smrobi Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 A ne! Mojih 90 in Kawlovih 250 kg pa ne boš videl v takih pozah! :D ← KERIH 90 kil? :? Pa vhala lepa :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) Ahoj! Krešo bi rad spal do 10.00 in odklepal ob 12.00... :whistle: :grrr Od 11.00 ure naprej bi lahko začeli s programom, če se bo držal obljube....pa če bo za razpakirat, bi radi vstopili ob 10.00 in rešili formalnosti O:-). :D Budemo še potvrdili stvar pa bo on došel, ka ne bi čekali pred ogradom... .) Torej: kdaj, od kod, kdo vse??? :hmm: ← Iz Lotmerka čez Gibino? Mogoče počakamo Gregsa, yozota & comp., če prijašejo...da jim prišparamo kak kilometer vožnje... A bi šel kdo iz smeri Celja tja, ker se mi ne ljubi sam furat :( ← Yozo, Celje - Maribor - Ljutomer je hitra cesta... ;)........ :slap: :hmm: polna torvonakov...če treba, se počakamo in nadaljujemo po omejitvah :rolleyes: Tudi čez Ptuj ste hitro pri nas... Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil Red Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Red :OK: se ti oddolžimo v tekočih zadevah :grim .....ohne alko :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smrobi Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) Iz Lotmerka čez Gibino? Mogoče počakamo Gregsa, yozota & comp., če prijašejo...da jim prišparamo kak kilometer vožnje... Yozo, Celje - Maribor - Ljutomer je hitra cesta... ;)........ :slap: :hmm: polna torvonakov...če treba, se počakamo in nadaljujemo po omejitvah :rolleyes: Tudi čez Ptuj ste hitro pri nas... ← Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil smrobi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 kdaj štartate iz LJ -Gregs ,se vam pridružim na Trojanah ,pa skupaj nadaljujemo z motorji ali pa bom vozil za kombijem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smrobi Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 HA :OK: , pisto pa bo le opralo. Vsaj nekaj dobrega v takšnem vremenu. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Frips: ma pridi, zakaj pa ne? .) Ti samo vozi, saj bo vsak pazil na druge, da ne bo piz**rij... Slepec: nekaj študiram, če bi šli preko Zagreba navzgor... :hmm: Razlika je 10 km... Mogoče je to še hitrejša varianta, je več avtocest... če gremo s kombijem, seveda... če gremo z motorji (kar je malo verjetno), potem pa raje čez Ormož... Pismo, ne vem, katero ruto naj uberem... :lol1: Diši mi bolj štajerska linija poti kot dolenjska... mah, imam še en dan za odločitev... :D Ostali, predvsem Red: mislim, da bomo okoli 11:00 mi prišli, ne vem, če nam bo zneslo prej. A je to v redu, da ne bomo ostali zunaj... :D Pa da plačamo, seveda... MimogredE: koliko se boste zdilali za 5,6 určk vožnje...?! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Gregs, če boste šli čez Zagreb, pol priporočam da mejo prestopite na kakšnem manjšem mejnem prehodu, saj zna na Obrežju ali pa Slovenski vasi biti gužva zaradi 'selitve' na morje in se vam lahko vse skup pol zavleče .) ...drugače pa ko pridete, pridete, ni problema, boste pač manj časa na pisti :whistle: ...zunaj ziher ne boste ostali :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Gregs, če boste šli čez Zagreb, pol priporočam da mejo prestopite na kakšnem manjšem mejnem prehodu, saj zna na Obrežju ali pa Slovenski vasi biti gužva zaradi 'selitve' na morje in se vam lahko vse skup pol zavleče .) ...drugače pa ko pridete, pridete, ni problema, boste pač manj časa na pisti :whistle: ...zunaj ziher ne boste ostali :grrr ← Emmm... a pri ormožu ne bo teh težav?! :hmm: Selitev narodov, mislim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Emmm... a pri ormožu ne bo teh težav?! :hmm: Selitev narodov, mislim... ← :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 kot kaže se v petek vidimo :yes: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Evo, Jose odločil, da gremo čez Ormož... :grim Upam, da nam res rata štartat ob 8:30.. :rolleyes: ..sicer sredi noči, ampak naj bo za pisto... