Red Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Hitro odločit, nič čakat.....zadnja mesta še fraj :whistle: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Odnehajte takrat, ko je najbolj luštno, da vas ne bo nizka temperatura zaposlila pri popravili motorja čez zimo ali pa si vsaj nabavite primerne gume. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Odnehajte takrat, ko je najbolj luštno, da vas ne bo nizka temperatura zaposlila pri popravili motorja čez zimo ali pa si vsaj nabavite primerne gume. ← :yes: .....sicer sem že letos vsaj dvakrat rekel da sem zaključil z Marofom ampak..... :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Odnehajte takrat, ko je najbolj luštno, da vas ne bo nizka temperatura zaposlila pri popravili motorja čez zimo ali pa si vsaj nabavite primerne gume. ← Bladzo .) v vaših koncih je bla 22. še megla, ko ste odrinili......pri nas je bilo ob 08.00 prav lepo stopiti ven na toplo sonce. Že od sobote naprej nam lepo kaže z vremenom :grim , terase so spet zasedene - počakamo do vikenda ;).....v nesrečo pa res ne bomo rinili, maš praf :) Zgleda, da nam bo dan še kakšen sončen vikend :rolleyes:. Te tudi razumem mičkeno.....ti si vozu 2 dni... pa še pit ste mogli refčeki. vam je moštek dal poguma, a? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) Odnehajte takrat, ko je najbolj luštno, da vas ne bo nizka temperatura zaposlila pri popravili motorja čez zimo ali pa si vsaj nabavite primerne gume. ← Katere bi bile potemtakem primerne gume za ta čas?? Nabijmo kakšno o gumah ;) , potem pa še po želji....do pomladi je še daleč :unsure: .... Če povzamem svoje izkušnje O:-) , sem na marofovem vozil 208RR, proti koncu je sledil poskus z BT 014R (zadaj) in nazadnje, 22.-ega še BT 010R. Na hitrem delu me je celo leto bolj ali manj razmetavalo z vsemi, z BT 014R je bil občutek precej boljši, vsaj kar se oprijema in stabilnosti tiče.....mogoče sem nevede zadel s pravšnjim (zadostnim) pritiskom.... (domnevam, da vzmetenje na moji minđi ni razštelano :whistle: :hmm:) ....pa še vožnje na dokaj izrabljenih, a vročih slick gumah z Miljanovo rumenko ne pozabim... :eek:......po prepričanju, da s tako obuto "revico" ni varno vozit po tem labirintu, sem bil po vožnji kljub bolečinam v obeh levih okončinah :kva2: :OK: zadovol(j)en. .... divja stvarca za na poligon, s kratkimi prenosi .... :OK: :OK:. (BTW, Gregs in Bladzo......1.20.44, pa sem jo prvič....... :naughty: B) ). moj zaključek.....vse so primerne :D, samo izrabljene :grrr ne.... Popravljeno Oktober 26, 2005. Popravil Red Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 seveda ne :friend1: ....pa tudi umetniški vtis nekaj šteje :OK: ;) ← Res je, če hočeš dobr pozirat moraš bol počas pelat :D. No kar priznajte, če ne bi blo nas bejb, bi bli vi čist nesrečni, ker ne bi mel koga prehitevat :kva2: . Smo ble kao ko neke ovire na cesti - izogib ovire :grim. Bit če bolje......ehm ehm :hmm: :hmm:, al pa tud ne :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 No kar priznajte, če ne bi blo nas bejb, bi bli vi čist nesrečni, ker ne bi mel koga prehitevat . Smo ble kao ko neke ovire na cesti - izogib ovire Bit če bolje......ehm ehm al pa tud ne ← AD 1: niti ne... je bilo dosti drugih za prehiteti... :whistle: :lol1: O:-) AD 2: drugo leto se pa začne sezona pistarjenja... boš videla, da bo bolje... ;) tok časa te bomo masiral, da bo Horneta že kar sama šla skozi ovinke... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 tok časa te bomo masiral, da bo Horneta že kar sama šla skozi ovinke... :yea1: Ja, pol bo pa tko kot GS-om! :OK: On zna že sam! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Jutri imajo dečki iz Čakovca "bližnje srečanje asfaltne sorte" na Marofu... če koga zanima... :whistle: PROBike Bojan mi je povedal... to je tisti dečko, ki je bil edini hrvat pod šotorom... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 besna čivava lovi še bolj besno ano civava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Hmmm... najbolš, da zdele pobegnem pred Teyo.. .) civava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Hmmm... najbolš, da zdele pobegnem pred Teyo.. .) ← Ja še malo prej je bla v pižami pol mi je pa bla pa že za repom :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Opice!!! :angry: Bote najtežje škatle nosle, k se norca iz mene delate... bolanega človeka... :closedeyes: .) Še Anin kombinezon v akciji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Ja še malo prej je bla v pižami pol mi je pa bla pa že za repom :D ← a je v pižami vozla? :eek: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Ma nč... bom drug motor vzela, ker tale čivava je čist na spidu... sploh ne morem mim... :P civava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 čivava je steklino staknla in se ji je čist odpulil, ampak ne vem kva je pol Teya staknila, ker se ji je čist strgal na unem SM......mogoče Hanzijeve borovničke :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
srki Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 srki motori.hr forum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 anA polaga :D .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Suzuki v lovu za Teyo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 (popravljeno) Naši fanjte :wub: Suzuki, Gregs :worship: :worship: :worship: Bladzo, Gidl :worship: :worship: :worship: Popravljeno Oktober 28, 2005. Popravil civava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Evo tko pa Bmw pele čivavo.. :kva2: Pol k ga Bladzo nauči kje mora pelat :kva2: civava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Posebne usluge......pitstop čohanje :lol1: civava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 čivava je steklino staknla in se ji je čist odpulil, ampak ne vem kva je pol Teya staknila, ker se ji je čist strgal na unem SM......mogoče Hanzijeve borovničke :kva2: ← Tudi tebi so dale borovničke zagon, samo je samo na GS prijel (15 s boljši čas kot na horneti :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Vitamini sami vitamini so v telih borovničkah :blush: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 kdaj...kdaj :? :D ....a ta vikenddd......... :OK: .. G R E M O O :yea2: ← Nedelja ali ponedeljek (ali oba :naughty: ) Ajnfaranje pista mopedka :yea1: Kdo se pridruzi ? lp gody PS: Na voljo je se nekaj prostih delnic za pista-mopedek, ce bi si kdo zelel (shared) moped samo za napisto in ne bi svojega rad rizikom izpostavljal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se