelkova (3) s svojim edinstvenim malošolskim sistemom (opa še izobrazba pa to!), zdravstvena oskrba z metadonom (2) in prijetna nočitev na Vilharjevi 16 (1). Vse seveda na ramenih nekoga drugega. :SS Popravljeno April 13, 2007. Popravil Gichin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 ... Horčy, zanima me, kaj prowzaprow hočeš dokazati s temi vprašanji? Če ti ni všeč ta projekt, ys ne morem pomagat .. si pač eden zelooo redkih. Ferbec mogoče? :naughty: Saj ne morem reči ali mi je kaj všeč kar tako na pamet. Zato rabiš več informacij, odgovorov in zato se seveda postavljajo vprašanja. Pa ne da si me vpisal na listo nevarnih elementov, ker preveč sprašujem? :naughty: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Vse na dosegu roke... Ljubljana (predvsem okolica slavne Metelkove in ajzenpon štacijona) se vedno bolj razvija in tamlad imajo vse možnosti zabave in prijetnega druženja... Od zabaviščnega parka Metelkova (3) s svojim edinstvenim malošolskim sistemom (opa še izobrazba pa to!), zdravstvena oskrba z metadonom (2) in prijetna nočitev na Vilharjevi 16 (1). Vse seveda na ramenih nekoga drugega. :SS Guns are fun B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Na mladih svet stoji. Sicer pa lahko, dragi Gichin, vidiš, kakšne bodoče posameznike proizvaja "normalna družba", mislim, da je bilo te dni ogromno govora v Trenjih, na Preverjeno, v 24ur ... pa tam ni šlo za neke potencialne metelkovce, se mi zdi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Pa ne da si me vpisal na listo nevarnih elementov, ker preveč sprašujem? :naughty: .) :yes: Pa ne zaradi spraševanja ampak zaradi oborožitve. :kva2: ...... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gichin Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 (popravljeno) Na mladih svet stoji. Sicer pa lahko, dragi Gichin, vidiš, kakšne bodoče posameznike proizvaja "normalna družba", mislim, da je bilo te dni ogromno govora v Trenjih, na Preverjeno, v 24ur ... pa tam ni šlo za neke potencialne metelkovce, se mi zdi ... Se ti zdi? Seveda gre za oddaje, sproducirane s strani vsevednih novinarjev tipa Slak in podobnih... Že dolgo se na novinarje čisto nič ne zanašam. Oz. kar slišim/preberem zdelim z 2690 in potem četrtini od tega, kar ostane, pogojno verjamem... Sem bil že parim dogodkom, ki so jih obravnavali novinarji (med drugim tudi POPtv novinarji) priča, pa je bilo vsaj 99,9999 % objavljenih dejstev izmišljenih/neresničnih... Samo, da se bere/gleda. In ker večina novinarjev (vsaj tistih, ki so utegnili narediti faks, pa čeprav je to le FDV) nekako fura v isto smer in trobi v isti rog, potem dobimo to kar pač dobimo... Tako, da kar se nasilja tiče, zagotovo ne bom doživel prispevka o kakem Romskem mulcu, ki na neki Novomeški šoli garba vse ostale šolarčke, ker je že peto leto v 4. razredu in tudi ne o pretepanju in izsiljevanju mladostnikov s strani odvisnikov, ki potebujejo keš za fiks. Keš pa seveda lažje vzameš 10 letnemu mulcu kot pa odrasli osebi. Popravljeno April 13, 2007. Popravil Gichin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 ..te dni ogromno govora v Trenjih, na Preverjeno, v 24ur ... Nasilnih norcev je na vsaki srednji šoli več kot na Metelkovi. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 (popravljeno) o pretepanju in izsiljevanju mladostnikov s strani odvisnikov, ki potebujejo keš za fiks. Keš pa seveda lažje vzameš 10 letnemu mulcu kot pa odrasli osebi. :lol1: Ja če se pa koga resnično bojim, je pa to model na horsu :xx: Popravljeno April 13, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 (popravljeno) :lol1: Ja če se pa koga resnično bojim, je pa to model na horsu :xx: Modeli moje generacije so v tistih nekih časih žrli "nože" .. mešanica nekih poživli od katere so dobili morilski popizditis. Klinc je biw, da so pod vplivom tega tudi tekli dosti dlje kot običajno .. :( Enkrat sem jim komaj pobegniw, čeprav sem tekel najbolje na šoli. Madona .. res je qrc, če tečeš za življenje. :grim Popravljeno April 13, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno April 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2007 :lol1: Ja če se pa koga resnično bojim, je pa to model na horsu :xx: Ja s konjem si načeloma hitrejši kot peš. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Modeli moje generacije so v tistih nekih časih žrli "nože" .. sem že slišal za izraz "noži"... bral knjigo Peklenska pomaranča (A clockwork orange), po kateri je Kubrick posnel istoimenski film.... Kubrick itaq zmaga, samo knjiga pa je huda oz. ženijalna kot bi se pisalo v knjigi.. :grim V glavnem tam so tudi pili "mleko z noži"... :wacko: kar se pa Metelkove tiče, me je strah fake, plastičnih nablojencev v kakem Globalu ali Bachusu ne pa fac na Metelkovi... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se