bubamara Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 in jst? :cry: ← sem ravn hotla napisat...devilish :004 :004 :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) tut samski, sam sploh mi nic ne manjka, se brez zadnjih fussrasterov se lahk vozim .) :OK: pa še kako je lepo bit samski, brez vseh omejitev in kompromisov počneš tisto kar si srce zaželi, ste pa eni čisto preveč obremenjeni zaradi tega...........pravjo, da vsaka metla najde svoj štil..... enkrat................. :slap: Popravljeno September 5, 2005. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Najboljše zdravilo za staro bolečino je nova bolečina. Preverjeno deluje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 "Zaenkrat sparam za terenca" ... upam da bo skoz vleku pa vsaj kdaj pa kdaj kej zakuhu :P ← Boljši je Yugo. Ne samo, da včasih vleče in redno kuha, še porivaš ga lahko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 in jst? :cry: ← Pridi k Tadeju :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 :cry: ← veš ku je meni stric reku in ne bom pozabu......... ZMERI SE BUJŠ NAJDE :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Pridi k Tadeju :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Višek taktnosti :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Višek taktnosti :doze: ← Nič ne razumeš......ustvarja HAREM!!!!!! Go goooooo Tedej!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Mi je že jasno, ampak my point still stands. <_< :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Mi je že jasno, ampak my point still stands. <_< :devil: ← Ne gre za taktnost - gre za vulgarnost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Ne gre za taktnost - gre za vulgarnost ← Kaj pa če gre zgolj za...direktnost...??? :huh: :huh: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Vulgarno direktna netaktnost? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Kaj pa če gre zgolj za...direktnost...??? :huh: :huh: :huh: ← in bo prišla tja - in kaj bo potem? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Pridi k Tadeju :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Tadej ← cccccccc takšno vulgarnost (če povzamem Symruja) bi pa človek pričakoval samo od mene :blink: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 in bo prišla tja - in kaj bo potem? ;) ← To boš pa mogu Tadeja prašat!!! :grim :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 To boš pa mogu Tadeja prašat!!! :grim :fredy: ← mogoče pa rabi TAdej babysitterko al pa njegova rabi gospodinjsko pomočnico? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 Mi je že jasno, ampak my point still stands. <_< :devil: ← ....cyc,ti si moj prjatu.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno September 5, 2005 Deli Objavljeno September 5, 2005 :cry: ← in jst? :cry: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 in bo prišla tja - in kaj bo potem? ;) ← Cedili bomo sline in pelali faušijo, onadva pa bosta pila coca colo in se gledala zaljubljeno. In srečno živela do konca svojih dni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 (popravljeno) Moja honda je tud samska in išče.... Je biseksualka v zrelih letih .) ... vendar nima veliko izkušenj z Njo - z Njim se pa vedno dobro razume. Je drugače zelo prijazna, ni kadilka, vendar na hudih žurih malo več popije. Če si pregrob z njo te včasih vrže na tla, kar močno boli... občuje samo z nataknjeno svežo gumico. :) ... govori zelo jasno in glasno, ima diplomo retorike iz akrapovič college :yea1: . Popravljeno September 6, 2005. Popravil GhostRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 :topic: ... malo humorja ne škodi... vsem tistim, ki ste na novo samski.... pa to: Življenje gre naprej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 :topic: ... malo humorja ne škodi... vsem tistim, ki ste na novo samski.... pa to: Življenje gre naprej... ← prav maš,od začetka me malo težje......pol pa.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Moja honda je tud samska in išče.... Je biseksualka v zrelih letih .) ... vendar nima veliko izkušenj z Njo - z Njim se pa vedno dobro razume. Je drugače zelo prijazna, ni kadilka, vendar na hudih žurih malo več popije. Če si pregrob z njo te včasih vrže na tla, kar močno boli... občuje samo z nataknjeno svežo gumico. :) ... govori zelo jasno in glasno, ima diplomo retorike iz akrapovič college :yea1: . ← Bom ratala lezbika! :ninja: :whistle: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Cedili bomo sline in pelali faušijo, onadva pa bosta pila coca colo in se gledala zaljubljeno. In srečno živela do konca svojih dni. ← ja..samo tadejeva žena bo malce v napoto...poudarke na MALCE :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 ja..samo tadejeva žena bo malce v napoto...poudarke na MALCE :) ← ne morš vedet, kako mata zmenjeno ... Sej ma večina motoristov zmenjeno tko, da ni problema, če še mal okoli hopsajo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave