tom Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Čudna stvar je to z pokanjem okvirjev ja...torej po izteku garancije ti v tem primeru ostane samo to, da na lastne stroške menjaš okvir, ali ga daš komu zavarit, če je sploh možno. Me pa čudi, da se ne govori kaj dosti o tem in da kawasaki ni vpoklical vseh modelov po evropi na preventivni pregled.
danci1973 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Čudna stvar je to z pokanjem okvirjev ja...torej po izteku garancije ti v tem primeru ostane samo to, da na lastne stroške menjaš okvir, ali ga daš komu zavarit, če je sploh možno. Me pa čudi, da se ne govori kaj dosti o tem in da kawasaki ni vpoklical vseh modelov po evropi na preventivni pregled. Če se bo našlo več / veliko mopedov z opisano napako, bo Kawasaki oz. uvoznik to moral priznati kot 'skrito tovarniško napako' - ne glede na garancijo. Saj navsezadnjo to ni Hyosung... :naughty: D. maco47 1
Frips Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Samo vprašanje je koliko ljudi bo to sploh opazilo.
boja_007 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 na mojem še zaenkrat nič, prevoženih skoraj 23k upam da bo tak tudi ostalo
danci1973 Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 na mojem še zaenkrat nič, prevoženih skoraj 23k upam da bo tak tudi ostalo S prostim očesom, brez izvrstne svetloba fleša tudi jaz nisem videl nič... Fotke pa so potem pokazale 'nekaj'. D. maco47 1
simonsi Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Čudna stvar je to z pokanjem okvirjev ja Okvir je čisto v redu. Samo nosilec je počil. Zadevo je zelo enostavno popravit, ampak je pa zamudno demontiranje delov ki so v napoto in barvanje. Ampak to ni nič napram cestakom, kjer se ti motor lahko na pol prelomi. Tam pa res poči okvir.
Kor13 Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Hm, ena zanimiva zadeva... Včeraj seveda takoj ko sm pršu domov naredu pregled na svojem ER6-n, in odkril tole: Moj je iz zadnje serije starih modelov (l.08/09), pa vidm, da ma ta detajl že spremenjen. In sicer: Na slikah poškodb zgorej je nosilec motorja privarjen direktno na cev okvirja, na mojem pa je detajl rešen tako, da je med njima še vezna pločevina. Še par slikc za predstavo: Se pravi da so japončki enkrat vmes tud pogruntal da neki ne štima najbol, pa spremenli. Mau lahko preverte še ostali, da prbližno vemo, kdaj je blo to dodelano. Najbrž je ta rešitev že bolj premišljena, pa da ne bo problemov... Upajmo
tom Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Bom jutri takoj preveril, ko pridem do motorja. Moj je letnik 2008, tako da upam, da je res že ta težava odpravljena.
boja_007 Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Jaz sem danes še poslikal z digitalcem ...pa se tudi nič zaenkrat ne vidi, da bi bilo kaj počeno...
ferek Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 ...25500 km: bil danes na servisu: olje + filter (skupaj 32 €), filter zraka (42 € :krneki: ), zavorna tekočina 6 €, storitev in drobni mat (50 €) SKUPAJ: 130 € - O KAŠNEM POČENEM nosilcu (baje) ni sledu! Ker pa pri meni to oklep skriva, ne vem kater švas imam... Sem jim pa sprintal celo zadevo, da bojo v bodoče pozorni... :closedeyes: - KETNO imam počasi že kar precej v KURCU - našponal so jo do konca! Je že malo pretegnjena, posebej pri počasni brzini ( v leru ) se že pridno čuje, kako neenakomerno "gode", trese, vibrira! Itak bo pa naslednji servis čez slab mesec - bojo menjal tedaj... Priporočal so mi neko japonsko zadevo za cca 150 € (morda DIC ali GIC se ne spomnim firme), odsvetovali pa Regino, DID je pa že malenkost dražji... :unsure: - "zvonenje iz auspufa?" - res je verjetno odstopila kakšna obloga... me sicer zelo več ne moti (sem se že najbrž navadu)... ker pa je moped še v garanciji (do srede avgusta!) bojo vseeno preverili, kako je z reklamacijo pri DKS - menjava auspufa... - sicer ne mislim kaj dosti komplicirat, pozimi ga bom odprl in preveril zadevo... če...
