DRVOWP Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Kaj zaj še vedno ne slišim zvoncev?!? Kaj bom res mogo še dva meseca samo kurblat v garaži al kaj. Skačite pubeci :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Skačite pubeci :-) Evo, po pisarni sem skakal ko majmun, pa razn da mi je tajnica banano prinesla, ni blo nekega haska... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Evo, po pisarni sem skakal ko majmun, pa razn da mi je tajnica banano prinesla, ni blo nekega haska... To ti je zaradi izgleda, skakanje ni bilo potrebno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 To ti je zaradi izgleda, skakanje ni bilo potrebno... hahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 "...Raje se družim z ljudmi, ki jih poznam že dolga leta, ki se znajo zabavat tudi brez ledraste Helene Blagne na odru, ki uživajo v majhnih dogajanjih, kot so peka jagenčka in "pasje radosti" na ognju, primerjalni testi žganjic, pripovedovanje smešnih zgodb iz pravih ust, pa četudi sem jih že stosedemnajstkrat slišal... Uhhhh brbotanje na ČEBULI narejenega golaža v kotlu me naravnost vzburja! ..." Tole sem prevzel od mojega kolega SF-ja, ko je branil cast II.Slončkove ringaraje pred napadi. Mislim, da teh par stavkov popolnoma opise razloge, zakaj bi se clovek sredi zime z motorjem odpravil v Kamniško bistrico 12., 13. in 14. februarja. http://www.motosvet.com/druga-slonckova-ringaraja.html Ce se najdes med temi vrsticami tudi ti, potem si iz pravega testa. Ne cakaj pomladi, pridi raje k nam na pravo zimsko MOTO festo!! Lep pozdrav v upanju, da se vidimo gor! Jaka p.s.: Ceprav ne bomo nikogar posiljali domov, ce pridete z avti, moram se enkrat poudarit, da je to vseeno zimski MOTO zbor. Saj se da, verjemite. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 Saj sen vedo .... kurenti bodo pregnali zimo in so jo Dober dan Ptuj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 Saj sen vedo .... kurenti bodo pregnali zimo in so jo Dober dan Ptuj :grim :grim :grim , dobro so skakali pubeci letos. Zvonckiii in trobenticeee, Triumphekiii, Yamahiceee,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 5, 2010 Deli Objavljeno Marec 5, 2010 :grim :grim :grim , dobro so skakali pubeci letos. Zvonckiii in trobenticeee, Triumphekiii, Yamahiceee,... sen vedo, da je Ptuj center sveta... zdj se bodo pa začel politiki tam zbirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 5, 2010 Deli Objavljeno Marec 5, 2010 sn vedo, da je Ptuj center sveta... zdj se bodo pa začel politiki tam zbirat ...upam, da jih bodo peljali v Qlandijo (Zootic) :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 9, 2010 Deli Objavljeno Marec 9, 2010 Živjo bajkeri! 4 dni bom preživel v hotelu Primus na Ptuju :naughty: Svetujte mi kaj si naj ogledam v vašem lepem mestu Kje se zbirate bajkeri Hvala za pomoč,pa pohitite ker v četrtek nastopim dopust pri vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 Saj sen vedo .... kurenti bodo pregnali zimo in so jo Ja, res so jo dobro pregnali!!! Aja, mogoče pa nisem opazil, da je leto spet naokoli pa to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 Svetujte mi kaj si naj ogledam v vašem lepem mestu V Qlandiji majo akcijo postrežne pariške. Se ti splača it pogledat, če bi rad videl podivjane Ptujčane v akciji... Kje se zbirate bajkeri Glej gornji odgovor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 (popravljeno) Živjo bajkeri! 4 dni bom preživel v hotelu Primus na Ptuju :naughty: Svetujte mi kaj si naj ogledam v vašem lepem mestu Kje se zbirate bajkeri Hvala za pomoč,pa pohitite ker v četrtek nastopim dopust pri vas - grad - pokrajinski muzej - staro mestno jedro (orfejev spomenik, mitreje, mestna hiša, stari magistrat, dominikanski samostan, minoritski samostan... ) - mestno vinsko klet .) - galerije (miheličeva,itd.. ) - knjižnico (nedvomno najlepša v slo) ... Popravljeno Marec 10, 2010. