nxyz Objavljeno Avgust 12, 2013 Deli Objavljeno Avgust 12, 2013 Ko me Tamiyka obsodi, da divjam mi poraba pri ninji 250r pade na 3,1l/100km :closedeyes: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 12, 2013 Deli Objavljeno Avgust 12, 2013 moj ma že 4 mesce porabo 0.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Avgust 12, 2013 Deli Objavljeno Avgust 12, 2013 gs500 je kr prijazen, meni rata spravit pod 4.5l spravit brez problema ob vsakodnevnih rutinskih furah. Za ga sterat na avtocesti nad 9000 obratov in občasnem vjuganju po regionalnih ovinkih pa nima smisla omenjat. (s)miles per minute Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Avgust 12, 2013 Deli Objavljeno Avgust 12, 2013 Piaggio MP3 500, poraba do 4,5l/100km.Vožnja je kombinirana, pomeni v in izven naselja, včasih v dvoje, z hitrejšo in umirjeno vožnjo. Najmanjša poraba do zdaj je bila 4,1l/100km. Tema je o porabi motorjev :glare: Žan96 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Avgust 12, 2013 Deli Objavljeno Avgust 12, 2013 aprilia scarabeo 3,5 do 5, yama 5 do 15 beta ca 2 na uro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Avgust 12, 2013 Deli Objavljeno Avgust 12, 2013 Tema je o porabi motorjev :glare: Ja, motor sem mislil. Saj ne pijem jaz benzina?! Kremenčkovi, Mavti, Jernej125 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rok418 Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Ja, motor sem mislil. Saj ne pijem jaz benzina?! Mp3 500 je maxiskuter ne motor. Zo je želel povedati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Tema je o porabi motorjev :glare: Al ste žleht. Glih tko rabijo čelado, sam pač izpita ne morjo narest SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Pa če je kdo tako pameten, naj odpre novo temo in definira kateri tipi motornih koles si zaslužijo naziv motor in kateri ne. Po tem takem je samo standardni motor - motor (recimo naked bike) , ostale variante, kot je touring, enduro, čoper, krosač in podobno, pa pač po vašem niso. Zakaj potem drugih različic ne nazivamo pravilno? Aha... ker nismo toliko pametni, saj večina loči moped, motor in skuter. Vsi našteti se tretirajo, kot motorna kolesa, če imajo pravo kubikažo. Ampak bodimo raje primitivni. pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Tema je o porabi motorjev :glare: Oh skoraj bi pozabu, če ima avtomatski menjalnik je fuj in fej in ne dosega tvojih zelo visokih standardov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Če imajo sesalci svoj del foruma naj o tem pišejo tam, ni tako? Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Ja to je res, ampak skuter se neha za moje pojme pr 50 kubikih. Ko me pihne model na 500 kubicnem sesalcu se hitr zresnm Whitee 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Če imajo sesalci svoj del foruma naj o tem pišejo tam, ni tako? Clovek omeni kolko mu troši skuter v temi, kjer ljudje razglabljajo in primerjajo tudi kako ekonomicno vozijo napram avtom pa noben ne dviga glasu, takoj ko se omeni maxiskuter pa je konec sveta ker oni niso dovol dobri za nas. Dobro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Prvi sesalec, kar ga pomnim je izgledal tako: Drugače pa sem prvi sesalec kupil, ko sva se z ženo selila v novo stanovanje. Drugega po desetih letih, ko sva se selila v hišo, saj sva prvega pri selitvi uničila. Upam da tretjega en čas ne bom kupoval. Sam pa tudi spadam med sesalce, moja konzumacija je pa zadnje čase večja glede na potrebe, kar se odraža na regiji nad pasom. To pa korigiram s tekom. Skratka... toliko o mojih sesalcih. ZdenkoK, ponikipo in 25cm 