Gixxer Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 mah ce to vsako vreme drgac kaze...treba pocakat do srede, pa bomo ze vec vedli ;)
Aless Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Upam da bo lepo vreme,glede na to da sem ta tedn do petka v mbju z motorom
JeRn3j Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 fantje...kaj že bo dež?? vreme js res ne morem prit če bo deževalo :cry: 9 stopinj :huh: to pa ni najbolš :grrr
Stroj Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 (popravljeno) KWa je zdej ČAGATORJI :D Risko pa Strojči sta že trenerala pijanico, da se bo 21. pil na polno... sam rezultati niso bli lih najboljši... Strojči zalegu vs pokozlan na klopci, riskotu sm pa 3 ure vodo dajov pit, da je tok k seb pršu, da sm ga odpelu domov :D :slap: mularija :grim :glare: :slap: Upam sam da je varno pršu od vrat do postle :D Strojčija sm pa kr tm pustu, k se bo streznu bo že nekak domov prlezu :devil: Tko da alkohol ni za take mejhne fantke :evilgrin: Zjutr me pa ena pička zbudu pa mi da telefon u roke k me je fotr klicu :slap: In kako da jst dam pridem :slap: Fak fak fak :headbang: Sej zdej sm itak take sankcije dobu da 2 mesca ne bom sonca vidu :P P.S.: Se odjavlam od piknika.....po temu petku me fotr ne spusti nikamor :cry: Popravljeno April 15, 2007. Popravil Stroj
_Nejkooo_ Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Zjutr me pa ena pička zbudu pa mi da telefon u roke k me je fotr klicu :slap: In kako da jst dam pridem :slap: Fak fak fak :headbang: Sej zdej sm itak take sankcije dobu da 2 mesca ne bom sonca vidu :P P.S.: Se odjavlam od piknika.....po temu petku me fotr ne spusti nikamor :cry: ije škoda stari, pizda mogli bi ta vikend met piknik ko je tako lepo vreme, pa še midva z brodarom bi nasledn tedn mogla na rokoborbo it glih ko mamo piknik... v pondeljek naju bo tak ubil trener, ker naju ne bo v soboto...hehe :D :D :D
D_u_H_e_C Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 škoda ja da nismo se za tot tedn zmenli...pa kaj mormo...stroj ti pa probaj starga prepričat da bi te spusto :)
Gixxer Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 hjooo kaki dober plac je to, ko bo piknik. Smo bli zdaj tam (nejko, brodar, od brodara foter, duhec in jaz), pa smo se zmenli vse...Res fenomenalno :D Vsi ki vas nebo vam bo lahko zal :P :D :OK:
kukec1 Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 hehe.. sem vedo ta ti bo všeč plac :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 (popravljeno) ja plac je res ful vredi, duhec ti pa malo one slike gor fukni da jim lušte naredimo hehe (sploh tistim ki ne pridejo :P :P ) :D Popravljeno April 15, 2007. Popravil _Nejko_
Andro90 Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 (popravljeno) hehhe mudeli sam da ste pil :OK: :OK: :OK: sei drug let bom meu 18 bo bols :OK: :P 1st prize for Best Bruhača goes to MATIC VRHOVEC. . .braavo model :OK: 2nd prize for Best Bruhača goes to JURE RISTIČ. . .braavo model :OK: In kasne so nagrade strazisar...če bi vedu da bojo nagrade bi se tut js mal bol potrudu :D Popravljeno April 15, 2007. Popravil Andro90
D_u_H_e_C Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 no tu je neke fotk...tisto na sredini ribnika je gostilna, katera bo vrjetno tut odprta celo noč :) tam je slikano del koče kjer bomo not itd...not so mize pa klopi, na vrhu se da tut spat je za neke folka placa...tak da če nebi postavlali šotorov si lahk prnesete spalke pa se bo lepo spalo notri...
Čamac Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Kak sem smešn z oprano glavo brez frizure :lol1:
Gixxer Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 saj smo vsi smesni :D pa kdo bi se sekiral :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 saj smo vsi smesni :D pa kdo bi se sekiral :D eh lepi smo, ni dekline ki bi se uprla takim vročim motoristom :D :D
VmasIna Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 eh lepi smo, ni dekline ki bi se uprla takim vročim motoristom :D :D Veliko lajate, da bi pa kake pripeljal pa ne, ane
_Nejkooo_ Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Veliko lajate, da bi pa kake pripeljal pa ne, ane kaj pripeljali, mi jih ne rabimo nič pripeljat, pičke preprosto so tam kjer smo mi :D :D :D heheheheh
GrCaR Objavljeno April 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2007 In kasne so nagrade strazisar...če bi vedu da bojo nagrade bi se tut js mal bol potrudu :D :lol1: :lol1: :lol1: damn,. če bi pa vedu, da bodo nagrade, pa ne bi z avtom pršu :D :lol1: :lol1: :lol1:
VmasIna Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 kaj pripeljali, mi jih ne rabimo nič pripeljat, pičke preprosto so tam kjer smo mi :D :D :D heheheheh Ti boš kvečjemu katero odgnal, ne pa privabil ;)
Čamac Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Ti boš kvečjemu katero odgnal, ne pa privabil ;) Zakaj pa si ti tako sovražno nastrojen? Pa človeka niti ne poznaš...
VmasIna Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 (popravljeno) Zakaj pa si ti tako sovražno nastrojen? Pa človeka niti ne poznaš... Hehe, sej nisem, mal se hecam, ampak, v vsakem hecu je tudi nekaj resnice, ane ;) hehe Popravljeno April 15, 2007. Popravil VmasIna
_Nejkooo_ Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Ti boš kvečjemu katero odgnal, ne pa privabil ;) ha ha, no bomo videli tebe lepotec kolk jih boš pripeljal
reesko Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Teb se je zadnič zdel da letiš.....u bistvu sva pa na tleh sedela pa bruhala :P Polom risko, polom :grim haha :devil: :devil: Zakaj pa si ti tako sovražno nastrojen? Pa človeka niti ne poznaš... sej je že zanč men biu neki glasn...pač posebn fantič :grim
_Nejkooo_ Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 haha :devil: :devil: sej je že zanč men biu neki glasn...pač posebn fantič :grim ja zgleda flame 2... no sej upam dase bo po parih pirih umiril, če ne bomo ga pač malo v ribnik vrgli da se ohladi...hehhe :D :D
VmasIna Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 ha ha, no bomo videli tebe lepotec kolk jih boš pripeljal Več kot ena ne gre na zadnji sedež ;) haha :devil: :devil: sej je že zanč men biu neki glasn...pač posebn fantič :grim Bolje biti glasen kot tiho :), če nebi bil zadnjič glasen, se ti mene ne bi zdle spolnil, ane ;)
Aless Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 ne vem ce je kje napisano.....kolk je pa treba pol dat za piknik?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se