GrCaR Objavljeno Oktober 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 Kaj sploh je za vidt u tj delavnici????Za per se pa tko zmenmo za Union lovers bo plato uniona za laško loverje pa plato laškega!!!Osebno pa prisegam na Union :OK: :D :wub: na teh delavnicah vadiš poligon s svojim motorjom in se naučiš pravilno zavirati... svetujejo ti glede zimovanja motorja... sej vem da se sliš bedno ampak k si enkrt tm, vidš da je prov zakon :OK: Glede pera pa: :OK: Eden redkih, k ni škrt :OK: :kva2: ;)
Ven0m Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 na teh delavnicah vadiš poligon s svojim motorjom in se naučiš pravilno zavirati... svetujejo ti glede zimovanja motorja... sej vem da se sliš bedno ampak k si enkrt tm, vidš da je prov zakon :OK: Glede pera pa: :OK: Eden redkih, k ni škrt :OK: :kva2: ;) Aja bedno pol se ne morm udeležit k mam lubico trenutn še v nevoznem stanju :BUA: Sam do druzga tedna bo mogla počas že šibat!! :yea1: Ja mi težave s perom tko rešmo pa je volk sit in koza cela B)
BlackDoc Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 jst bi tud pršu pa mam gume čist fuč :BUA:
Grilzz Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 Nimam nic proti. Sem tut jaz pa me je firbec matral ker sem ekrat videl nekoga na faxu z moto sršeni majico.
GrCaR Objavljeno Oktober 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 Nimam nic proti. Sem tut jaz pa me je firbec matral ker sem ekrat videl nekoga na faxu z moto sršeni majico. Možno da je biu burek, on hod na elektro fax .)
BaHa Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 kwa je zej .. kdaj bo piknik ? :P
Gixxer Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 mi stajerci ga bomo naredli na zacetku naslednje sezone - tak za otvoritev :D :OK:
Čamac Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 A tak... Jaz sn tut iz štajerske pa nič ne vem o tem :D že vreu... :P
Gixxer Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 trenutno sma samo s kukecom razpravljala nekaj o tem...bos se dovol hitro vse zvedo :P
GrCaR Objavljeno November 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2006 trenutno sma samo s kukecom razpravljala nekaj o tem...bos se dovol hitro vse zvedo :P ...pridem... :P
JeRn3j Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 kwa je zej .. kdaj bo piknik ? :P baha baha :nono: :nono: :nono: pijanc en ;) :beer2: :baa: :SS
BaHa Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 baha baha :nono: :nono: :nono: pijanc en ;) :beer2: :baa: :SS :blush:
_ales_ Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 ...pridem... :P a bo piknik :D O:-) js tut... B) :beer2:
JeRn3j Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 a bo piknik :D O:-) js tut... B) :beer2: :yes: bom jst tud pršu :OK: :OK:
GrCaR Objavljeno November 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2006 Bahc... a morm jst teb še kej vrnt? :P kej tazga: :SS :SS :SS :lol1: :lol1: :lol1: PaŠeZaTuširanjeMiBošPlačupress :P
JeRn3j Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 (popravljeno) jst mam še eno aprilio za pobruhat u dobrem. lohk je tud mito no, da novte mito drajverji užaljeni :OK: :P Popravljeno November 5, 2006. Popravil JeRn3j
GrCaR Objavljeno November 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2006 jst mam še eno aprilio za pobruhat u dobrem. lohk je tud mito no, da novte mito drajverji užaljeni :OK: :P ti mi boš tut vodo plaču :grim :P
Čamac Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Lahko bi bil enkrat piknik na štajerskem koncu ja :P
GrCaR Objavljeno November 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2006 ja organizerejte kej, pa bo :OK:
BaHa Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Bahc... a morm jst teb še kej vrnt? :P kej tazga: :SS :SS :SS :lol1: :lol1: :lol1: PaŠeZaTuširanjeMiBošPlačupress :P khm :whistle:
Gixxer Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 ja organizerejte kej, pa bo :OK: saj ze delamo na tem :OK:
kukec1 Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 hja plan je tak... čaga bo 3 dnevna, bo ene 5 floorov.. rock, techno, hip hop...(system of a down, bullet for my valentine, dj tiesto, rush, chamillionaire, 50cent, siddharta, kocka, kot pevka in posebna gostja pa paris hilton :D) :naughty: :naughty: :naughty: P.S:hehe, tak glih nebo... LP
JeRn3j Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 vemo mi kako zgledajo te motorski pikniki ;) :winkiss: :D
D_u_H_e_C Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 trenutno sma samo s kukecom razpravljala nekaj o tem...bos se dovol hitro vse zvedo :P lahk še mene zravn upoštevata pri organizaciji :) sam kliknta me ko se bo kaj menlo pa sm takoj za stvar :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se