reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 matr ma ta velzga...a ga pozna kdo ?[attachmentid=96129]
NejcZ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) Hvala :OK: reesko: to ni nič ... Popravljeno April 23, 2007. Popravil NejcZ
Gixxer Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 se dobro da sem jaz sam lezal, da me noben ni napado :D
woox Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 no no..sm že učer povedu...da nism biu jst tisti k je koga šlatu...ampak so me šlatal:nejko, fuksy duhec no ja fingi pa itak :D to si pa ti mal obrnu drisko :) mene so vi šlatal pa me kr v sendviče sill :headbang: :D
reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 to si pa ti mal obrnu drisko :) mene so vi šlatal pa me kr v sendviče sill :headbang: :D kdo je koga spanku ??ti mene...nisi pustu da sm duheca osvaju :D za vsako besedo si me močno a z občutkom udaril po zadnjici...čutl se je da je z nekim namenom to...pa da so čustva med nama :blush:
GrCaR Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 kdo je koga spanku ??ti mene...nisi pustu da sm duheca osvaju :D za vsako besedo si me močno a z občutkom udaril po zadnjici...čutl se je da je z nekim namenom to...pa da so čustva med nama :blush: prokleti pedri :slap:
woox Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 kdo je koga spanku ??ti mene...nisi pustu da sm duheca osvaju :D za vsako besedo si me močno a z občutkom udaril po zadnjici...čutl se je da je z nekim namenom to...pa da so čustva med nama :blush: Kak si spal pikec :? :D A si mal preveč sanjal al kaj :? :D Jaz sem takoj zaspal :grim me ni nič motl k sta se s duhecom pogovarjala :rolleyes: :yes: prokleti pedri :slap: grči pšš :grim
reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Kak si spal pikec :? :D A si mal preveč sanjal al kaj :? :D Jaz sem takoj zaspal :grim me ni nič motl k sta se s duhecom pogovarjala :rolleyes: :yes: grči pšš :grim jebote lažeš :grrr boš drugič vidu kaj ti bom delu...en nasvet...nikol več ne bod zravn mene v spanju...k ti bom danko razdeviču k si se zdej zlagou :devil:
minca Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) jst mam filing da me minca pride na naslednem pikniku pogledat...zdej pa nevem če je to res :kva2: a mislš komičakamdatevidm :hmm: :kva2: :kva1: :kva2: al je to kot vabilo? :lol1: ej,sam nevem..če ti bom zanimiva ? :hmm: :lol: :lol: ;) Popravljeno April 23, 2007. Popravil minca
reesko Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 a mislš (komičakamdatevidm) :hmm: :kva2: :kva1: :kva2: al je to kot vabilo? :lol1: ej,sam nevem..če ti bom zanimiva ? :hmm: :lol: :lol: ;) to je povabilo in navabilo in ukazovabilo :D če si dobra pol boš fajn zanimiva :D
NejcZ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) To glede mnenja dobra/slaba.. je pa ja od človeka do človeka odvisn :D Kolegu je njegova punca dobra, če pa mene vprašaš pa ni za nkamr.. tk za primer :D Popravljeno April 23, 2007. Popravil NejcZ
Ven0m Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 No vidte vsaj jz nism nobenga šlatu!! :D sam tiste vaške punce pa še tiste bl tko da so mislne da jih bom pokozlal
GrCaR Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 No vidte vsaj jz nism nobenga šlatu!! :D sam tiste vaške punce pa še tiste bl tko da so mislne da jih bom pokozlal jst tut ne :D ej venom, kako kej rit :lol1: :lol1: :lol1: stari ej svaka čast, da si zdržu na zadnem sedežu :D
