elbarto Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Ne mi dihat za ovratnik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Danes sem bolj malo slikal, bolj sem bil na pisti in za .. ( glej sliko) je bilo dosti drugih :photo: tak da bo še kaj za videt. :kva2: :OK: :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 bilo je divje in hvala bogu ponovljivo, :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2005 uh ste se pa fino meli :OK: :OK: ...kok sem žalosten da nisem mogel priti :cry: ...upam da se bo kaj podobnega letos še organiziralo :rolleyes: ....kdo pa je bil žar majster :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Ja včeri je blo super. Prvi vtisi z Marofa so super :OK: . Spet spoznal cel kup motosvetovcev od Mist-ya, Red-a, Gregs-a, Elbartota in ekipe iz Mb. Sami fajn dečki. Upam da se spet čimprej vidmo, zdej pa čakamo sam še na Terminatorja z njegovimi video posnetki. Lp, Bizi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Malo "panninga" :blush: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 še ena.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Alo Lindooooo... a maš še kakšno mojo?! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Pa mojo? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 pa mene tud ni na nobeni sliki :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 (popravljeno) bemti, ste se meli lepo :yea1: sem kar fauš :devil: Popravljeno September 12, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Prihod in ogled... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 pa mene tud ni na nobeni sliki ← ... kako, da ne?! ... :hmm: :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Danci v elementu... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 V smrt... boj na nož... .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 (popravljeno) ... kako, da ne?! ... :hmm: :P :D ← am, če misliš da si prilepu mene ti priporočam obisk pri optiku :lol1: edited: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno September 12, 2005. Popravil misty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Climber v elementu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 am, če misliš da si prilepu mene ti priporočam obisk pri optiku :lol1: ← ... ups... napaća... :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 V dvoje je lepše... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Mene pa zanima kako je kaj med tednom tam?? Glede na to, da z MM med vikendi nimava časa, da bi se zapeljala do Marofa (družinske obveznosti in to .) ) naju zanima, če je med tednom tudi odprta steza??? Me zanima, da vem, če se splača dopust jemat :hmm: lp andreja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Mene pa zanima kako je kaj med tednom tam?? Glede na to, da z MM med vikendi nimava časa, da bi se zapeljala do Marofa (družinske obveznosti in to .) ) naju zanima, če je med tednom tudi odprta steza??? Me zanima, da vem, če se splača dopust jemat :hmm: lp andreja ← steza je odprta tudi med tednom. Po neuradnih informacijah je "baje" v ponedeljek zaprta, ampak je vse stvar dogovora O:-) Se je pa pred obiskom dobro najaviti, da ne furaš brez veze dol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 steza je odprta tudi med tednom. Po neuradnih informacijah je "baje" v ponedeljek zaprta, ampak je vse stvar dogovora O:-) Se je pa pred obiskom dobro najaviti, da ne furaš brez veze dol :) ← Komu se pa lahko najavim?? :hmm: tnx Andreja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Komu se pa lahko najavim?? :hmm: Andreja ← Poskusiš lahko na tel.:042/612 909 ali na mobitel 091/3733 698. ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 (popravljeno) Gregsi na eno ampak ni obdelana, ker... nisem doma... Popravljeno September 12, 2005. Popravil Lindau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se