Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

matr ma ta velzga...a ga pozna kdo ?[attachmentid=96129]

post-6806-1177356242_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Hvala :OK:

reesko: to ni nič ...

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

no no..sm že učer povedu...da nism biu jst tisti k je koga šlatu...ampak so me šlatal:nejko, fuksy duhec no ja fingi pa itak :D

to si pa ti mal obrnu drisko :) mene so vi šlatal pa me kr v sendviče sill :headbang: :D

Objavljeno

to si pa ti mal obrnu drisko :) mene so vi šlatal pa me kr v sendviče sill :headbang: :D

kdo je koga spanku ??ti mene...nisi pustu da sm duheca osvaju :D

za vsako besedo si me močno a z občutkom udaril po zadnjici...čutl se je da je z nekim namenom to...pa da so čustva med nama :blush:

Objavljeno

za vsako besedo si me močno a z občutkom udaril po zadnjici...čutl se je da je z nekim namenom to...pa da so čustva med nama :blush:

prokleti pedri :slap:

Objavljeno

Kak si spal pikec :? :D

A si mal preveč sanjal al kaj :? :D Jaz sem takoj zaspal :grim me ni nič motl k sta se s duhecom pogovarjala :rolleyes: :yes:

prokleti pedri :slap:

grči pšš :grim

Objavljeno

Kak si spal pikec :? :D

A si mal preveč sanjal al kaj :? :D Jaz sem takoj zaspal :grim me ni nič motl k sta se s duhecom pogovarjala :rolleyes: :yes:

grči pšš :grim

jebote lažeš :grrr

boš drugič vidu kaj ti bom delu...en nasvet...nikol več ne bod zravn mene v spanju...k ti bom danko razdeviču k si se zdej zlagou :devil:

Objavljeno (popravljeno)

jst mam filing da me minca pride na naslednem pikniku pogledat...zdej pa nevem če je to res :kva2:

a mislš komičakamdatevidm :hmm: :kva2: :kva1: :kva2: al je to kot vabilo? :lol1:

ej,sam nevem..če ti bom zanimiva ? :hmm: :lol: :lol:

;)

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno

a mislš (komičakamdatevidm) :hmm: :kva2: :kva1: :kva2: al je to kot vabilo? :lol1:

ej,sam nevem..če ti bom zanimiva ? :hmm: :lol: :lol:

;)

to je povabilo in navabilo in ukazovabilo :D

če si dobra pol boš fajn zanimiva :D

Objavljeno (popravljeno)

To glede mnenja dobra/slaba.. je pa ja od človeka do človeka odvisn :D Kolegu je njegova punca dobra, če pa mene vprašaš pa ni za nkamr.. tk za primer :D

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

No vidte vsaj jz nism nobenga šlatu!! :D

sam tiste vaške punce pa še tiste bl tko da so mislne da jih bom pokozlal

Objavljeno

si ti šlatu ja....pivaka :D

Objavljeno

No vidte vsaj jz nism nobenga šlatu!! :D

sam tiste vaške punce pa še tiste bl tko da so mislne da jih bom pokozlal

jst tut ne :D

ej venom, kako kej rit :lol1: :lol1: :lol1: stari ej svaka čast, da si zdržu na zadnem sedežu :D

Objavljeno (popravljeno)

to je povabilo in navabilo in ukazovabilo :D

če si dobra pol boš fajn zanimiva :D

ukazovabilo ? :blink: prviš slišim

jah...za nekatere sm...za nekatere ne....tko da :lol: :lol:

ej venom, kako kej rit :lol1: :lol1: :lol1: stari ej svaka čast, da si zdržu na zadnem sedežu :D

če prov razumem...so se te vezi že začele prepletat ko ste šli tja :hmm: in taka dotikanja od uzadi :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno (popravljeno)

jst tut ne :D

Ma ja bo...čez ene tri dni bom pomoje že normaln hodu...upam!Če ne grem do dohtarja.... :P :lol1:

Aja risko pozabu...tut pivaka pa še kak ABSINT mogoče!!

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

ukazovabilo ? :blink: prviš slišim

jah...za nekatere sm...za nekatere ne....tko da :lol: :lol:

če prov razumem...so se te vezi že začele prepletat ko ste šli tja :hmm: in taka dotikanja od uzadi :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

nobenga dotikanja ni blo :nono: sam sedeu je celo pod do gor in nazaj pol na zadnjem sedežu mojega motorja ;) druzga pa ni blo... nism jst tak, k ostali pokwarjenci :P

Ma ja bo...čez ene tri dni bom pomoje že normaln hodu...upam!Če ne grem do dohtarja.... :P :lol1:

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ej folk zdaj ko fotke gledam...kaj za kurca je blo da ste vsi tiste trame tak objemali pa plazli po njih :D

ma js tut nism nobenga šlatal :D vsaj spomnim se nea :D

Objavljeno

Nejko komira u netopir stilu!!! :lol1: :lol1: :lol1:

post-10442-1177358432_thumb.jpg

Objavljeno

nobenga dotikanja ni blo :nono: sam sedeu je celo pod do gor in nazaj pol na zadnjem sedežu mojega motorja ;) druzga pa ni blo... nism jst tak, k ostali pokwarjenci :P

:lol1: aaaa ti si njega vozu :grim ti pa že nisi tak :grrr :lol1:

aaa vidva že vesta :grim

fantki....jz grem...me vse boli od smeha :lol1:

sej bi vam dala lupčka za lahko noč,sam se bojim da ostau neporabljen...tko da ostane pr men ;) :P

Objavljeno

ej folk zdaj ko fotke gledam...kaj za kurca je blo da ste vsi tiste trame tak objemali pa plazli po njih :D

ma js tut nism nobenga šlatal :D vsaj spomnim se nea :D

jest se tud pou nea spounim :blush: pa prau reesko kaj use sm mu govoru :blink:

Objavljeno

sej bi vam dala lupčka za lahko noč,sam se bojim da ostau neporabljen...tko da ostane pr men ;) :P

Hya prvič: sedu sm zadi

drugič: sedu sm previsok za kej

tretjič: me je pa itak vse preveč bolel da tut če bi hotu neb nč mogu!!! :headbang: :P

Objavljeno

minca tega lupčeka zame šparaj a prav ?:D :wub:

Objavljeno

Hya prvič: sedu sm zadi

drugič: sedu sm previsok za kej

tretjič: me je pa itak vse preveč bolel da tut če bi hotu neb nč mogu!!! :headbang: :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!