TONTO Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Jutri grem babe osvajat na obalo :kva2: in sem ga moral očediti... :worship: :slap: :eek: KOGA očedit???
GREY WOLF Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 :yawn:Povero motorista,primorke na motorje že dolgo ne padajo, če gor ni dedca . :yea1:
GrCaR Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Dons bom pa po dougm cajtu spet pozer :lol1: :lol1: :lol1:
NejcZ Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Včeraj motor, zjutraj pa sem še felne.. :rolleyes: :naughty:
andi1 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Jutri grem babe osvajat na obalo :kva2: in sem ga moral očediti... :worship: Ko boš imel spet kaj takega v načrtu, me, lepo prosim, pokliči. Bi se ti pridružil, ker sem že malce pozabil, kako se tem stvarem streže. Pa slišal sem tudi, da so se med tem tudi tehnike malo spremenile. Nam je že stari Tite govoril, da se je treba ves čas učiti, učiti in še enkrat učiti.
Žarko G. Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 včer sm se mal po lučanah furu po blatu čist je umazn-za moje pojme andi@ tehnika ne vrjamm da se je ful spremenila kokr je bla včasih uletiš z motorjem une pa peš pol pa sam izbiraš (aja, svojo morš doma pustit :whistle: :whistle: )
Ice Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ali so ljudje s čistimi motorji pozerji, kot da je to vazno. al mate motorje čiste al umazane vcasih je cist, vecinoma umazan. prevozno sredstvo pac.
HHV Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 kot da je to vazno.vcasih je cist, vecinoma umazan. prevozno sredstvo pac. Največ šmorn je ko te opere do jajc, moped pa še vedno ni čist opran. :blink: Sploh se pa res zelo sekiram. Saj bo še dež. :P
GrCaR Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Dons bom pa po dougm cajtu spet pozer :lol1: :lol1: :lol1: ni trajal doug... cele 4 ure, pol me je pa še enkrt opral :wacko: treba ponovit vajo :grim
Čamac Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Moj motor pa je vedno čist. S tem mu nekako izkažem spoštovanje in imam pravi odnos do motorja. Takoj se vidi, da nekdo s popolnoma blatnim cestakom ravno ne ceni svojega motorja in si ga ni sam prigaral. ;)
sharkwoman Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Sem se včeraj želele molo okrog zapeljat pa ni šlo,je blo treba motor oprat. :slap:
simonsi Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Moj motor pa je vedno čist. S tem mu nekako izkažem spoštovanje in imam pravi odnos do motorja. Takoj se vidi, da nekdo s popolnoma blatnim cestakom ravno ne ceni svojega motorja in si ga ni sam prigaral. ;) Po tvoji logiki sem svoj motor za šenk dobu. So izjeme, kot povsod. Če te zanima odnos lastnika do motorja, poglej pogonsko verigo. ;)
HHV Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ... Takoj se vidi, da nekdo s popolnoma blatnim cestakom ravno ne ceni svojega motorja in si ga ni sam prigaral. ;) Bučke!
sharkwoman Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Ej!Kaj pa leder p...e na kombinezonu :whistle:
_THUNDER_ Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Bučke! ne melone... kot v mojem podpisu... res nimam cajta glancat motorja... se rajši vozim... pa še pussy zgledaš z zglancanim motorjem :naughty:
Guest Brumer Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Po tvoji logiki sem svoj motor za šenk dobu. So izjeme, kot povsod. Če te zanima odnos lastnika do motorja, poglej pogonsko verigo. ;) Kaj pa,če nima verige!!! :headbang: Jermen ali kardan. :worship:
ghibli Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 slišu sm da je v Žireh bil en Freewind vs usran od blata. Lastnik je pa tak pozer da ga ni okoli :lol: peter1.press
_THUNDER_ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Po tvoji logiki sem svoj motor za šenk dobu. So izjeme, kot povsod. Če te zanima odnos lastnika do motorja, poglej pogonsko verigo. ;) jaz mam zašmirano... je pa res da se ne vozim po zadnjem in da jo mažem na caa 500 km... :trance_33_sleep:
stenere Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 slišu sm da je v Žireh bil en Freewind vs usran od blata. Lastnik je pa tak pozer da ga ni okoli :lol: peter1.press No, to je to, z usranim motorjem je poziral. :D Torej s(m)o tudi ljudje z usranimi motorji pozerji. Pustiš dva meseca stare mušice na motorju in zgleda, kot da si ravno prišel iz 500+km fure :lol1:
SuzyRider Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 jaz sem mel prejšnja dva skos spucana. sicer sta bila bolj "šminkerska" mopeda, ampak vseeno. pač skrb za stvari. zdajšnji pa se sploh ne umaže, oziroma mu ni vidit. se večinoma vozim po lepem terenu :whistle: tako da ga ni treba pogosto pucat, razen mušic. ketne pa tak nima. :blush:
ghibli Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 No, to je to, z usranim motorjem je poziral. :D Torej s(m)o tudi ljudje z usranimi motorji pozerji. Pustiš dva meseca stare mušice na motorju in zgleda, kot da si ravno prišel iz 500+km fure :lol1: Ja valda! :worship: Pa to tapravi! :naughty:
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Nikdar še nisem opral, pravim opral motorja z vodo in šamponom, vedno ga le sčistim z vlažno krpo. Verigo imam zašmirano in je sploh ne mislim čistit, ker še takrat, ko mi jo zmoči dež mi ni po godu.
Guest Brumer Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 V treh dneh(na spremljanju kolesarske dirke po Sloveniji) 3X opral in 2X zasral motor- pravi pozer ANEDA!!!!!! :headbang: :headbang:
Pravokotar Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 ... :headbang: ... ... :headbang: :headbang: Minister za zdravstvo opozarja: pretirano butanje lahko resno poškoduje steno.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se