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Prvi sesalec, kar ga pomnim je izgledal tako: Drugače pa sem prvi sesalec kupil, ko sva se z ženo selila v novo stanovanje. Drugega po desetih letih, ko sva se selila v hišo, saj sva prvega pri selitvi uničila. Upam da tretjega en čas ne bom kupoval. Sam pa tudi spadam med sesalce, moja konzumacija je pa zadnje čase večja glede na potrebe, kar se odraža na regiji nad pasom. To pa korigiram s tekom. Skratka... toliko o mojih sesalcih. waaa tak sesalec mamo tu mi še nekje.. zdej je vrketno na podstrešju in služi kot gnezdišče mišim Pa da ne bom preveč off topic, odkar mam nove gume (in jim zaupam) je poraba strmo narastla sedaj je okoli 4.2L/100 (ko sm meu 5 let stare gume ki so "prišle z motorjem" in nism delu naumnosti je bla poraba okoli 3.5l/100) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Yamaha WR250R 2,89 l relacija, 4,00 l gozdne avanture Kawasaki KLX250S 2,47 l relacija, 3,00 gozdne avanture Yamaha XT660Z Tenere 3,94 l relacija v dvoje (do sedaj najmanjša poraba) Gilera Runner (moped) 4,00-4,50 l in ustrezen odstotek olja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Yamaha WR250R 2,89 l relacija, 4,00 l gozdne avanture Kawasaki KLX250S 2,47 l relacija, 3,00 gozdne avanture Yamaha XT660Z Tenere 3,94 l relacija v dvoje (do sedaj najmanjša poraba) Gilera Runner (moped) 4,00-4,50 l in ustrezen odstotek olja Jaz se sploh ne upam naštet svojih motorjev..............takoj bi se kakšen slovencelj najdel in me šimfal,kaj se ven mečem Da pa ne bo vse off topic,najmanjšo porabo smo zabeležili na F650GS 3.7L na 100km(kombinirano) z 800 kubičnim agregatom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Saj niso vsi name registrirani, da me davčna ne zaj... :grrr . Tista nizka poraba z F650GS je verjetno solo vožnja. Z Yamaho sva v dvoje tako dosegla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Saj niso vsi name registrirani, da me davčna ne zaj... :grrr . Tista nizka poraba z F650GS je verjetno solo vožnja. Z Yamaho sva v dvoje tako dosegla. Tako je solo in ženina roka na ročki za plin :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Yamaha fazer 600... 4,2 :grim pod ne gre.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Mat kurja, zgleda ,da sam men tok pijejo. Pod 5.5 še nisem spravil nobenga z 600 ccm. Trenutno honda okoli 6.5 je pa res ,da turistične vožnje skoraj ne pozna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Mat kurja, zgleda ,da sam men tok pijejo. Pod 5.5 še nisem spravil nobenga z 600 ccm. Trenutno honda okoli 6.5 je pa res ,da turistične vožnje skoraj ne pozna. sem bil tudi jaz presenečen... ampak mi jo je že parkrat uspelo tako nizko spravit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Berce Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Yamaha Fazer 600 blokirana na 35kw sm naredu 115km z 5 litri.. je bla pa umirjena vožna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zan0088 Objavljeno Avgust 14, 2013 Deli Objavljeno Avgust 14, 2013 Yamaha Fazer 600 blokirana na 35kw sm naredu 115km z 5 litri.. je bla pa umirjena vožnaEnak motor blokiran nekaj cez 300km z 12-14l povprecne voznje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grega 32 Objavljeno Avgust 14, 2013 Deli Objavljeno Avgust 14, 2013 Mat kurja, zgleda ,da sam men tok pijejo. Pod 5.5 še nisem spravil nobenga z 600 ccm. Trenutno honda okoli 6.5 je pa res ,da turistične vožnje skoraj ne pozna. cbr fs men ni uspel spravit pod 7 pa če sem še bolj umirjeno peljal. konički hočjo svoje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se