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Evo, Jose odločil, da gremo čez Ormož... :grim Upam, da nam res rata štartat ob 8:30.. :rolleyes: ..sicer sredi noči, ampak naj bo za pisto... :lol1: ← mi pridemo popoldan - "sred noči" smo še v službi :BUA: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 vam lahko vse skup pol zavleče .) ...zunaj ziher ne boste ostali :grrr ← To pa sigurno ne; tudi zato, ker ni nobenih vrat. :grim Drugače se pa lepo mejte, Decaf in jaz greva jutri na dopust. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Zadnja novica: kombi definitivno BO! Če rabi kdo kaj noter zmetati, lahko. Lahko pripeljemo še kakšnega odojka zraven.... :lol1: En set 120/70 in 180/55 bo za rezervo zraven. Poskušali bomo štartati čim prej, mogoče že ob 8:00. Odhod iz LJ preko Trojan do Ormoža in Marofa. Spotoma baje poberemo Slepca in Yozota nekje na štajerski strani... kot spremljevalni vozili pred kombijem... :lol1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TRAVERZA Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 zanima me,če bo mogoče kdo tudi v soboto tam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 A bi šel kdo iz smeri Celja tja, ker se mi ne ljubi sam furat :( ← Jaz tudi študiram, da bi šel malo pogledat. Kdaj bi ti štartal? Jaz sem iz Šentjurja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha600 Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Če bo šel kdo mogoče čez Ptuj, bi se lahko dobili in šli skupaj :P .) Skoraj 100% da grem :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Spotoma baje poberemo Slepca in Yozota nekje na štajerski strani... kot spremljevalni vozili pred kombijem... :lol1: :D ← a ti bosta služila kot protivetrna zaščita :devil: da boš pol lahko hitreje peljal :P ....sicer pa je vremenko za jutri napovedal, da se bo zjasnilo in bo podnevi lepih 24 stopinj.....se vidimo dol :) .....upam da ne boste zatajili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 (popravljeno) z yozotom se dobiva v celju med 9.30 in 10.00,in kreneva proti ptuju še gre kdo zraven gregs 8.oo je zame zgodnja ura imam servis na avtu ob 8.oo tako da lahko štartam ob 8.30 in sem na trojanah ob 8.50 če ne boste že mimo se lahko dobimo, smo na vezi a je pred mejnim prehodom menjalnica Popravljeno Avgust 4, 2005. Popravil SLEPEC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 z yozotom se dobiva v celju med 9.30 in 10.00,in kreneva proti ptuju še gre kdo zraven Jaz bi šel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 se vidimo dol, pri meni sprememba načrtov grem čez brežice (malo bližje je ker sem z dolenjske ;)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 :yea1: Banda, Ventil vam želi lep športen dirkaški dan na dirkališču v Novem Marofu :yea2: .) malo sem žalosten :( , da ne morem biti zraven, ker vidim(čitam), da bo družba prava(pol motosveta) B) čakam pa na slikce :naughty: digitalce sabo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 z yozotom se dobiva v celju med 9.30 in 10.00,in kreneva proti ptuju še gre kdo zraven gregs 8.oo je zame zgodnja ura imam servis na avtu ob 8.oo tako da lahko štartam ob 8.30 in sem na trojanah ob 8.50 če ne boste že mimo se lahko dobimo, smo na vezi Mislim, da bo kar prava ura... ;) Če ne, naju pa ujameta... Glej bel kombi LJ registracije, ki ne vozi več kot 100. Mimogrede: Rude tudi najbrž pride. Se vidjamo!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 a ti bosta služila kot protivetrna zaščita :devil: da boš pol lahko hitreje peljal :P Aha... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se