boja_007 Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 (popravljeno) ...25500 km: bil danes na servisu: olje + filter (skupaj 32 €), filter zraka (42 € :krneki: ), zavorna tekočina 6 €, storitev in drobni mat (50 €) SKUPAJ: 130 € - KETNO imam počasi že kar precej v KURCU - našponal so jo do konca! Je že malo pretegnjena, posebej pri počasni brzini ( v leru ) se že pridno čuje, kako neenakomerno "gode", trese, vibrira! Itak bo pa naslednji servis čez slab mesec - bojo menjal tedaj... Priporočal so mi neko japonsko zadevo za cca 150 € (morda DIC ali GIC se ne spomnim firme), odsvetovali pa Regino, DID je pa že malenkost dražji... :unsure: ________________________________________________________________________________ __________________________________________________________ ...jaz sem dal za servis tudi 130 € pa brez zamenjave zračnega filtra... :wacko: ...tudi jaz morem nujno menjat verigo(tudi do konca nategnjena)...pa še stojalo se mi je malo zvilo, tam ko je pritrjeno zdaj pa veriga udarja direkt po stojalu, ker je zdaj bolj noter proti kolesu upognjena, in mi je že vse stojalo veriga pobrusila :unsure: cene v Louisu za kawasaki er6n/f D.I.D 140€ Regina Chain 123€ kako pa je kaj s tema dvema znamkama, D.I.D ali Regina ? Popravljeno Julij 8, 2009. Popravil boja_007
ferek Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 cene v Louisu za kawasaki er6n/f D.I.D 140€ Regina Chain 123€ kako pa je kaj s tema dvema znamkama, D.I.D ali Regina ? Po besedah serviserja, ki normalno želi svoje prodati, mu pa osebno verjamem in zaupam: Regina - ne velja! :unsure: Louisov DID - naj bi bil drugorazredni (neka cenej serija), ne vem v kerih oznakah se to vidi.. :unsure: :unsure: .- zato tudi toliko cenejši od "originalnega" DID-a, ki pride čez 180 €... Priporoča mi eno japonsko zadevo, sem pozabil katero - morda GIC? ...sem že zgoraj omenil... in mislim da bom to tudi vzel - itak mi tam že skoz rihtajo motor...
MiNa Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Tule na sliki imaš specifikacije za D.I.D. verige ali pa na njihovi domači strani. lp.
boja_007 Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 glede na to tabelo v zgornjem postu...imajo v Louisu D.I.D Professional...imaš pa še več teh D.I.D xxx verig bom tudi jaz, šel do serviserja da vidimo, kaj bo priporočal lp
boja_007 Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 (popravljeno) D.I.D. chain set h t t p : / / w w w . g e t g e a r e d . c o . u k / D I D _ C h a i n _ S e t _ X - R I N G _ 5 2 0 V M _ E R - 6 _ N - F _ 0 6 - _ 1 1 4 - 1 5 - 4 6 na tem naslovu je cena 139 funtov...koliko je to sploh nekje 200€ ? Popravljeno Julij 9, 2009. Popravil boja_007
danci1973 Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 D.I.D. chain set h t t p : / / w w w . g e t g e a r e d . c o . u k / D I D _ C h a i n _ S e t _ X - R I N G _ 5 2 0 V M _ E R - 6 _ N - F _ 0 6 - _ 1 1 4 - 1 5 - 4 6 na tem naslovu je cena 139 funtov...koliko je to sploh nekje 200€ ? Klik.... Pri Saplex-u dobiš za 153,24€ (+ poštnina) verižni set za ER6, ki vsebuje DC verigo (ki je po mojih izkušnjah boljša in vzdržljivejša od D.I.D.), vezni člen za zakovičenje verige, ter prednji in zadnji verižnik. D. maco47 1
ferek Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 Pri Saplex-u dobiš za 153,24€ (+ poštnina) verižni set za ER6, ki vsebuje DC verigo (ki je po mojih izkušnjah boljša in vzdržljivejša od D.I.D.), vezni člen za zakovičenje verige, ter prednji in zadnji verižnik. EVO točno to zadevo mi je priporočil serviser.. . in pri njem je ista cena ...pa še brez poštnine! So tule pri Yogiju očitno kar konkurenčni! ...bom zamenjal v roku 14 dni, ker me "osevljenje" - zvizz - zvizz - zvizz - zviz - ... če ne poslušam muzike že dela malo :unsure: "nelagodnega"...
