reesko Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 haha...bomo toplo pivo 5x "žgano" pili :D
GrCaR Objavljeno April 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2007 haha...bomo toplo pivo 5x "žgano" pili :D ti boš itak mlekca cuzov, tko da ne se preveč oglašat :D
reesko Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 ti boš itak mlekca cuzov, tko da ne se preveč oglašat :D a loh tvojga :naughty: bomo vidl fantje kdo ga kok nese :kva2:
_N3jC_ Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 a prides? pol bos tukaj kupo...tak da nebo kdo slocajno res priso na idejo, pa kaj zravn vozo :D haha...bomo toplo pivo 5x "žgano" pili :D Pridm pridm če bo use tko k more bit :P :P mah ne bo nč žgano lohk jst hladilnik uzadi namest kovčka zmontiram :lol1:
VmasIna Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 a loh tvojga :naughty: bomo vidl fantje kdo ga kok nese :kva2: Ti zihr največ 2dcl mleka iz mamine zize :D
reesko Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Ti zihr največ 2dcl mleka iz mamine zize :D boš pol povedu :devil:
VmasIna Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 boš pol povedu :devil: Ni važna kvantiteta, važna je kvaliteta ;) Tak da bi bil na tvojem mestu raje tiho ;)
reesko Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Ni važna kvantiteta, važna je kvaliteta ;) Tak da bi bil na tvojem mestu raje tiho ;) tud jaz na tvojem :grim
_Fingi_ Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 No evo, sm se še jest prjavu :OK: ste me tok zrajcal s telimi napovedmi o lepem vremenu pa pjačo.... tk da, se vidmo :OK: :OK: :devil: :yea1: če bo vse po sreč bo še sopotnica zravn :D
_N3jC_ Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Pomoje se usi poskrijete pred nami gorenjci :lol1: :kva2: Pa kje se to sploh prjavlate :?
Gixxer Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 (popravljeno) vi samo pridite v cim vecjem stevilu, pa nam to dokazite :P :OK: PRIJAVA: najdes link, v temi piknik - pijava Popravljeno April 10, 2007. Popravil VaraderoDriver
VmasIna Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 tud jaz na tvojem :grim Pes ki veliko laja malo grize, reesko ;) No zdj pa nazaj k temu, kok punc boste pripeljal?
_Fingi_ Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 (popravljeno) Pomoje se usi poskrijete pred nami gorenjci :lol1: :kva2: Pa kje se to sploh prjavlate :? http://celje2.skavt.net/mkorosec/MK_Srseni/kontakt.php tlele :D Pes ki veliko laja malo grize, reesko ;) No zdj pa nazaj k temu, kok punc boste pripeljal? hm :hmm: se mi zdi da vsak max eno :P :P Popravljeno April 10, 2007. Popravil _Fingi_
reesko Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Pes ki veliko laja malo grize, reesko ;) No zdj pa nazaj k temu, kok punc boste pripeljal? jst ne lajam ampak grizem prpelal bomo pa celo lublano :D
_N3jC_ Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Kaj če bi kr avtobus najel :kva2: :kva2:
_Nejkooo_ Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Pes ki veliko laja malo grize, reesko ;) No zdj pa nazaj k temu, kok punc boste pripeljal? jaz sn najprej upal na okol 5-6, sn reko moji "prijateljici" da naj pripelje sabo še kolegice, samo ma neko obletnico mature tak da slabo kaže, no sej mogoče bojo na after party prišle, pa magari zjutraj.... ni ga lepšega po dolgi pijanščini jutranja "masaža"
GrCaR Objavljeno April 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2007 a loh tvojga :naughty: bomo vidl fantje kdo ga kok nese :kva2: ja poscau se ti bom v usta :P ti sigurn ne :) Pes ki veliko laja malo grize, reesko ;) No zdj pa nazaj k temu, kok punc boste pripeljal? bomo vidl
GrCaR Objavljeno April 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2007 plato piva: Nejc_90, fingi, brodar, nejko :D če se še koga spomnm, pa povem :P
Hanzi Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 bo za prespat, bo... glede na napisano (in vaše obete po alkotu in drugih substancah)je veliko bolje prespat v šotoru ali celo brez njega kot pa v bolnišnici ali pa krsti. Zato po pameti :rolleyes:
reesko Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 ja poscau se ti bom v usta :P jst se ti pa ne bom ker nisi vredn tega :OK:
GrCaR Objavljeno April 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2007 glede na napisano (in vaše obete po alkotu in drugih substancah)je veliko bolje prespat v šotoru ali celo brez njega kot pa v bolnišnici ali pa krsti. Zato po pameti :rolleyes: to se pa verjetno usi strinjamo :yes:
Ven0m Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Jz bi tut pršu...sam moja lubica ni še porihtana... :BUA: Jz sm dolžan plato laškega in plato uniona!Se nismo enkat menli? :P
GrCaR Objavljeno April 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2007 Jz bi tut pršu...sam moja lubica ni še porihtana... :BUA: Jz sm dolžan plato laškega in plato uniona!Se nismo enkat menli? :P aja tebe pozabu :D
kukec1 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 kak lahko takega pozabiš ko obljubi 2 gajbi :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 plato piva: Nejc_90, fingi, brodar, nejko :D če se še koga spomnm, pa povem :P cavalier, če pride seveda :D :D glede na napisano (in vaše obete po alkotu in drugih substancah)je veliko bolje prespat v šotoru ali celo brez njega kot pa v bolnišnici ali pa krsti. Zato po pameti :rolleyes: ma jaz ko sn otrok divjine bom itak kar vuni neki obležal, šotora si neom zraun vlačo, edino če me bo kaka deklina povabla k sebi na toplo, te se neom brano ne, ampak v stanju kakršnem po vsej verjetnosti bom, bom najraje pod kakšnim hrastom obležal tak ko ponavadi, ko so kake čage na prostem :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se