T-boy Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 Danes ob 18.30 gremo pozdravit Dejana pred mestno hiso. Vletite fsi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 Danes ob 18.30 gremo pozdravit Dejana pred mestno hiso. Vletite fsi... še v mojem imenu mu daj eno čelno ... mene ne bo CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 še v mojem imenu mu daj eno čelno ... mene ne bo ...saj bi mu jo dal, pa se nocem spravljat na tote male velterase. Jaz sem vseeno ze skoraj v tezki, pa ne bi blo fer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 21, 2009 Deli Objavljeno December 21, 2009 ...saj bi mu jo dal, pa se nocem spravljat na tote male velterase. Jaz sem vseeno ze skoraj v tezki, pa ne bi blo fer. Na Vapota se komot, on je super heavy weight... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 21, 2009 Deli Objavljeno December 21, 2009 Na Vapota se komot, on je super heavy weight... Čuj, čez praznike mate kolektivca, a ne? Prideš do mene, da te obesim v garaži in ponucam za vrečo? Plačam nič, ampak itak vseeno, tut če ti bi, ti ne bi nič pomagalo... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 23, 2009 Deli Objavljeno December 23, 2009 vsem Ptujkam in Ptujkom želim obilo družinske sreče in vse najboljše v noven letu. stranka PGM ... (Ptuj glavno mesto) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 23, 2009 Deli Objavljeno December 23, 2009 Jaz pa vsem Ptujčankam in Ptujčanom, v bistvu ne želim nič lepega. Oziroma Ptujčankam še, medtem ko ovim marsovcem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Vsem kurentkam in kurentom želim, veliko lepih, varnih, prijetnih in zabavnih kilometrov. maus fas ma rat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 31, 2009 Deli Objavljeno December 31, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopek Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Srečno,zdravo in predvsem varno Novo leto 2010:yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Vsem želim veliko varnih kilometrov in čim manj idiotov na cesti ter seveda vsega polno novo leto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Vsem želim veliko varnih kilometrov in čim manj idiotov na cesti ter seveda vsega polno novo leto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvalaaaaaaaaaaaa... srček ptujski dober dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 Vsi poznamo gregorijanski in julijanski koledar, le redki pa prleškega. Vse najboljše v Novem letu Ptujčani!!! Maus, seveda tebi tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 Vsi poznamo gregorijanski in julijanski koledar, le redki pa prleškega. Vse najboljše v Novem letu Ptujčani!!! Maus, seveda tebi tudi. Kaj v Gniliboru niste imeli geografije, da bi vas naučili, kje je kaj?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Kaj v Gniliboru niste imeli geografije, da bi vas naučili, kje je kaj?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 seos prleki!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 seos prleki!!! kr bezaj dobro jutro ŠTAJRSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 22, 2010 Deli Objavljeno Januar 22, 2010 seos prleki!!! Seos, provincijalec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 Nekaj se govori, da bi naj Cameron v kratkem pričel s snemanjem drugega dela Avatarja. Podrobnosti ni želel razkriti, je pa potrdil, da bi se naj dogajalo na Ptuju in da bi naj nezemljane igrali domačini. Odločitev je več kot logična, saj bodo v tem primeru prihranili ogromno denarja na račun maske... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 Nekaj se govori, da bi naj Cameron v kratkem pričel s snemanjem drugega dela Avatarja. Podrobnosti ni želel razkriti, je pa potrdil, da bi se naj dogajalo na Ptuju in da bi naj nezemljane igrali domačini. Odločitev je več kot logična, saj bodo v tem primeru prihranili ogromno denarja na račun maske... Ti še vedno misliš, da so kurenti taki od majhnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 Sovražne sile bodo mele svoj headquarters v Qlandiji ... Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 Sovražne sile bodo mele svoj headquarters v Qlandiji ... Ja ki pa te?! :grim Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 dober dan kurenti ... odganjalci zime ... upam, da boste orngi ropotali in zimo čimprej odgnali (pa še rima se ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Jp čimprej preženite zimo!!!!! Mati mojega otroka se mi namreč smeji ko hodim gledat moped v klet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Mati mojega otroka se mi namreč smeji ko hodim gledat moped v klet. Obesi jo za šijak 10 centi nad podnom, pol se ji pa ti smej, ko bo probala dol segnit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se