Gamma Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Ne morem si kaj da ne bi še jaz pohvalil sobotnega Marofhappeninga :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: in pohvale si zaslužite vsi po vrsti od idejnega vodje, glavnega organizatorja, delavcev, kuhinjskih mojstrov, vseh predstavnic lepšega spola, številnih fotografov, tiščačev, rekreativcev, motosvetovcev in ostalih udeležencev v kakršnikoli funkciji. :) :D :lol1: :kva2: Sebe pa bom pohvalil kdaj drugič. Torej: dolgo in težko bomo čakali ponovitev/otvoritev 2006 (Gregs a si omenil marec?); do takrat pa :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Uradno/neuradni najboljši časi dosedaj so: 1. Tomaž 1:14,7 (SM - SMR 600, slick) 2. Tapajner 1:15,30 (cestni - GSXR 1000, slick) 3.-4. Gidl 1:17,2 (SM - SMR 600, slick) 3.-4. Bladzo 1:17,2 (SM - SMR 600, slick) 5. Red 1:18,77 (cestni - ZX6R, D208RR) 6. Gregs 1:18,83 (cestni - CBR 600F, D208) 7. El Barto 1:20,xx (cestni - Falco, ?) 8. Teya 1:26,xx (SM - SMR 600, slick) ?. Civava 1:35,xx (BMW GS 1200 pocestna endura - vesoljska ladja (by Suzuki), ??) Še mal še mal pa bo :kva2: :kva2: Če ima kdo še kakšen čas, naj pa pove, da dopišem... tako, da se bo vedelo, da smo bili na pisti... biggrin.gif Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Dašenka 1.23.drobiž... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Ne morem si kaj da ne bi še jaz pohvalil sobotnega Marofhappeninga :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: in pohvale si zaslužite vsi po vrsti od idejnega vodje, glavnega organizatorja, delavcev, kuhinjskih mojstrov, vseh predstavnic lepšega spola, številnih fotografov, tiščačev, rekreativcev, motosvetovcev in ostalih udeležencev v kakršnikoli funkciji. :) :D :lol1: :kva2: Sebe pa bom pohvalil kdaj drugič. ← se pridružuje tud Gidl...bilo je :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobokrajnc Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Kateri krog ste vozili???? LP Bobo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Kateri krog ste vozili???? LP Bobo ← D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Če ima kdo še kakšen čas, naj pa pove, da dopišem... tako, da se bo vedelo, da smo bili na pisti... Jest bi, pa ni mel noben koledarja zraven :fight2: . :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Jest bi, pa ni mel noben koledarja zraven ← anA, you are killing me... :lol1: :lol1: :lol1: :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Se mi zdi, da nama ni šlo najslabš :D :D :hmm: Al kako??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Kaj pravite na tole napoved? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Kaj pravite na tole napoved? O:-) ← Hey, a nismo že imeli 'zaključka sezone'? :naughty: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Gregs ne nori, letos je dovolj :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Hey, a nismo že imeli 'zaključka sezone'? :naughty: D. ← recimo da je bila prejšna sobota samo priprava na zaključek sezone :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 A gremo??????? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 ne :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Je pa bil zato Tom Cruise himself :blink: :blink: ← Pa še plinsko bombo ima ob sebi, le kaj namerava(vidim da bimi mogoče malo dalši lasje prav prišli :love1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 (popravljeno) Tudi meni ni žal, da sem "našel" Marof v soboto. Bladzu hvala za "sobo" (čeprav mislim da ne bi bilo problema prespati "pod zvezdami(naslednji dan smo), saj so bile borovničke v igri :devil: ), gidlu hvala za posojo štoparice ki je nekaterim merila hitre nekaterim pa bolj počasne kroge O:-) , mesarjem in drugim "pekom" za vso hrano (sem bil pač lačen, pa še vedel sem, da nekaj dni ne bom pošteno jedel O:-) ) zato sem pač malo več pojedel (pa sej sem naročil duplo porcijo :devil: ) na koncu se bom zahvalil še vetru v prsi ki me je spremljal od Varaždina do Ptuja :angry: sicer pa moj čas na Marofu 3:37 s "kufri" Se vidimo naslednjič :yea2: Popravljeno Oktober 25, 2005. Popravil Hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 gume nove GREMO :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 (popravljeno) hanzi saj res tudi tebi čestitke :OK: :OK: Popravljeno Oktober 25, 2005. Popravil škorpijon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Hey, a nismo že imeli 'zaključka sezone'? ← To je bila samo premiera... O:-) Gregs ne nori, letos je dovolj ← Emmmm... saj v bistvu imaš prav... ampak... malo me pa rajca... :whistle: Če je pa lepo vreme napovedano.... recimo da je bila prejšna sobota samo priprava na zaključek sezone ← Ja ja ja... :kva2: :grim A gremo??????? ← Sem kar za... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 kdaj...kdaj :? :D ....a ta vikenddd......... :OK: .. G R E M O O :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Se mi zdi, da nama ni šlo najslabš :D :D :hmm: Al kako??? ← seveda ne :friend1: ....pa tudi umetniški vtis nekaj šteje :OK: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 sicer pa moj čas na Marofu 3:37 s "kufri" Go Hanzi go!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 seveda ne :friend1: ....pa tudi umetniški vtis nekaj šteje :OK: ;) ← He he... hvala za spodbudo :OK: . Bilo je super! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 kdaj...kdaj :? :D ....a ta vikenddd......... :OK: .. G R E M O O :yea2: ← Hmm... Tudi 31.10 je pri nas praznik a ne ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se