minca Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) to je povabilo in navabilo in ukazovabilo :D če si dobra pol boš fajn zanimiva :D ukazovabilo ? :blink: prviš slišim jah...za nekatere sm...za nekatere ne....tko da :lol: :lol: ej venom, kako kej rit :lol1: :lol1: :lol1: stari ej svaka čast, da si zdržu na zadnem sedežu :D če prov razumem...so se te vezi že začele prepletat ko ste šli tja :hmm: in taka dotikanja od uzadi :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno April 23, 2007. Popravil minca
Ven0m Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) jst tut ne :D ej venom, kako kej rit :lol1: :lol1: :lol1: stari ej svaka čast, da si zdržu na zadnem sedežu :D Ma ja bo...čez ene tri dni bom pomoje že normaln hodu...upam!Če ne grem do dohtarja.... :P :lol1: Aja risko pozabu...tut pivaka pa še kak ABSINT mogoče!! Popravljeno April 23, 2007. Popravil Ven0m
GrCaR Objavljeno April 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2007 ukazovabilo ? :blink: prviš slišim jah...za nekatere sm...za nekatere ne....tko da :lol: :lol: če prov razumem...so se te vezi že začele prepletat ko ste šli tja :hmm: in taka dotikanja od uzadi :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: nobenga dotikanja ni blo :nono: sam sedeu je celo pod do gor in nazaj pol na zadnjem sedežu mojega motorja ;) druzga pa ni blo... nism jst tak, k ostali pokwarjenci :P Ma ja bo...čez ene tri dni bom pomoje že normaln hodu...upam!Če ne grem do dohtarja.... :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
D_u_H_e_C Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ej folk zdaj ko fotke gledam...kaj za kurca je blo da ste vsi tiste trame tak objemali pa plazli po njih :D ma js tut nism nobenga šlatal :D vsaj spomnim se nea :D
Ven0m Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Nejko komira u netopir stilu!!! :lol1: :lol1: :lol1:
minca Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 nobenga dotikanja ni blo :nono: sam sedeu je celo pod do gor in nazaj pol na zadnjem sedežu mojega motorja ;) druzga pa ni blo... nism jst tak, k ostali pokwarjenci :P :lol1: aaaa ti si njega vozu :grim ti pa že nisi tak :grrr :lol1: aaa vidva že vesta :grim fantki....jz grem...me vse boli od smeha :lol1: sej bi vam dala lupčka za lahko noč,sam se bojim da ostau neporabljen...tko da ostane pr men ;) :P
_Fingi_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ej folk zdaj ko fotke gledam...kaj za kurca je blo da ste vsi tiste trame tak objemali pa plazli po njih :D ma js tut nism nobenga šlatal :D vsaj spomnim se nea :D jest se tud pou nea spounim :blush: pa prau reesko kaj use sm mu govoru :blink:
Ven0m Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 :lol1: aaaa ti si njega vozu :grim ti pa že nisi tak :grrr :lol1: aaa vidva že vesta :grim fantki....jz grem...me vse boli od smeha :lol1: sej bi vam dala lupčka za lahko noč,sam se bojim da ostau neporabljen...tko da ostane pr men ;) :P Hya prvič: sedu sm zadi drugič: sedu sm previsok za kej tretjič: me je pa itak vse preveč bolel da tut če bi hotu neb nč mogu!!! :headbang: :P
D_u_H_e_C Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 :lol1: aaaa ti si njega vozu :grim ti pa že nisi tak :grrr :lol1: aaa vidva že vesta :grim fantki....jz grem...me vse boli od smeha :lol1: sej bi vam dala lupčka za lahko noč,sam se bojim da ostau neporabljen...tko da ostane pr men ;) :P minca tega lupčeka zame šparaj a prav ?:D :wub:
Ven0m Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 :lol1: aaaa ti si njega vozu :grim ti pa že nisi tak :grrr :lol1: aaa vidva že vesta :grim fantki....jz grem...me vse boli od smeha :lol1: sej bi vam dala lupčka za lahko noč,sam se bojim da ostau neporabljen...tko da ostane pr men ;) :P Hya prvič: sedu sm zadi drugič: sedu sm previsok za kej tretjič: me je pa itak vse preveč bolel da tut če bi hotu neb nč mogu!!! :headbang: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se