frk Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Tut jaz bom mel kombinezon pa nahrbtnik pa se pol tam preoblečem :) V kavbojkah se vozim samo po mestu, kam dalje mi v njih sploh ni fajn... jaz bi se tui že 1x rad v kobinezonu vozo, samo če louis neke jebe pa čakam zai že 4 tedne na hlače :/
D_u_H_e_C Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 (popravljeno) a lahk še enkat da nekdo link tuki od tam ko so slike placa da si še enkrat pogledam.....ne najdem linka :blush: http://www.som.si/lov.module.php?id=39 zaj nevem kaj bo naše...al tista vlka stvar...al to sred vode :D vglavnem v obojnem je ql :D aja še to...tam dela tut celo noč bar...tak da če nam sfali pijače bomo meli dost za pit :D okrog petih bo treba najbol pozno it spat...ker dlje nimajo dovoljenja Popravljeno April 12, 2007. Popravil D_u_H_e_C
k0ci Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 ...v gostilni sredi ribnika se napijejo... tko da pomoje bomo meli uno velko, ampak tudi če bi dobli gostilno nebi blo švoh :devil:
_Nejkooo_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 http://www.som.si/lov.module.php?id=39 zaj nevem kaj bo naše...al tista vlka stvar...al to sred vode :D vglavnem v obojnem je ql :D aja še to...tam dela tut celo noč bar...tak da če nam sfali pijače bomo meli dost za pit :D okrog petih bo treba najbol pozno it spat...ker dlje nimajo dovoljenja mislim, da če bomo mi že popoldan začeli s pijanščino, bomo do petih že krepko pocepali al v šotore, al pod kakšen kostanj, al pa pod milim nebom :D :D :D
reesko Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 okrog petih bo treba najbol pozno it spat...ker dlje nimajo dovoljenja človk če mislš da bomo do5ih zdržal se motš .)
GrCaR Objavljeno April 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2007 kok gremo staut, da bo en zaplavu not, pa ne zanalašč :lol1: :lol1: :lol1:
D_u_H_e_C Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 človk če mislš da bomo do5ih zdržal se motš .) zate tak vemo da niti 00.00 neoš dočakal na nogah :D :devil: :evilgrin:
Čamac Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 S seboj prinesite kopalke in zvrhan koš dobre volje. Za hrano in pijačo je poskrbljeno.
reesko Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 zate tak vemo da niti 00.00 neoš dočakal na nogah :D :devil: :evilgrin: haha :lol1: ma sam bom res mrtev...sam nism v formi...nism biu pijan že 3 tedne :BUA:
Čamac Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Ah fantje alkohol ne vodi nikamor :xx:
kukec1 Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 dobimo tisto vlko kočo... tisto sredi ribnika je gostilna.... nazadnje ko sem bil tam so meli borovničke po 150 :D
GrCaR Objavljeno April 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2007 pizda če bo lep vreme, bo to ena huda čaga :OK: :kva2: :grim :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 S seboj prinesite kopalke in zvrhan koš dobre volje. Za hrano in pijačo je poskrbljeno. ne tak gre to: s seboj prnesite pohodne palice in obilo dobre volje, hrana in pijača iz nahrbtnika, v primeru dežja odpade :D :D :D
Čamac Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 pizda če bo lep vreme, bo to ena huda čaga :OK: :kva2: :grim :P To bo pa zato, ker smo si mi zadali cilj še fante iz ostalih koncev slovenije naučit čagat :D ne tak gre to: s seboj prnesite pohodne palice in obilo dobre volje, hrana in pijača iz nahrbtnika, v primeru dežja odpade :D :D :D vem vem jaz sem prilagodil glede na naše razmere :)
_Fingi_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 S seboj prinesite kopalke in zvrhan koš dobre volje. Za hrano in pijačo je poskrbljeno. pa kondome da naute pozabil k tok poudarjate da bojo babe zraun :D :evilgrin: da se naute čez 9 mescou pol po glau toukl :headbang: :grim :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 pa kondome da naute pozabil k tok poudarjate da bojo babe zraun :D :evilgrin: da se naute čez 9 mescou pol po glau toukl :headbang: :grim :D hahaha, bojo ja, tiste s priveski med nogami :D
Čamac Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 hahahahahahahaahhahaha :lol1: :lol1: :lol1:
VmasIna Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 (popravljeno) pa kondome da naute pozabil k tok poudarjate da bojo babe zraun :D :evilgrin: da se naute čez 9 mescou pol po glau toukl :headbang: :grim :D Sej če ne si pa boš selotejp na kurca nalepil pa bo tudi ok ;) Popravljeno April 12, 2007. Popravil VmasIna
frk Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 pa kondome da naute pozabil k tok poudarjate da bojo babe zraun :D :evilgrin: da se naute čez 9 mescou pol po glau toukl :headbang: :grim :D pomoje bol več koristnega naredo če boš vazelin prinesel namesto kondomov .)
Čamac Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Samo da reesko ne dobi vazelina v roke pol smo pečeni... Raje neom pil pa om varn :P Šala reesko :D
GrCaR Objavljeno April 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2007 fantje, karbon ščitnike pa v gate dat :P da ne bo pršl do kkšnih neprijetnih situacij :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: riskotov pohod okol :P joke :D
Čamac Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Ah ne ga zabavat baje je bolj občutljive sorte da se mu neomo zamerli... Naj pride dobre volje čagat :OK:
reesko Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 jao jao jao jao :wacko: sm rek uda ni več gej for...vi pa še kr :slap:
VmasIna Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Ah ne ga zabavat baje je bolj občutljive sorte da se mu neomo zamerli... Naj pride dobre volje čagat :OK: Mormo pazit, da nas mamici ne pove :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se