jose Objavljeno September 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2005 evo še sliko :wacko: ← :slap: :grrr ....hitro zamenjat motor, al se pa bolj 'civilizirano' vozi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 evo še sliko Misty, sicer ne da bi se primerjal, ampak moji tački sta rahlo podobni tvoji... ;) No ja, ene pol manj... ampak podobno, podobno... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2005 Gregs a si s flexom doma dol bruso :devil: :lol1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 gregs, tvoji hondi se pozna da jo bladzo na vsake tolk vozi, ja :P:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Zadeva = cela ura. ← To je fajn meni tüdi:grim, pa vseeno, v kaki obliki....samo da bo za drajsat čez zimo... Me bo mel 1 komad.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Piz*e, same piz*e... :devil: Sam da me je*ete... :P Tko pač je... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 DVD, Dvix, ... vseeno sam da bo - 1 kos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Piz*e, same piz*e... :devil: Sam da me je*ete... :P Tko pač je... :blush: ← ma bogi gregso :friend1: kaj te malo hecajo :P bodi vesel, oni bojo prej kupovali nove k bojo tvoje še cele :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2005 ...za tale vikend steza baje zasedena......kart dirke :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 gregs, tvoji hondi se pozna da jo bladzo na vsake tolk vozi, ja :P:P ← zato tok lepo prede njegova hondica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 ...za tale vikend steza baje zasedena......kart dirke :doze: ← Ja, res je. In to v petek, soboto in nedeljo... lp, D: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 gregs, tvoji hondi se pozna da jo bladzo na vsake tolk vozi, ja :P:P ← zato tok lepo prede njegova hondica ← Ja, se pozna... že gleda volna iz auspuha... :devil: ...tko se pozna, da jo vozi on... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 Čez pet let, Johanesburg, pa peš prid d greva pol lohk na en pir... :P Bom, bom... ← :whistle: Khm, khm.... :whistle: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Strašno me zanima, kako zgleda Misty-eva Honda pod mano in obratno... ..oziroma.....kako zgleda jaz, ko tiščim Misty-evo... :D ker se mi položaj na njej zdi drugačen :grim zelo, kot bi jo grizel za pleksi..... :grim :grim Lucky, Gvegs, Lindau, Slepec, anybody.....kar prlimat -ali je kak CD v pripravi? @Misty.....moja rdečka ni tako pasivna :grrr ....meša in zvija se lepo, ko mora vozit :D :P Slaba obutev, med drugim :hmm: , sva čutila tudi na Panonnii... LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Strašno me zanima, kako zgleda Misty-eva Honda pod mano in obratno... ..oziroma.....kako zgleda jaz, ko tiščim Misty-evo... :D ker se mi položaj na njej zdi drugačen :grim zelo, kot bi jo grizel za pleksi..... :grim :grim Lucky, Gvegs, Lindau, Slepec, anybody.....kar prlimat -ali je kak CD v pripravi? @Misty.....moja rdečka ni tako pasivna :grrr ....meša in zvija se lepo, ko mora vozit :D :P Slaba obutev, med drugim :hmm: , sva čutila tudi na Panonnii... LP! ← Tukaj so objavljene vse fotke, ki sem jih dobil od Lindau-a (preko Elbarta)... lp, D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Red, a si to ti na Misty-jevi? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2005 (popravljeno) bi znal biti on ja :) Popravljeno September 20, 2005. Popravil jose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 to je on, ja Zelo lepo se je znašel na moji, peljal gladko, tekoče. Čisto nekaj drugega kot jaz na njegovi kawi. Pa ne da bi bilo z motorjem kaj narobe, vendar nisem našel pravega položaja na njem, tako da sem se mi zdi po dveh krogih raje zapeljal nazaj v boks ;) Drgač pa Red, moja honda je športen motor, valda da boš čist naprej, ne pa tko k ninja, k ma nižje stopalke, mehkejši, bolj udoben sedež ipd :P:P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2005 Misty tebi pa zlepa ne zmanjka izgovorov :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 to je on, ja Zelo lepo se je znašel na moji, peljal gladko, tekoče. Čisto nekaj drugega kot jaz na njegovi kawi. Pa ne da bi bilo z motorjem kaj narobe, vendar nisem našel pravega položaja na njem, tako da sem se mi zdi po dveh krogih raje zapeljal nazaj v boks ;) Drgač pa Red, moja honda je športen motor, valda da boš čist naprej, ne pa tko k ninja, k ma nižje stopalke, mehkejši, bolj udoben sedež ipd :P:P :lol1: ← Pa čist prestrašen si zgledal :P. Ne resno sam bunil si se kok je motor velik in da je cbr-a ful bl športna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 [off topic] problem je najbrž sam v tem ker sem cbr-e navajen, ninjo sem pa samo malo tipal, nisem pa upal pritisnt ker mi je v ene dveh poskusih bolj ostre vožnje rahlo vzelo sprednjo gumo. Ravno zaradi tega pa zdaj zganjam tako "paniko" glede drže in porazdelitve teže spredaj-zadaj (v drugi temi), ker se mi zdi da preveč obremenjujem sprednje kolo. [/off topic] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2005 ...za vikend napovedujejo lepo vreme.......torej :rolleyes: ...bo treba skoristit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrs46 Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 (popravljeno) ...za vikend napovedujejo lepo vreme.......torej :rolleyes: ...bo treba skoristit :) ← Kaj je možnost da bo spet zanimivo v Novem Marutu????Če kdo gre naj javi, jaz sem takoj zraven; samemu se mi ne da it! Če pa se organiziramo(grilanje) bo pa še boljše :OK: Popravljeno September 20, 2005. Popravil mbrs46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Pravkar sem govoril z Krešom - ta vikend je pista fraj! Torej - petek, sobota in nedelja.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2005 jaz sem za nedeljo B) ....upam da se vremenkoti ne motijo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se