TONTO Objavljeno November 8, 2010 Deli Objavljeno November 8, 2010 moji pa požerejo kolkr jim dam, mater so žejni -kot gospodar :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
000 Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 (popravljeno) Mater Eni maste prau lepe stevilke... 4, 5, 6 hehe mi se zdi da moj kr doro spije :beer1: Da poenostavim ... 2o € = 150 km hehe Nic vec od tega ker ze 2x sm se zajebau :krneki: haha aja pa Yamaha R1 Popravljeno December 3, 2010. Popravil 000 kaya in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 Mater Eni maste prau lepe stevilke... 4, 5, 6 hehe mi se zdi da moj kr doro spije :beer1: Da poenostavim ... 2o € = 150 km hehe Nic vec od tega ker ze 2x sm se zajebau :krneki: haha aja pa Yamaha R1 Poskusi enkrat peljati defenzivno (se spomniš iz avtošole), boš presenečen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 Da poenostavim ... 2o € = 150 km hehe Nic vec od tega ker ze 2x sm se zajebau :krneki: R1? Konjev je dovolj... navora tudi... prestavljaj v 6. pri 60 kmh, prehitevaj v 5.,... pri speljevanju prestavljaj pri 2000 obr.... ko ti "zagusti" ga zasuči do 8000...., po AC vozi do 150 km/h..... pa boš še vedno "dovolj" hiter... pa ti bo garantirano spil pod 6 litrov in nič kaj omembe vredno kasneje ne boš na cilju... simonsi in kaya 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 Mater Eni maste prau lepe stevilke... 4, 5, 6 hehe mi se zdi da moj kr doro spije :beer1: Da poenostavim ... 2o € = 150 km hehe Nic vec od tega ker ze 2x sm se zajebau :krneki: haha aja pa Yamaha R1 Ma tole pa ORNK nabijaš...edin če ti vn teče, al pa če ga od štarta do cilja voziš na 15k obratov R1 pije približno enako kot moj FZ1, pri kar dinamični vožnji cca 6l...100km (vem zato, ker s kolegom enako tankava pa enako se voziva) kaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
000 Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 Hehe... ok priznam sej ne da jo sparam :surrender: hehe Pa ni to konstantno ne se bat no hehe Po mestu je itaq kod je reku @ferek drugace pa razvlecemo... priznam pa tudi da si nikoli nisem dajau zmerit kolko pije.. preprosto se je upalla lucka in STOP na benzinsko tankaj pa dalje.. Pocakajmo toplejse dni pa bom tudi jz preveru bolj tocno hehe >Res pa je da me malo moti pri teh motorckih da nimajo prikazano kolicino benzina v rezervarju ( na stevcu) ampak samo lucka je :notworthy: Kramp, sax46 in kaya 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 Še pomnite, tovariši... Pipica, pa ko zmanjka -daš na rezervo. AJ 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 Še pomnite, tovariši... Pipica, pa ko zmanjka -daš na rezervo. Enim (meni) se je to še 2 tedna nazaj zgodilo Nepopisni užitki, hehe ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 Meni moja desetka kuri približno 8litrov na 100km. pri dinamični vožnji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gustar Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 meni je važno, da z enim tankom naredim čim več km, sicer mi je vseeno koliko pije na 100km, pač kolikor pritiskam. ampak z OMV 100tko naredim skoraj 20% več km kot s 95 oktanskim. drugač pa 154 konj hoče cca 7-8 litrov na 100. Ervin93 in roko 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 jest pod 9 litrov ne pridem nikoli.. 000 in Dadi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
