maus Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Oj, banda! Kak ste kaj? Kako kaj vaša Q? Podtaknjen! Tega pa še nisem slišala ... mausi, res duhovito, svaka čast! ja kaj čm .. podtaknjenci smo pač taki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Oj, banda! Kak ste kaj? Kako kaj vaša Q? Podtaknjen! Tega pa še nisem slišala ... mausi, res duhovito, svaka čast! ja kaj čm .. podtaknjenci smo pač taki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 ja kaj čm .. podtaknjenci smo pač taki ja kaj čm .. podtaknjenci smo pač taki Ok, bom pa še jaz eno zate: ja kaj čm .. podtaknjenci smo pač taki Bo ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Ok, bom pa še jaz eno zate: ja kaj čm .. podtaknjenci smo pač taki Bo ok? sem dvakrat povedal, da si bodo neptujčani zapomnili kdaj se upaš z mano dobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 sem dvakrat povedal, da si bodo neptujčani zapomnili neptujčani res ne nucamo tega...res ne... kdaj se upaš z mano dobit ja ne vem kak maš kaj cajt. mislim pa, da je že skrajni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 ku ku .. ali je kdo tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 ku ku .. ali je kdo tu Ja, jaz v zasedi čakam, da prvega Ptujčana z macolo po glavi kresnem... xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Ja, jaz v zasedi čakam, da prvega Ptujčana z macolo po glavi kresnem... Te moraš pa okoli Qulandije dežurat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrOGGY Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 :kva1:aha.....rondo okrog Qulandije je zakon! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 dobro jutro Ptuj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Mene pa nekaj zanima. Če je Ptuj res tak grozno strašno staro mesto, zakaj se počasi že ne zruši? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Mene pa nekaj zanima. Če je Ptuj res tak grozno strašno staro mesto, zakaj se počasi že ne zruši? Ker so ga gradili pridni, spretni in pametni Ptujčani ... kar oni z rokam naredijo, nihče , pa tudi tisočletja vojnih vihr, ne poruši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Ker so ga gradili pridni, spretni in pametni Ptujčani ... kar oni z rokam naredijo, nihče , pa tudi tisočletja vojnih vihr, ne poruši Z drugimi besedami, starodobni SCT-jevci... T-boy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Ker so ga gradili pridni, spretni in pametni Ptujčani ... Kaj so bili Kelti, Rimljani, Huni, Frankopani, Avari (Odri), Langobardi ... že takrat Ptujčani? Uh, T-boy, kake prednike maš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Kaj so bili Kelti, Rimljani, Huni, Frankopani, Avari (Odri), Langobardi ... že takrat Ptujčani? Neposrečen miks vseh teh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Neposrečen miks vseh teh... ...se je pa na sreco naselil kaksnih 25km severno + malo zahodno od nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ...se je pa na sreco naselil kaksnih 25km severno + malo zahodno od nas. V Radvanju??? Ti sam čaki, da te opali pohorska "lopata" našega bremzla, ko bo to slišal!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Kaj so bili Kelti, Rimljani, Huni, Frankopani, Avari (Odri), Langobardi ... že takrat Ptujčani? joj... kak to neaveš... tota zgoraj našteta plemena, so bili Ptujčanom tlačani in ko je prva demokracija prišla (seveda so jo uvedli na Ptuju), so ta plemena razpustili ... zgodovino naprej pa verjetno poznaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ...zgodovino naprej pa verjetno poznaš ne čist natančno, vem pa, da je žalostna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ne čist natančno, vem pa, da je žalostna... :grrr :grrr :grrr , je blo praf veselo toti vikend. Prva Qlandia je praznovala obletnico. Se Manca Spik je vletela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 , je blo praf veselo toti vikend. Prva Qlandia je praznovala obletnico. Se Manca Spik je vletela... Ka si ji v joške vleto, da se tak keziš???? grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Ka si ji v joške vleto, da se tak keziš???? I wish... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 (popravljeno) Ka si ji v joške vleto, da se tak keziš???? v tote airbege bi ji tudi jas spusto čelno :naughty: Popravljeno Oktober 13, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Medtem, ko vi pametujete, smo mi povečali število ptujčanov za enega člana, HA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Medtem, ko vi pametujete, smo mi povečali število ptujčanov za enega člana, HA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se