Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Gvegi na eno ampak ni obdelana, ker... nisem doma... ← ...hvala... :worship: (čakamo še CD)... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Mene pa zanima kako je kaj med tednom tam?? Glede na to, da z MM med vikendi nimava časa, da bi se zapeljala do Marofa (družinske obveznosti in to .) ) naju zanima, če je med tednom tudi odprta steza??? Me zanima, da vem, če se splača dopust jemat :hmm: lp andreja ← Tud jaz sem mislil na sredo ali četrtek, pa je klapa slaba z dopusti, tako da še ne vem. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Kje je pa kakšna moja slika? Sem se tko pozersko počas pelala sam da bi me lohk slikal :D :D :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Kje je pa kakšna moja slika? Sem se tko pozersko počas pelala sam da bi me lohk slikal ← ... malo višje... ;)...v dvoje je lepše... Ampak samo tebe pa jaz nimam na kakšni sliki, tako da počakaj Lindaua ali Luckya ali koga drugega... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ...psssssssst :xx: , da Ana ne sliš.... :D No kokrkol dojela sem, da se da motor velik bolj nagnit kokr se men zdi. Pa da se da tud dost hitrej pelat....... :yea2: :yea2: Po moje sem mela take oči :eek: ampak sem pa uživala :oops: . Blo je ful fino fajn de best. Bo treba ponovit. Čim prej!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 :D , fino je blo.... iz planirane kratke panoramske vožnje je izpadla lepa nedelja......žal tudi kosilo :xx: ....težko bi blo le :eek: uživancijo na asfaltu, pa sem se pridružil pri učnih urah in je blo fajn sodelovat.... :OK: fantje z delavnice, odlično delate :worship: in učite.... ....tudi precej nazorno pokažete, do kakšnih situacij prihaja ob napakah.... :OK: Pester dan, ni kaj.. @misty: kaj razen motorja :hmm: ti ni všeč na sliki, kjer zanikaš svojo pojavo...... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 moramo priznati,da RED ni imel konkurence na pisti,razen mistija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 (popravljeno) moramo priznati,da RED ni imel konkurence na pisti,razen mistija ← Pa unga hrvata z rumeno 46! :P :lol1: k se je pol usračkao in ga je red pu zunanji... Mistiya se je pa tko ustrašu da je kr bezveze bremzu... :blink: Video rendering... :kva2: Popravljeno September 12, 2005. Popravil Terminator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Pa unga hrvata z rumeno 46! videti je bilo da se je hitro vozil,ko sta ga pa red in Misty dohitela in prehitela :worship: se je pa kar umaknil :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Se pravi, da na Nm trenutno vodi slovenačka ekipa - kažu da su s Motomarsa... :hmm: :P "Dečki su na početku izvadili neke slalome, pa bremzali in još nešto....puno su pričali, imali grill i djevojke.....a onda su navalili i na zagorsko 46..." :P Malo šale.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ... @misty: kaj razen motorja :hmm: ti ni všeč na sliki, kjer zanikaš svojo pojavo...... :P ← hehe, sej je vse ok, sam sem mogu opozorit na to napako da me ne bi ti pol tepu da se zate izdajam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2005 moramo priznati,da RED ni imel konkurence na pisti ← pa še neko slabo gumo bi naj mel gor :hmm: .....kako bi bilo če bi mel novo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2005 Video rendering... :kva2: ← slin, slin :OK: :yea1: ....a bo kmalu O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 še nekaj za slinit :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 še malo... civava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Video rendering... :kva2: ← Khm - khm... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Da pojasnim MAKSI-jev obisk Marofa. Ker tudi izvajalci delavnic potrebujejo vajo, smo zato izbrali to stezo, za izvajanje nekaterih vaj, ki smo jih v nadzorovanih okoliščinah lahko izvajali tudi pri večjih hitrostih. Steza je za tovrstno početje nadvse primerna, saj je dovolj zaprta, ima podoben asvalt kot običajna cesta (ne ponuja pretiranega oprijema), predvsem pa ima izletne cone. Tukaj smo bili prvič, spoznavali smo stezo, se pogovarjali o izvedbi naprednejših vaj, ki jih bomo v prihodnjem obisku poizkusili odpeljati. Tokrat smo delovali bolj zmedeno, saj nismo še nikoli izvajali vaje na dirkališču, kjer so lahko hitrosti večje in se s tem še toliko bolje približamo realnim situacijam. Maksi bo v prihajajoči sezoni poizkušal izvesti vsaj eno delavnico (za vse udeležence) na dirkališču, na kateri bo zaradi kakovosti izvedbe, število motoristov omejeno. Število izvedenih delavnic bo odvisno od interesa udeležencev. slika: izogib ovire, ki nas preseneti sredi ovinka (foto by Uroš Šemen-Lindau) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2005 @Dašenka a ni škoda spodnje plastike :hmm: .....jo boš čist uničila :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 a ni škoda spodnje plastike :hmm: .....jo boš čist uničila ← ... ma kakšna škoda plastike... :grrr ... motor je zato, da se valja... ups... pardon... samo prasičke se valjajo... :lol1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ... ma kakšna škoda plastike... :grrr ... motor je zato, da se valja... ups... pardon... samo prasičke se valjajo... :lol1: :D ← predvsem ko jih preganjajo krave :whistle: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 predvsem ko jih preganjajo krave ← ...misliš reči kante? :whistle: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 motor je zato, da se valja... ups... pardon... samo prasičke se valjajo... Ja, pa prasičke ovirajo promet na pisti,pa še tako je šroka ,da jo ne moreš prehitet :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Fantje še mal bo treba potrpet... Proklet Apple! :angry: Filmček je že fertik ampak quicktime je updejtu software na verzijo 7 in majo zdej vsi encoding softverji probleme in so nehal delat al je pa output za en drek... Rešujemo situacijo ampak vse moje računalničarje u firmi boli glava. Mislim, da bo še dons enkrat rešeno... Potrpite še malo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 še malo... ← Kako ironicno, da je edina slika mojega motorja z Bladzotom za krmilom :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Kako ironicno, da je edina slika mojega motorja z Bladzotom za krmilom :cry: ← kar pomeni, da je slika popolna :devil: :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se