winetou2 Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Matr, sem ravno kupil Varico 2007, pa ste me sedaj kar malo prestrašili, saj so Vare znane kot zelo požrešne. Če nekaterim med vami pije 9 ali 10 litrov, koliko bo potem meni? Bo treba kufre predelat v dodatne tanke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Matr, sem ravno kupil Varico 2007, pa ste me sedaj kar malo prestrašili, saj so Vare znane kot zelo požrešne. Če nekaterim med vami pije 9 ali 10 litrov, koliko bo potem meni? Bo treba kufre predelat v dodatne tanke? Nč bat in nč predelav! Ob pametni vožnji boš z enim tankom prevozil cca400 km, kar znese 5/100. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESMODUE Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Honda Varadero je bila pred vgradnjo vbrizgalnega sistema,ko je še imela uplinjače in brez šeste prestave pivec,ki je požlempal med 7 in 8 litri na sto km. Novejše so gospodarnejše in se zadovoljijo v povprečju z okrog 1,5 l manj goriva kot prejšnji model. Govorim seveda o povprečni vožnji , ne o 90 km/h po klancu dol,pa tudi ne o rdečem polju obratomerja na planinskih ridah. Tudi na primerjalnih testih velikih endur je v zlati sredini porabe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 9-11l/100km + 0.2dcl olja predrago me pride :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESMODUE Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 A maš V8 motor vgrajen a kaj? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 (popravljeno) Še pomnite, tovariši... Pipica, pa ko zmanjka -daš na rezervo. Hohoho!!! Se spomnim kakih 13 ali 14 let nazaj... V Šmartnem v Rožni dolini sva s kameratom iz vojske popila ves keš... Pri Žalcu sem obrnil čarobno pipico, v Blagovici pa na pumpi potegnil 60 sit (ma ni blo za dva litra) in prišel do doma ( Lj.- Vič). Če se kdo spomni velikosti tanka pri Laverdi 500, si lahko tudi predstavlja, kako mizerna je bila rezerva... Popravljeno Januar 5, 2011. Popravil SF dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 9-11l/100km + 0.2dcl olja predrago me pride :grim Pa nežre ti RS-ka tok :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Pa nežre ti RS-ka tok :blink: brez Rave ventila žre. verjemi, lahk pa probaš če jo boš natanku pol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 9-11l/100km + 0.2dcl olja predrago me pride :grim Men tolk CBRjka pije na pisti. Vidm da nis taprav Gorenjc, če ne bi bla tud kobilca bl šparouna :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Hohoho!!! Se spomnim kakih 13 ali 14 let nazaj... V Šmartnem v Rožni dolini sva s kameratom iz vojske popila ves keš... Pri Žalcu sem obrnil čarobno pipico, v Blagovici pa na pumpi potegnil 60 sit (ma ni blo za dva litra) in prišel do doma ( Lj.- Vič). Če se kdo spomni velikosti tanka pri Laverdi 500, si lahko tudi predstavlja, kako mizerna je bila rezerva... čarobne pipce se najbol spomnim v silni grozi nekje med udinami in tolmezzom, ko sm jo tel obrnit na rezervo, pa je bla že tam mene še zmer zanima, a se komu pozna razlika če je na motorju sam ali v dvoje? v objestnih časih nizkih kazni in prvega motorja sem mel solo porabo skoraj enkat višjo kot v dvoje, z leti je objestnost minila, in zdej se mi zdi de je to mal drugače? a je kdo meril to razliko? maco47 in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matej22 Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Lp Yamaha xt600e letnik 1998.. 15l=330km Zelo umirjena vožnja Suzuki gsxr 750k4 15l=270km zelo umirjeno, daljša relacija.. 15l=170km(8.8l) relacija dvor- kočevje zelo hitra vožnja, a sem prepričan da sem daleč od najhitrejših tam. Tomos ctx.. nevem k mi je skus nekej forgazor puščou, pa tut tankou nevem č sm kdaj polnga, in ceuga tanka mi ni nkul uspel porabit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Moj kawasaki mach 400-2t, se spominjam da se nisem vozil pod 9-timi litri, ko sva šla s prijateljem v Piran je bila poraba med 11-12 litri, sam šlo pa je kot aleluja, pa še ta vonj in zvok 2takterja, kje so že tisti cajti :notworthy: :notworthy: :notworthy: dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gegi12 Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Fazerca 600ccm vožena v dvoje na turistične izlete poraba 4,5l Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pevecm Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Husqvarna 125 mi z 28mm fergom popije nekje 6-7litrov na 100km. Preveč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se