Skoči na vsebino

Poraba bencina motorjev

Gregs

Priporočene objave

• 4 tedne pozneje...

Mater Eni maste prau lepe stevilke... 4, 5, 6 hehe mi se zdi da moj kr doro spije :beer1:

Da poenostavim ... 2o € = 150 km hehe Nic vec od tega ker ze 2x sm se zajebau :krneki:

haha aja pa Yamaha R1 :stupid:

Popravljeno . Popravil 000
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mater Eni maste prau lepe stevilke... 4, 5, 6 hehe mi se zdi da moj kr doro spije :beer1:

Da poenostavim ... 2o € = 150 km hehe Nic vec od tega ker ze 2x sm se zajebau :krneki:

Poskusi enkrat peljati defenzivno (se spomniš iz avtošole), boš presenečen...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

R1? Konjev je dovolj... navora tudi... prestavljaj v 6. pri 60 kmh, prehitevaj v 5.,... pri speljevanju prestavljaj pri 2000 obr.... ko ti "zagusti" ga zasuči do 8000...., po AC vozi do 150 km/h..... pa boš še vedno "dovolj" hiter... pa ti bo garantirano spil pod 6 litrov in nič kaj omembe vredno kasneje ne boš na cilju...:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma tole pa ORNK nabijaš...edin če ti vn teče, al pa če ga od štarta do cilja voziš na 15k obratov :wallbash:

R1 pije približno enako kot moj FZ1, pri kar dinamični vožnji cca 6l...100km (vem zato, ker s kolegom enako tankava pa enako se voziva)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe... ok priznam sej ne da jo sparam :surrender: hehe

Pa ni to konstantno ne se bat no ;) hehe

Po mestu je itaq kod je reku @ferek drugace pa razvlecemo...

priznam pa tudi da si nikoli nisem dajau zmerit kolko pije.. preprosto se je upalla lucka in STOP na benzinsko tankaj pa dalje..

Pocakajmo toplejse dni pa bom tudi jz preveru bolj tocno ;) hehe

>Res pa je da me malo moti pri teh motorckih da nimajo prikazano kolicino benzina v rezervarju ( na stevcu) ampak samo lucka je :D :notworthy:

• Ni mi všeč 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še pomnite, tovariši... Pipica, pa ko zmanjka -daš na rezervo.

Enim (meni) se je to še 2 tedna nazaj zgodilo :) Nepopisni užitki, hehe

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni moja desetka kuri približno 8litrov na 100km. pri dinamični vožnji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

meni je važno, da z enim tankom naredim čim več km, sicer mi je vseeno koliko pije na 100km, pač kolikor pritiskam.

ampak z OMV 100tko naredim skoraj 20% več km kot s 95 oktanskim.

drugač pa 154 konj hoče cca 7-8 litrov na 100.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Matr, sem ravno kupil Varico 2007, pa ste me sedaj kar malo prestrašili, saj so Vare znane kot zelo požrešne. Če nekaterim med vami pije 9 ali 10 litrov, koliko bo potem meni? Bo treba kufre predelat v dodatne tanke? :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Matr, sem ravno kupil Varico 2007, pa ste me sedaj kar malo prestrašili, saj so Vare znane kot zelo požrešne. Če nekaterim med vami pije 9 ali 10 litrov, koliko bo potem meni? Bo treba kufre predelat v dodatne tanke? :blush:

Nč bat in nč predelav! Ob pametni vožnji boš z enim tankom prevozil cca400 km, kar znese 5/100.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Honda Varadero je bila pred vgradnjo vbrizgalnega sistema,ko je še imela uplinjače in brez šeste prestave pivec,ki je požlempal med 7 in 8 litri na sto km.

Novejše so gospodarnejše in se zadovoljijo v povprečju z okrog 1,5 l manj goriva kot prejšnji model.

Govorim seveda o povprečni vožnji , ne o 90 km/h po klancu dol,pa tudi ne o rdečem polju obratomerja na planinskih ridah.

Tudi na primerjalnih testih velikih endur je v zlati sredini porabe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še pomnite, tovariši... Pipica, pa ko zmanjka -daš na rezervo.

Hohoho!!! Se spomnim kakih 13 ali 14 let nazaj... V Šmartnem v Rožni dolini sva s kameratom iz vojske popila ves keš... Pri Žalcu sem obrnil čarobno pipico, v Blagovici pa na pumpi potegnil 60 sit (ma ni blo za dva litra) in prišel do doma ( Lj.- Vič). Če se kdo spomni velikosti tanka pri Laverdi 500, si lahko tudi predstavlja, kako mizerna je bila rezerva... :whistle:

Popravljeno . Popravil SF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

9-11l/100km + 0.2dcl olja :BUA: predrago me pride :grim

Men tolk CBRjka pije na pisti. Vidm da nis taprav Gorenjc, če ne bi bla tud kobilca bl šparouna :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hohoho!!! Se spomnim kakih 13 ali 14 let nazaj... V Šmartnem v Rožni dolini sva s kameratom iz vojske popila ves keš... Pri Žalcu sem obrnil čarobno pipico, v Blagovici pa na pumpi potegnil 60 sit (ma ni blo za dva litra) in prišel do doma ( Lj.- Vič). Če se kdo spomni velikosti tanka pri Laverdi 500, si lahko tudi predstavlja, kako mizerna je bila rezerva... :whistle:

čarobne pipce se najbol spomnim v silni grozi nekje med udinami in tolmezzom, ko sm jo tel obrnit na rezervo, pa je bla že tam :kva2:

mene še zmer zanima, a se komu pozna razlika če je na motorju sam ali v dvoje? v objestnih časih nizkih kazni in prvega motorja sem mel solo porabo skoraj enkat višjo kot v dvoje, z leti je objestnost minila, in zdej se mi zdi de je to mal drugače? a je kdo meril to razliko?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lp

Yamaha xt600e letnik 1998.. 15l=330km Zelo umirjena vožnja

Suzuki gsxr 750k4 15l=270km zelo umirjeno, daljša relacija.. 15l=170km(8.8l) relacija dvor- kočevje zelo hitra vožnja, a sem prepričan da sem daleč od najhitrejših tam.

Tomos ctx.. nevem k mi je skus nekej forgazor puščou, pa tut tankou nevem č sm kdaj polnga, in ceuga tanka mi ni nkul uspel porabit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj kawasaki mach 400-2t, se spominjam da se nisem vozil pod 9-timi litri, ko sva šla s prijateljem v Piran je bila poraba med 11-12 litri, sam šlo pa je kot aleluja, pa še ta vonj in zvok 2takterja, kje so že tisti cajti :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!