Ski_Fanatic Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Danes prvič vozil po pisti v Marofu :OK: , vtisi fenomenalni, škoda, da ni blo več časa, ampak za prvič :OK: Spoznal Jose-a, fajn pubec, pa še par nasvetov je potalal na hitro. Novi Marof, kraj kamor se bom vračal :worship: ← Brez besed :OK: :OK: :OK: :OK: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 fantje kaj fotk od danes :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 ma kdo slučajno autoroute in mi nalima pot iz Nove Gorice (najkrajšo in najhitrejšo :) ) Sej ni nevem kašna težka naloga ne .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 (popravljeno) Gizmo...Poslano na mail :OK: Popravljeno September 6, 2005. Popravil BlueSpeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klema Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 fantje kaj fotk od danes :? ← Jose je naredo par slik, upam, da bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 fantje kaj fotk od danes :? ← Bo jutri, mi je Jose oblubo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 (popravljeno) Gizmo...Poslano na mail :OK: ← fala lepa :P ni lih blizu z nove gorice ma, ma, ma, me bo en dan kej ugriznlo in se naslikam gor :blush: Popravljeno September 6, 2005. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 fala lepa :P ni lih blizu z nove gorice ma, ma, ma, me bo en dan kej ugriznlo in se naslikam gor :blush: ← Pol se pa javi, mogoče bomo tudi mi imeli cajt pa skupaj skočimo, al pa se javi Jose-ju on je bol blizu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Pol se pa javi, mogoče bomo tudi mi imeli cajt pa skupaj skočimo, al pa se javi Jose-ju on je bol blizu.... ← :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 ni lih blizu z nove gorice ma, ma, ma, me bo en dan kej ugriznlo in se naslikam gor Lahko prespiš v LJ... .) ... potem pa skupaj odrinemo tja... :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IBA Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Je kdo slučajno že prevero, če je v soboto 10.09.05 pista fraj ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Je kdo slučajno že prevero, če je v soboto 10.09.05 pista fraj ??? ← Ker je jose bil včeraj dol je verjetno prevero za soboto O:-) če prav vreme za soboto kaže slabo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Lahko prespiš v LJ... .) ... potem pa skupaj odrinemo tja... :yea2: :yea2: :yea2: ← eeeeee, opcija k ni slaba sploh :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2005 evo par fotk od včeraj :) ....Bluespeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2005 ....klema :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2005 .... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) ...profi na delu :worship: .....mi je mal posodo motorček da sem ga sprobal ..... občutek je :kva2: :yea1: Popravljeno September 7, 2005. Popravil jose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 kakšne so pa cene na tem dirkaliscu? drgac se pa fino vozte :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 200 zlatic med tednom za cel dan (10-18h). 250 zlatic med vikendom ali prazniki za cel dan. Ostalo po dogovoru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 .... :blush: ← Jose se vidi, da ti leži :P motor in cesta :OK: A te smo včeraj nabutali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 ....klema :) ← Ta druga je že ko pravi profa.. :OK: Bravo Klema ,do prihodnjič :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Še ena moja... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 ...profi na delu :worship: .....mi je mal posodo motorček da sem ga sprobal ..... občutek je :kva2: :yea1: ← Najprej :worship: , Jose, hudo napreduješ :OK:... Kakšni so časi kaj z SM......no....gotovo je kaj omeno pubec...dosti tam trenira :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 eeeeee, opcija k ni slaba sploh :OK: ← No...pa se srečamo....Red pa pokaže vam lep kraj, ker bote itak zmarrtrani pa žjni... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smrobi Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 No...pa se srečamo....Red pa pokaže vam lep kraj, ker bote itak zmarrtrani pa žjni... :grim ← sigurno maš kaj pametnega za bregom :hmm: Kaj maš ta teren že tudi pokrit? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se