Ice Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 cene v Louisu za kawasaki er6n/f D.I.D 140€ Regina Chain 123€ kako pa je kaj s tema dvema znamkama, D.I.D ali Regina ? Po besedah serviserja, ki normalno želi svoje prodati, mu pa osebno verjamem in zaupam: Regina - ne velja! :unsure: samo "s strani" opazka: katero regina je tvoj serviser sprobal, da lahko kar takole pavsalno da tako izjavo? vozim ze leta regina gold verige (povprecno 26k km na set) in lahko recem, da je taka izjava smesna. in to ne recem, ker bi bil nek fan teh verig. samo podatek.
ferek Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 samo "s strani" opazka: katero regina je tvoj serviser sprobal, da lahko kar takole pavsalno da tako izjavo? ...saj sem že zgoraj zapisal da na servisu pač radi svojo znamko prodajo... tisto o regini je bila njegova izjava - a ima slabo izkušnjo ali ne je njegova stvar... vzel bom pač tisto ki mi jo bo prodal (tut če bi bla Regina, DID, ali DC) in zmontiral...naj zrihtajo pa 30 € gor ali dol...
marko4 Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 lp mene zanima kako ste rešili z novo prvo pomočjo jaz sem se danes odpravil kupit pa mi ne gre pod sedež
Snečer Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 Odpreš zadrgo in en povoj malo prestaviš na drugo stran pa gre lepo. Odvisno tudi kateri paket imaš. Oziroma malo stisneš, da se zadeva "vleže" in rešeno. Glej spodnje slike: Šipa Ermax na modelu N 2009. maco47 1
Nshaq Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 Kam vozite svojega ER6 na servis ? Jaz sem svojega v A-Cosmos, kjer sem ga kupil. V njihovem novem motocentru za BMW-je sem sicer dobil eno telefonsko stevilko, vendar se mi nihce ne oglasi. Torej, iscem uradni servis za Kawasaki motorje v Ljubljani. Ce bo treba, ga peljem tudi malce dlje.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 Kam vozite svojega ER6 na servis ? Jaz sem svojega v A-Cosmos, kjer sem ga kupil. V njihovem novem motocentru za BMW-je sem sicer dobil eno telefonsko stevilko, vendar se mi nihce ne oglasi. Torej, iscem uradni servis za Kawasaki motorje v Ljubljani. Ce bo treba, ga peljem tudi malce dlje. Elisa v Domžalah?
Mutika Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 Kam vozite svojega ER6 na servis ? Jaz sem svojega v A-Cosmos, kjer sem ga kupil. V njihovem novem motocentru za BMW-je sem sicer dobil eno telefonsko stevilko, vendar se mi nihce ne oglasi. Torej, iscem uradni servis za Kawasaki motorje v Ljubljani. Ce bo treba, ga peljem tudi malce dlje. "A-je-to" servis.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se