vapotek Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Medtem, ko vi pametujete, smo mi povečali število ptujčanov za enega člana, HA! Da bi pa za pir dala, to pač ne!!! Ja čestitke no! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Ka si ji v joške vleto, da se tak keziš???? v tote airbege bi ji tudi jas spusto čelno Sanja svija kukuruz ... Medtem, ko vi pametujete, smo mi povečali število ptujčanov za enega člana, HA! Stigmata, mami !!! ČESTITKE! Iskrene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Medtem, ko vi pametujete, smo mi povečali število ptujčanov za enega člana, HA! Stigmama, cestitkeee! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 , svoje bi pa skoraj pozabil. Torej, ce vreme v nedeljo OK (brez padavin ), se dobimo pri Gamsu v Slovenski Bistrci ob 11h! Na bograc :grim :grim :grim k Rajhu v Bakovce, pol pa po zeljah vecine. Do petka se malce prestejmo, da nas bom v soboto lahko najavil. Tak, zaj pa plesat PROTI dezju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Medtem, ko vi pametujete, smo mi povečali število ptujčanov za enega člana, HA! Čestitke tudi od naju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Tak, zaj pa plesat PROTI dezju... PLEŠEEEEEM ... drti dens ... sam k me sodelavke mau čudn gledajo ... spet bodo pršl strici u belih haljah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 vreme bo lepo pridemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Mene pa zanima, kam naj dostavim venec in sveče za ptujsko sekcijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Mene pa zanima, kam naj dostavim venec in sveče za ptujsko sekcijo? Ja v Qlandijo, preety haircut... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Ja v Qlandijo, preety haircut... pretty maybe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 pretty maybe? ...NOOOOOOT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Pri vseh domnevno naštimanih tekmah, se pojavlja Labod Drava. Za ene presenečenje, zame niti najmanj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Pri vseh domnevno naštimanih tekmah, se pojavlja Labod Drava. Za ene presenečenje, zame niti najmanj... Zunanji vplivi in šikaniranje bližnje severne okolice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Zunanji vplivi in šikaniranje bližnje severne okolice Švedov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Švedov? Fincov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 Švedov? Podpohorskih pingvinov T-boy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 Podpohorskih pingvinov ... tole me je pa res, iz srca, nasmejalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Kaj še vas ni noben povabil ? Te pa vas bom jaz: V torek, 1. decembra 2009, okvirno med 18.30 in ..., TOTEK PREDNOVOLETNA ČAGA! Pri Aliju. Zagotovljeno pomanjkanje prostora, prevelika gužva, premalo zraka in prekomerna doza decibelov, odsotnost nekaterih in prisotnost ostalih. Vsekakor pa bodo zvezde večera kremšnite in bodo statusu primerno tudi malo zamudile. Pritožbe na vesoljsko upravo, sicer pa je udeležba prostovoljna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 , nemrem. Sem sluzbeno v Srbiji. :trance_33_sleep: Marprozani & co., mejte se neizmerno fino... :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 Kaki zakon, zgleda ne bo nobenega Ptujčana!!!! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 Kaki zakon, zgleda ne bo nobenega Ptujčana!!!! Mogoče ti pa pokvarim veselje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 Mogoče ti pa pokvarim veselje Pa dobro, tebi oprostim.....dokler maš še kaj v geldtošlu!!! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 , nemrem. Sem sluzbeno v Srbiji. :trance_33_sleep: Marprozani & co., mejte se neizmerno fino... :grim :grim :grim Jutri popoldan v Novem Beoradu do sobote zvečer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 a bo keri prišo in upo na Ptuju težit ... pa da vas vidim :naughty: DEJAAAAAAAAAAAAAN ... nalom jih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 13, 2009 Deli Objavljeno December 13, 2009 (popravljeno) a bo keri prišo in upo na Ptuju težit ... pa da vas vidim :naughty: DEJAAAAAAAAAAAAAN ... nalom jih Bo čisto dovolj, če vam nad Zaveca, Winda, T-boya in ostale Ptujčane pošljemo Mačico. :grim Popravljeno December 13, 2009. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se