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 (popravljeno) V Qlandiji majo akcijo postrežne pariške. Se ti splača it pogledat, če bi rad videl podivjane Ptujčane v akciji... Stari, zadnjič sem srečal eno par mariborčanov na obisku na Ptuju.. Sem jih slikal... So se kriče razbežali, ko so se električne luči prižgale Popravljeno Marec 10, 2010. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 V Qlandiji majo akcijo postrežne pariške. Se ti splača it pogledat, če bi rad videl podivjane Ptujčane v akciji... Glej gornji odgovor... look who's talking ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 Stari, zadnjič sem srečal eno par mariborčanov na obisku na Ptuju.. Sem jih slikal... So se kriče razbežali, ko so se električne luči prižgale po sliki sodeč, to niso kleni mariborčani, ampak čistokrvni prleki oz. z drugimi besedami praptujčani. je pa res, da v vseh teh letih, kao napredka, ni prišlo glih do nekih opaznih sprememb... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 11, 2010 Deli Objavljeno Marec 11, 2010 po sliki sodeč, to niso kleni mariborčani, ampak čistokrvni prleki oz. z drugimi besedami praptujčani. je pa res, da v vseh teh letih, kao napredka, ni prišlo glih do nekih opaznih sprememb... Ko so na Ptuju z zlatimi žlicami in vilcami jedl, so se pod podpohodrska bitja z lesenimi kiji pretepala za koščke hrane, ki so jih ptujčani frcali čez obzidje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 11, 2010 Deli Objavljeno Marec 11, 2010 (popravljeno) look who's talking ... Upam, da si pogledal... Popravljeno Marec 11, 2010. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 11, 2010 Deli Objavljeno Marec 11, 2010 Ko so na Ptuju z zlatimi žlicami in vilcami jedl Mislim, da se ti je zaradi prebiranje ZF zgodb malo sfuzlalo. Ptujčani še danes ne znajo z vilcami jest. Je pa res, da so se pred kratkim naučili vsaj žlico uporabljat.....za več stvari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 Ojlala, sosedje! Če zanese koga pot mimo, ... dogajalo se bo !!! :yes: SPRING FEST No. 1, FAROVEC 2010 Prvi tovrstni festival v Sloveniji v času spomladanskih počitnic! Slovenski Spring break! Jezero Farovec pri Slovenski Bistrici 30.april – 2.maj 2010 Odlična priložnost kje preživeti praznični vikend – na festivalu glasbe, veselja in druženja, v prelepem okolju jezera Farovec! V treh dneh festivala bo nastopilo 36 skupin: Laibach, Psihomodo pop, Niet, Murat & Jose Band, Hladno pivo, Mi 2, Zablujena generacija, Leaf fat, The drinkers, Katalena, Drumatical Theatre, Superbutt, Siti hlapci, Jerry & Blueberry, IRIE FM, Muškat hamburg, Kud idijoti, Suasages, Toxic Heart, Iron median in še in še...) ter mnogo še neuveljavljenih skupin - Cabbage, Infidia, Ashton's Kitchen ... http://www.springfest.si/index.html Vabljeni ! Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 2, 2011 Deli Objavljeno Oktober 2, 2011 Hmmm, se nam nic ne dogaja na ptujskem? :yawn: Pa se! :grim :grim :grim Danes pomahal nekomu na modrem Speedu. :yea2: Sva se videla. Dobil pomah nazaj in dan je bil se lepsi... :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Oktober 5, 2011 Deli Objavljeno Oktober 5, 2011 Hmmm, se nam nic ne dogaja na ptujskem? :yawn: Pa se! :grim :grim :grim Danes pomahal nekomu na modrem Speedu. :yea2: Sva se videla. Dobil pomah nazaj in dan je bil se lepsi... :lol: :lol: :lol: Potrudi se in nas povabi na bograč? . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 24, 2012 Avtor Deli Objavljeno Januar 24, 2012 Kaj še je kdo živ tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Februar 22, 2012 Deli Objavljeno Februar 22, 2012 ZIMSKO SPANJE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 22, 2012 Deli Objavljeno Februar 22, 2012 Tega bo počasi konec kurenti ko naredili svoje....vsaj upam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se