Lucky Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Jest sem pa končno spoznal, koliko se bandit sploh lahko nagne. Za na cesto skoraj preveč, na dirkališču pa zame povsem dovolj. Dobra izkušnja, ki jo nameravam vsako leto ponoviti. To delat na dirkališču v relativno varnih pogojih mi je v popolno zadovoljstvo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Kako ironicno, da je edina slika mojega motorja z Bladzotom za krmilom :cry: ← saj je še ogromno slik..samo Lindo včeraj ni imel časa, jaz pa nisem vseh prepoznala na slikah... :? še dodamo kakšno :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 kar pomeni, da je slika popolna :devil: :whistle: ;) ← Sej mam jest tut tebe rad. Zdej bi pa vseen se kako svojo slikico... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Ja, pa prasičke ovirajo promet na pisti,pa še tako je šroka ,da jo ne moreš prehitet Ni res, vas je ravno prehitela... :P .) :D (Pssst: je bila na testu z drugim voznikom .) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrs46 Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Nekaj bi dodal na prejšno debato-najhitrejši!!!! Vsaka čast Misty-u za 46. pa ne vem če je bil res tak hiter, kaj niste opazli srebrnega SV1000! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Kaj pa srebrne prasičke?! Tudi niste opazili?! :whistle: :lol1: :D Ma ne se sekirat! Danci je bil bombnik, jasno... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrs46 Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Ja eno sem videl ko se je kotala po travi .) ......šala glavno da so vsi celi!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Pa nehite me že enkrat rajcat s tem Marofom; jst sm vam tok fouš :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 (popravljeno) Nekaj bi dodal na prejšno debato-najhitrejši!!!! Vsaka čast Misty-u za 46. pa ne vem če je bil res tak hiter, kaj niste opazli srebrnega SV1000! ← Vsaka čast Red-u ker ga je prehitel na čisto. Men se je rumena 46 vsakič umaknila. :grim Terminator, kaj mečkaš z montažo. Nič se zgovarjat. :P Zanima me če ima kdo kakšne moje slike iz predzadnjega desnega ovinka pred ciljno (v bistvu zadnji desni 180 ° ovinek). Tam mi je vedno rajsala taca po tleh oz. nekajkrat tud odnašalo zadek (no ja, to mi tud drugje...) lahko tudi na mail misty@siol.net Popravljeno September 13, 2005. Popravil misty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Ja eno sem videl ko se je kotala po travi .) ......šala glavno da so vsi celi!!!!!!! ← ...nič ne vem o tem... :whistle: MImogrede: kdo si že ti? A tisti z YZF rdečo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 (popravljeno) @Dašenka a ni škoda spodnje plastike :hmm: .....jo boš čist uničila :P hja, normalno da mi je, ko sem pa vedno tako pazila na njega, da ja ne bi imel praske.... :( :( Sicer pa, ko se vozim itak ne gledam na "plug", tako da me več ne moti...... Moram rečt, da je bilo tokrat tudi zelo vredu, še najboljše pa ko smo na koncu ostali sami in smo imeli pisto čisto za sebe. Priznam, da ko jih je na progi več, nisem tako sproščena, nonstop gledam nazaj in pazim, da ne bom komu napoti... itd.. in to me rahlo nervira. Takšna pač sem.... :rolleyes: LP D Popravljeno September 13, 2005. Popravil dašenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrs46 Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 ...nič ne vem o tem... :whistle: MImogrede: kdo si že ti? A tisti z YZF rdečo? :hmm: ← Ne črni FZ6-naked. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrs46 Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 ...nič ne vem o tem... :whistle: MImogrede: kdo si že ti? A tisti z YZF rdečo? :hmm: ← Evo mene!!! Prvič na kolenu!!! Hvala za to fotko!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 OK fantje in dekleta zdej pa popkorn pa pir u roke, noge na mizo pa gremo :D Ampak preden zakurblate: NE MI NA LINK VIDEA DIREKNO KLIKAT, KER JE DOWNLOAD BANDWITH NA FIRMI OMEJEN. Tako, da prosim kliknite desno tipko na miški in nato SAVE TARGET AS... Če bo bandwith presežen bo šel video takoj dol :angry2: pol bo pa jok. ADSL download = approx. 8-10 min, če vas bo ful naenkrat dounloudal se zna zgodit, da ne bo šlo - pridite nazaj kasneje. Za playback videa potrebujete real player, najdete ga tukaj: Real Player Free Če pa gdo želi super-duper dvd kvalitetno verzijo sa super duboki bass mjuzik pa sem dosegljiv na PM - ampak ne bo đabe :nono: bo treba kr ene 3 jurčke našparat za dvd kodiranje pa za peko... No, zdaj pa uživajte - premiera je končno tu - eksluzivno na MotoSvetu! MAROF - THE MOVIE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Vidim, da server že komi diha. Download time zdej že 45minut!? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 pošlji administratorjem na info@motosvet.com in prosi, če lahko dajo na motosvet.ocm server ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 pošlji administratorjem na info@motosvet.com in prosi, če lahko dajo na motosvet.ocm server ... ← Zaenkrat moji še ok. Tanx bo mogoče treba... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Terminator, odlično opravljeno. Mal mi čudn un hitri posnetek, drgač pa zelo všečno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Terminatore - kapo dol, majstor zanata, pridem na učne ure, ko se naveličam fotk.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Dave...evo, ena zate :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2005 ...meni ne dela video :( :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Vsa čast ti terminator, lepo narejeno!!! Kdaj gremo spet :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 #$%& Novi Marof danes grem preverit kolk bodo še gume zdržale, preverim ketno in seveda pogledam tačke... :kva2: (nadaljevanje v sliki sledi jutri) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 ...meni ne dela video :( :hmm: ← Dol si potegn free real player in ga inštaliraj. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Dave...evo, ena zate :OK: ← :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se